שלום כולם, מהכיתה שלי, בעצם, מהשכבה שלי, רוב הבנות הן סנוביות....אז ככה שאין לי ממש בנות להתחיל איתן, לדבר איתן, השאלה שלי היא כזאת:
אם אין לכם בנות נורמאליות בבית ספר, לאן אתם הולכים כדי לפגוש בנות אחרות ולדבר איתן...?
שלום כולם, מהכיתה שלי, בעצם, מהשכבה שלי, רוב הבנות הן סנוביות....אז ככה שאין לי ממש בנות להתחיל איתן, לדבר איתן, השאלה שלי היא כזאת:
אם אין לכם בנות נורמאליות בבית ספר, לאן אתם הולכים כדי לפגוש בנות אחרות ולדבר איתן...?
|
|
*יש לך אזהרה ראשונה*
נערך ע"י sn00p
נערך לאחרונה על ידי sn00p; 14-04-2009 בשעה 18:52.
R.I.P Chuck Schuldiner
חחח גם אצלי דול ככה, אני נגיד גר במושב אז אני הולך למושבים אחרים ומכיר שמה בנות...
גם שאני הולך למסיבות או לים בכל מקום אחי הכל תלוי איך אתה ניגש לבנות
בכל מקום אתה יכול להכיר בנות אפילו מהבית דרך המקושרים וכאלה
Hillary Duff
יש מישהי יותר כוסית ?!
אשכול שני שאתה מרחם על עצמך,עלוב.
ופותח האשכול,בכל מקום שיש בו בנים תמצא גם בנות,אלא אם כן זה בבית ספר של החבר פה למעלה או במועדון ידידותי מידי.
מה שאני אומר זה שבעצם במכולת כמו שאמרו פה יש בנות נכון?במכון?בבריכה?אלו סתם דוגמאות שנתנו לך פה,אפילו שאתה סתם הולך ברחוב יש סיכוי שתראה בחורה?אותו דבר,איפה שאתה תלך לרוב יש שם בחורות,הן בנות אדם בדיוק כמוך![]()
למה אתה רוצה להכיר בנות? בנות זה עמלק
אם בשכבה שלך ובכיתה אתה לא במעמד משו לדבר עם בנות וזה לפי דעתך.אתה קובע עלזה
אז יש שכבה מתחת ויש מעל.
ובנות באות לבצפר כמו כל אחד בשביל להכיר לצחוק לבלות בהפסקות
בשביל להכיר ממש ולא סתם להתחיל עם מישי בכל חור אתה צריך משו משותף מקום קבוע שאתם בו לדעתי
נגיד אני מתחיל קורס ברמנים..ברור לי שכל הבנות שיהיו ייווצר לי דיבור איתם אם אני ירצה וחיבור .
הבנות בכיתה סנוביות כמנגנון הגנה מערסים.
תתנהג סבבה איתן,אל תנסה להיות ילד טוב מידי אבל גם לא מגעיל מידי,פשוט תיהיה אתה ולך אליה דבר איתה קצת ותראה איך היא נפתחת וכל הסנוביות שלה יורדת תוך כמה ימים...
מחוץ למחשב/לבית.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ים,בריכה, מסיבות ... גם מחר בערב אם את הולך לאיזה חוף או משהו..
אין להקפיץ אשכולות שעברו את הדף הראשון של הנושאים.
אזהרה ראשונה. נעול!
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 01-04-2010 בשעה 21:42.