מישו יכול להגיד לי איזה זאלות שאלו אותו בצו ראשון כדי שאני יידע למה אני הולך...
אני רוצה להוציא תוצאה טובה....
אז אני אשמח אם כל אחד ירשום לי שאלות שהם לא ידעו לענות עליהם או כל מיני שאלות שאני אוכל להיתכונן אלהם לפני
תודה מראש![]()
מישו יכול להגיד לי איזה זאלות שאלו אותו בצו ראשון כדי שאני יידע למה אני הולך...
אני רוצה להוציא תוצאה טובה....
אז אני אשמח אם כל אחד ירשום לי שאלות שהם לא ידעו לענות עליהם או כל מיני שאלות שאני אוכל להיתכונן אלהם לפני
תודה מראש![]()
|
|
תחזור על חילוק ארוך, כפל ארוך, אחוזים...וזהוו תהיה כנה אל תדבר שטויות וזה נגבמר...
אגב יש מאמר בתת פורום "מאמרי צבא וגיוס" תעיין שם..
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 29-04-2009 בשעה 15:10.
אמרו לי שיש שאלות כאלו שאומרים לך לכתוב משו כדי לבדוק אם יש לך שגיאות כתיב....יש למישו דוגמאות...??
אמרו לי דוגמא: ענפה\אנפה (הציפור)...
סימול עברית: כל מיני מילים שבחיים לא תשתמש בהם וכל מיני משפטים מפגרים כאלה בסגנון
הפרה ליככה עשב(אין לי מושג מה זה ליככה שתבין או שזה בעצם ליכחה או ליחכה גם אין לי מושג דברים בסגנון)
קביעת צדכ
אה כן חשוב יש ראיון אישי לך ולמראיינת בחדר סגור רק אתה והיא, היא תנסה לברר כמה דברים:
1. אם התעללו/מתעללים בך(ילדים והורים)
2. מה המוטיבציה שלך, שזה הכי הכי הכי חשוב, היא תשאל לדוגמא מה אתה רוצה לעשות בצבא, פה התשובה שאתה אמור להגיד לה זה "אני מאוד מאוד רוצה לשרת בצבא ותרום למדינה כי זה חשוב בלה בלה בלה", היא תשאל אותך מה אתה רוצה לעשות אבל ואתה תגיד לה "לא משנה לי כל עוד אני יתרום לצבא ויעזור כי זה חשוב בלה בלה בלה" קיצר תראה לה מוטיבציה גבוהה שאתה ממש רוצה לשרת ושאתה מוכן לעשות כל מה שייתנו לך, אותי היא שאלה אם אני שותה וכמה פעמים אני מבריז בחודש ואז אמרתי לה שאני לא מבריז לא שותה לא מעשן היא במילא לא תדע אף פעם אם זה נכון או לא
קביעת דפר
ולכל אחד יש שאלות אחרות אבל בעיקרון זה בנושאים
צורות(איזה צורה משלימה סדרה או משהו)
חשבון(כיתה ח)
הבנת הנקרא(בולבול)
הפכים/יוצאי דופן/ניגודים חארטות כאלה שאתה צריך להגיד מה יוצא דופן בין מכונית מונית אוטובוס נעל-בית דברים כאלה
אחרון חביב:
ואז כמובן מגיד המבחן הכי הכי חשוב שהכי כדאי שתתכונן אליו כי הוא קובע את העתיד שלך בצבא ואת העתיד שלך בחיים, אם אתה נכשל בו הלך עליך, למבחן הזה קוראים "פינת מישוש", "פינת ליטוף", או בשם יותר מוכר "בדיקת בייצים", זה בעצם מבחני כוח סבל שבודקים את איכות הבייצים(על ידי שבירה או מעיכה) ואת חוכמת הבייצים(על ידי דיבור עם הבייצים בלי לערב כמובן את הזין כי הוא סתם זין), ואתה רק צריך להשתעל אבל לעשות את זה עם ביטחון עצמי, אני ממליץ לך להתאמן עד לצו הראשון כל יום במקלחת שאתה ערום, תחזיק לעצמך את הבייצים ותשתעל ככה בעצם אתה מאמן את עצמך מבחינת גופנית למבחן, אם אתה מכיר רופאה רוסיה תזמין אותה אליך ותבקש ממנה לעשות לך "אימון בייצים" היא כבר תבין לבד למה אתה מתכוון(משום מה רק רופאות רוסיות יודעות לעשות את המבחן בייצים)
נערך לאחרונה על ידי ThE; 01-05-2009 בשעה 16:16.