|
|
גם לי קרה יום אחד אבל מה שקרה לי הספרים היו דומים ממש רק השם שונה כל השאר אותו דבר
שילשלתי את הנשמה בבצפר![]()
חח גדול אחי
חח לי שיש לנו מורה כוסית כזאת בת 22 ככה מדברת איתנו הכל סבבה,התערבנו פעם עם חבר שלי והוא עשה עליה ביד באמצע השיעור והיא קלטה..היא לא אמרה כלום היא כזה המשיכה בשיעור..ואז חבר שלי אומר"אפשר לצאת לשירותים?"..איי זה היה גדול.
^זאת לא פדיחה שלי
הפידחה שלי זה סתם חבר שלי הוריד לי תמכנסיים עם התחתונים כל יום אנחנו עושים את זה אין ילד שלא קיבל איזה 20 פעמים ככה
חח גם היו עוד פאדיחות אנחנו כל החברים רצנו 60 מטר ערומים רק עם בנדנה על הזין והתחת ושהשרוכים בנעליים קשורים אחד לשני(נעל קשורה על נעל)יעני קשה לרוץ ככה..חבר שלי דפק גלגול חח כל הבנות ראו לו תתתחת
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 01-05-2009 בשעה 19:04.
יש לי פאשלה אבל זה לא יפה,
נרדמתי בטקס של יום הזכרון לחללי צה"ל
פשוט ישבנו שם בטריבונות שמתי את הראש על הידיים ואיזה אחת התחילה לנגן בכינור אז נרדמתי
אא חחח ופעם אחת גששברתי את הרגל אמא שלי לוותה אותי עד השיעור,
וכל החברים שלי אומרים לי: איזה כוסית אחותך!
אני פעם אחת חירבתי בבוקר ולא שמתי לב שניגבתי ת'תחת נגעתי עם הנייר בחולצה והיא הייתה לבנה אז היה לי כתם של קקה בגב אבל וואחאד כתם אני מגיע לבצפר המורה אמרה לי למחוק ת'לוח איזה פאדיחההה מזל שהיה לי חולצה להחלפה בתיקקק
R.I.P Chuck Schuldiner
כשהיתי בכיתה ז' באתי עם החולצה של היסודי לחטיבה איזה פאדיחה![]()
חח מצאתי צפרדע בבצפר , שמתי אותו למורה להבעה בשולחן. ובדיוק המנהל תפס אותי![]()
Xaimxy
משתמש על רמה : )מנצ'סטר יונייטד הייתה ותמיד תהיה האהבה שלי
המורה העיפה אותי מהכתה נכנסתי לכתה והבאתי לילד כאפה מול המורה והילד שמו הוא דניאל ואז הוא בכה והיה שמח