אינעל העולם :|
פדיחות אני מפחד לצאת מהבית.
אינעל העולם :|
פדיחות אני מפחד לצאת מהבית.
|
|
חלום שהתגשם, מה שנשאר זה לקחת אלופות
ברצלונה שיחקה מצוין, רק חבל שסמואל אטו לא הבקיע שער, תאמת רציתי עוד שערים לא הספיק לי![]()
יאללה צ'לסי!!!!!!!!!!!!!!!
יחזירו לכם כל גול שהיום הכנסתם!!
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
היה יכול להיות יותר, מסי החטיא הרבה.
מה זאני מת ליראות זה את התירוצים של אוהדי ריאל, תמיד יש להם איזה תירוץ מתחת לשרוול.
אין מה לעשות, מה שראינו היום זה היסטוריה ואומנות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני לא אוהד ריאל אבל הם ספגו כל כך הרבה כי הם קיוו לתפוס אותם על נבדל כל פעם וזאת הטעות שלהם
בקיצור
משחק ענק של בארסה
השפלה ענקית ביותר של ריאל
נערך לאחרונה על ידי <אור>; 02-05-2009 בשעה 22:50.
איייי איייייייי איזה משחק!
ואי ואי איזה פדיחות אני לא יוצא מהבית...
לזרוק את כולם רק את היגואין ראול וקסיאס דיארה ופפה להשאיר, לבנות קבוצה חדשה לגמרי.
אולי השפלתם אותנו , אבל למי יש יותר אליפויות ולמי יש יותר אליפויות אירופה, כדורגל מודדים בתארים נשמות ....למרות שאני לגמרי מפרגן לכם עונה גדולה כל הכבוד ...
בושה, אני עם דמעות בעיניים
לא יאומן איך ריאל נפלה בפח, פשוט נפלה בפח
סרחיו ראמוס-משחק עלוב מבחינה הגנתית. תצוגה עלובה שבחיים לא ראיתי ממך. ההפך מהסופר קלאסיקו הקודם. אה, וסחטיין על הגול והבישול, אבל זה לא מחפה על כלום, שני גולים באשמה ישירה שלך וטעויות בלתי פוסקות בהגנה
מצלדר+קנאברו+הינזה-משחק לא טוב, לא בושה כמו ראמוס, אבל הגול השני הוא אך ורק קנאבארו (בשביל מה הפעול המטומטם הזה?!?!?!?!), ואחד הגולים הוא היינזה אני חושב האחרון של מסי עם הסיבוב של צ'אבי.
לא יאומן, איך כמעט כל משחק של ברצלונה זה קורה. צ'אבי/אינייסטה/אטו מחוץ לרחבה מרחק 16 מטרים מהשער וכל השחקנים של היריבה יוצאים אליהם. כולל המגן. משאירים או את מסי את או הנרי או את אטו לבד תלוי במצב. הפעם זה היה תורו של מסי, פשוט כמו מפגרים, כאילו לא למדו כדורגל שלושה מגנים יוצאים על צ'אבי. אשכרה משחקים מפחד...
גאגו+דייארה-אין לי מושג מי שיחק יותר גרוע. כל פעם שהגיע אל אחד מהם כדור עשו פעולה יותר גרועה מהקודמת.. רק אחת מהן אמנם הפכה לגול מן הצד השני אבל פשוט משחק עלובבבבבב של שניהם ברמות.. תסתכלו מהעבר השני איך קשרים אחוריים צריכים להיראות.
מרסלו+רובן-תפסיקו עם האגו כבר נמאס אלוהים לא עשיתם שום דבר מועיל במשחק הזה, תרדו להגנה יא שרמוטות ראמוס לא הסתדר ולא יכול להסתדר עם הנרי לבד (שני גולים מהצד שלו ואת האמת אשמתו בלבד), מצד שני היינזה מול מסי... מליון מצבים היו לו שיכלו להיגמר בגול, וזה כבר פשוט מזל?
היגואין-עד הגול הראשון שיחק מצוין, מאז כמו שרמוטה.. אין מה להרחיב
ראול-אין מה להגיד, לא היה לו מה לעשות, מבחינה הגנתית עשה מה שצריך ולחץ את בארסה, אבל מאחר והיה לבד זה לא עזר... מבחינה התקפית גם עשה מה שצריך, חוץ מקסיאס השחקן היחיד בריאל שאין לי אליו טענות
חואנדה ראמוס-הוכחת ששום דבר ממה שעשית עכשיו לא שווה. לא באת למשחק נכון, וגם אחרי שהובלת זה היה ברור שאתה הולך לספוג. פשוט נפלת בפח כמו כל קבוצה אחרת שספגה רביעייה ומעלה מבארסה.
במילה אחת
ביזיון
ואם אפשר להגיד משהו על ברצלונה...
צ'אבי -שחקן מדהים-השחקן המצטיין שלי במשחק.. פשוט אין מילים על המשחק שלו
הנרי- החלוץ הטוב בעולם לדעתי, לא יודע מה הוא עושה בצד שמאל, הרבה יותר אפקטיבי באמצע. הזכיר לי את התקופות היפות בארסנל וכמה אהבתי אותו. עבר לבארסה אבל האהבה תמיד תישאר...
אינייסטה גם אין מילים, אבל רוב הפעולות שלו זה בגלל פחדנות של שחקני היריבה ואני שם לב לזה כל פעם מחדש.. גם מסי למען האמת
ורק דבר אחד, אטו עם משחק עלוב במיוחד לא עשה שום דבר מועיל במשחק, פשוט שום דבר אפשר להגיד שהיגואין שיחק יותר טוב וראול אין בכלל ספק...
בקיצור ב-י-ז-י-ו-ן שאני לא זוכר הרבה זמן בריאל מדריד ... סליחה, אני לא חושב שהיה כזה ביזיון אי פעם ואם כן אז אי שם באמצע המאה ה20 אני מניח
אינייסטה לא היה בשיא ובכל זאת היה ענק,צ'אבי והנרי זה סיפור אחר,מסי היה ענק פשוט משחק מטורף,פיקה מתחיל להיות אחד הבלמים.
אייי משחק נדיר פשוט היה שוווה!!אחד החזקים!
ואוו
ואווו
פשוט אין מילים
משחק שאני לא ישכח בחיים.. וגם אתה איתי!
ה-י-ס-ט-ו-ר-י-ה!
כל מי שראה היום את כל ה90 הדקות האלו, שידע שעל המשחק הזה הולכים לדבר עוד הרבה הרבה שנים!
צ'אבי.. אחח צ'אבי
פשוט גאונות! אין מילה אחרת!
מסי?
אלוהים של הכדורגל!
אינייסטה?
בדרך להתמודד על השחקן הכי טוב עם מסי!
פשוט תענוג..
עריכה:
וכל זה בלי יותר מדי התערבות של השחקן שבד"כ מנצח משחקים לברצלונה (מלך השערים שלה, אטו, רק סוג של בישול יש לו היום בשער השישי)
אוהדי ריאל, אל תנסו למצוא פגמים בקבוצה שלכם...
זאת פשוט ברצלונה שיותר טובה פי כמה וכמה רמות, לא אשמתכם.
אם כל קבוצה שתפסיד לברצלונה תחשוב שהיא הפסידה יש לה בעיות,
אז כל הליגה הספרדית + חצי ליגה אנגלית יאלצו להחליף סגל.
ברצלונה פשוט קבוצה עילאית.
היא לא...
תראה את המשחק של ברצלונה במסטאייה שוב, טוב?
ואתה לא יכול להגיד שולנסיה יותר טובה מריאל...
ובקשר למשפט הזה:
"אם כל קבוצה שתפסיד לברצלונה תחשוב שהיא הפסידה יש לה בעיות,"
כל כך שטות. אם אתה סופג שישייה בבית, יש לך בעיות. לא משנה נגד מי אתה, גם אם זה ברצלונה. ורגע, במיוחד אם אתה ריאל מדריד... אם במשחק עונה שהיה אמור להשאיר סיכוי לריאל אתה ככה נופל ומושפל, יש בעיות.
וכן, צריך להחליף חצי סגל, אני מאוכזב מהמשחק הזה.
מה שכולם חשבו שיהיה בסופרקלאסיקו הקודם לא קרה. הוא קרה עכשיו.
ברצלונה פשוט הראתה לריאל איך משחקים כדורגל אמיתי, כדורגל חכם, ויותר מכול - כדורגל יפה.
מה שכן גווארדיולה עשה טעות לדעתי, היה צריך להוציא כמה שחקני מפתח לקראת הסיום כי ביום רביעי יש לו משחק חוץ קשה מאוד מול צ'לסי.