|
|
אתם לא עונים לי על השאלה
השאלה היא
איך להתחיל שיחה ?
ולא איך להתחיל איתה?!
_________________כסף הנחות מתנות שוברים הכל חינםהאתר המושקע שלי בעל יותר מ12345 כניסות
הקטע עם ה"יש לך משהו נורא עצוב בעיניים"
עובד רק אם יש לך בבנק 214213057298532$ יש לך פרארי, מטוס פרטי, ווילה ענקית עם בריכה. בדקתי, לי יש רק 214213057298532$, פרארי, מטוס פרטי, ווילה ענקית בלי בריכה.. אז היא לא זרמה
נכון חלקית .
אני אסביר למה - בתאוריה , מסכים כמעט לחלוטין..אני מדבר על כל דבר שהוא לא קיצוני מידי כמו ללכת למישהי ולהחמיא לה על הצורה שהטייץ מבליט לה את המשולש כן...
איפה מגיעה הבעיה ? בפרקטיקה
כי שאתה רואה בחורה , להרבה אנשים יהיה קשה להגיד סתם היי
חוץ מזה שבטח אמרו לה כבר כמה "היי" או "how you doing"או
כל אחד מהדברים האלה כבר כמה פעמים בהנחה שמתחילים איתה...
אני אוהב לתת משהו שהיא לא שמעה...ייחודי
בעיקרון אני פשוט מסתכל מסביב - using first thing pops to my head...
זה פותח גם באופן ייחודי שזה יתרון גדול , היא לא יכולה לפתוח שיחה , שוב בהנחה שהיא שווה לא סתם משועממת , עם כל אחד שבא ואוזר את האומץ להגיד לה "היי" ..זה צריך להיות מגניב ומעניין...
היתרון השני הוא שאתה פותח תשיחה בפאן וקלילות (נשמע גיי - זה מה יש)
וקל יותר להמשיך את השיחה מאשר "היי" ואוי אני פתחתי בוויב תוקע ואופס איך ממשיכים ומה אני אומר עכשיו ...
אז לא משפטי פתיחה שהם רוטינות (בנויים מראש)
תמציאו לבד...תנסו , תשתמשו בדמיון בשילוב עם המציאות (מה שאתה רואה + לצרף משהו יצירתי)
ממש לא קל , אבל אפשרי
בהצלחה.
דוגמה?אתה בקניון אתה רואה מישהי קרובה ליד הדוכן כמו הפיצוציה ,תגיד לה שטעמת ושיש פה אחלה קבוקים.
תן דוגמה על : אתה רואה אותה ברחוב הולכת לכוון שלך , מה עושים?
_________________כסף הנחות מתנות שוברים הכל חינםהאתר המושקע שלי בעל יותר מ12345 כניסות
http://www.youtube.com/watch?v=KLb3lSdDROg
שוב,זה לא מה שאתה אומר זה איך אתה אומר =]
למרות שאני גם מסכים עם ההוא שציטט אותי,אבל אני מאמין שאתה לא תלך אליה ותחמיא לה על הבליטה של הכוס במכנסי הטייץ שלה במשפט הראשון...
אתה קראת בכלל את מה שהוא רשם?דוגמה?
מה לא מובן?
using first thing pops to my head
הוא מסביר לך שהדבר הראשון שעולה לו לראש הוא אומר, ככה זה גם קליל וייחודי ואתה רוצה דוגמא? \=
בכל אופן ציון אחלה תגובה למרות שאף פעם לא מזיקים כמה אופנרים משלך בשרוול D: