אני רק בשלבים של ההתחלה היו לי 2 חיילים שאחד היה מחייה ואחד היה שם פצצות אוקיי היה לי קרב עם קנופיה ואני ממתי ונראה לי שגם הם מה אני עושה עכשיו אני לא יכול לקבל חיילים חדשים איפה אני מוצא אותם?
אני רק בשלבים של ההתחלה היו לי 2 חיילים שאחד היה מחייה ואחד היה שם פצצות אוקיי היה לי קרב עם קנופיה ואני ממתי ונראה לי שגם הם מה אני עושה עכשיו אני לא יכול לקבל חיילים חדשים איפה אני מוצא אותם?
נערך לאחרונה על ידי Mor1231; 15-04-2009 בשעה 20:25.
|
|
אתה מוצא חיילים בבית של הבוס שלך או ברחובות
אני יודע אחי הלכתי לשם הוא אומר להם שאין מקום כרגע מה אני עושה אני לא יכול להוסיףף חיילים וזה מעצבן להישתלט על מקום לבד...
חח אתה מרוויח עוד מקומות במשפחה!!
יש עד 4 חיילים
2 יותר טובים
וסגן בוס אחד...
יכולים להיות לך עד 3 אנשים בצוות שהולך איתך
אה
וכדי להחזיר את החיילים שלך לצוות תלחץ TAB (מעל CAPSLOCK)
שם תעשה MORE DON'S VIEW
ושם family
תבחר במשפחה שלך
ושם תעשה
add to crows
לחיילים שאתה רוצה
מועבר לדיבורי משחקים
עריכה:
אופס דיברתי על הסנדק 2 אני לא מכיר את 1
חחח..
תקשיב שניה הישתלטתי על כל העיר המעפנה שמה ואין לי יותר מה לעשות אני סתם מיסתובב כמו איזה זין ויש לי רק 2חיילים בקיצור ניתקעתי ואני לא יודע מה עושים האלה??!
הרסת גם את הבית של המשפחה האויבת שלך??
אם כן אז אתה צריך ללכת לשדה תעופה ולעבור לעיר הבאה
רגע לא הבנתי משו אני צריך ללכת לאנשים שצריכים טובה שמעל הראש שלהם יש מפתח אני עושה להם תטובה והם מראים לי איפה האלו מהמישפחה שאני נילחם בהם אבל אני הורג אותם הולך לאנשהו ואחרי זה חוזר לאותו מקום הוא עוד פעם שמה מזה איך אני הורג אותם!?!?
יש לכל אחד מהם דרך מיוחדת להרוג אותו....
תבדוק בעץ משפחה שלהם איזה מידע נתנו לך
נגיד אחד מת רק במכות
אחד מת רק כשמרביצים לו עם מוט...
ווכאלה...
חחח איזה מוזר זזה חחחח...
תודה על הכל לא ההיתי פותר את זה לבד..
נערך לאחרונה על ידי Mor1231; 16-04-2009 בשעה 15:26.
רגע ועוד משהו ניתקעתי באחד מהזונות האלו מהמישפה הוא באתר בנייה כזזה ורשום שאני צריך לחסל אותו עם האקדח המעפן הזה pistol ואני יורה בוא עם האקקדח הזה והוא לא מת מה אני צריך לעשות כדיי להרוג אותו?
תירה בו הרבה פעמים...(יש שני אקדחים אני לא בטוח לאיזה הם התכוונו..)
אם כתוב
execute with pistol
אז אתה צריך להוריד לו עם כלי נשק אחרים
ואז להתקרב ולעשות F עם האקדח (זה יוציא אותו להורג)
עברתי עיר לפלורידה סוף סוף...
איך אני עושה שגם לי וגם לחיילים שלי יש אפוד מגן!?!?