טירוףף
סוף סוף כל המשחק וכבר איזה חודשיים אני צועק למה אינייסטה לא בועט?!
והנה זה בא
כל הכבוד לאינייסטה, שהחזיק את כל ההתקפה לבד כשמסי ואטו הלכו לספור כבשים, ולפיקה שהחזיק את כל ההגנה באמת לבד ואפילו שיחק קצת חלוץ חח
יש לו עתיד מזהיר לפיקה.
טירוףף
סוף סוף כל המשחק וכבר איזה חודשיים אני צועק למה אינייסטה לא בועט?!
והנה זה בא
כל הכבוד לאינייסטה, שהחזיק את כל ההתקפה לבד כשמסי ואטו הלכו לספור כבשים, ולפיקה שהחזיק את כל ההגנה באמת לבד ואפילו שיחק קצת חלוץ חח
יש לו עתיד מזהיר לפיקה.
|
|
איפה בארסה? בגמר! אה.!!!!!!!!!!!!!
אנייסטה הוא בין 3 השחקנים הטובים העולם - מי יגיד שלא?!
אה.!
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
איזה שחקן אינייסטה עננננק אני מאוד מרוצה יהיה גמר מדהים
ישששש
הבאתי צעקה של מניאק בגול
איזה כיף לראות כדורגל.
רשמתי לחבר את זה בדקה 88:
I Miss You אומר/ת (23:32):
יאללה ברצלונה סטייל ליברפול
לגנוב גול דקה 94
ולעלות
ואז השופט מוסיף 4 דקות וברצלונה שמה גול דקה 93
מילהההההההה שמפנק !
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אלללה ברסה איזה גול של אינייסטה,ניצחון אחד גדול לכדורגל!!!!!!!!!!
דני אלבס האפס הזה מה נותנים לו חופשיות?!?!?!
יש צ'אבי ואיניסטה ומסי ומלא למה דפקה הוא האפס הזה?!!? אפילו להרים הוא לא יודע!!!!
אבל אני שמח שברסה עלתה צרחתי כמו מטורף למרות שהגיע לצ'לסי טונות פנדלים
בארסה ניצחו 1-1 תותחים באמא ..!!!
שיחקו מסריח כל המשחק ואינייסטה המלך שם גול
יאלללללה
הלוואי בארסה יעשו דאבל !!! גם גביע וגם אליפות !!
יששששששששששששששששש
ראסמי שהכדורגל ניצח
מחא אסמקקקקקקק צלסי
יייישששששששששששש
ללא ספק הגניבה הכי גדולה של הכדורגל מאז מונדיאל 2002: בושה, חרפה, חלימה.
Siete
אוי כמה שאני מחזק
עזבו את זה שהוא ביטל 3 פנדלים ברורים (או יותר?) שהיו קובעים משחק הרבההה קודם לטובת צ'לסי הוא גם הוציא אדום לאבידל לא במקום
בקיצור,שיפוט ביזיון!
בקשר לצ'לסי, משחק מושלם, באמת שאין לי מילים, בגול באלאק היה צריך לשמור את אינייסטה ולא לתת לו לבעוט אבל אינייסטה+מסי קבלו קרדיט... עליי
ביזיון של שיפוט אבל שוב, משחק ענק של צ'לסי, פרגוסון! מציע לך לראות שוב את הקלטת של המשחק ולהבין איך צריך לשחק מול ברצלונה
לפחות 5-6 הזדמנויות ענקיות לגול לטובת צ'לסי, לעומת ברצלונה עם אפילו לא אחת עד דקה 93 (בעיקרון, היו יכולים לנצל המצבים הנייחים, אבל אלבס בעט כל כך רע!)
אין לי מה להגיד יותר מדי, ברצלונה השנה באמת ווינרים אבל אם יונייטד ישחקו נכון, לדעתי אין סיכוי לבארסה להיות אלופת אירופה
27.5, אני אישית מחכה בציפייה גדולה מה הולך לקרות
נ.ב, משחק גרוע במיוחד של קייטה ובוסקץ (ככה?), משחק גרוע של אטו ושל מסי (למרות שעשה כמה פעולות חיוביות אבל לא תרמו לשום דבר, עזבו תגול..), אינייסטה עם משחק טוב וגם צ'אבי אבל אני מוכן לחתום שעם כזה משחק הם לא יצליחו לנצח את מנצ'סטר, במיוחד עם הגנה כזו חלשה! תצוגת הגנה עלובה של בארסה למעט ואלדז ופיקה.. גם בגמר הלכו שני המגנים אסור לשכוח
בקשר לנ.ב שמעליי.
אל תשכח שקרלוס פויל לא היה בהגנה. ובוא נודה שבלעדיו הם לא מסודרים. הוא נותן להם הוראות הוא יהיה בגמר וגם את הנרי לא ראינו אז גם הנרי יהיה בגמר מה שאומר שההתקפה של ברסה חוזרת
אטו,מסי,הנרי,צ'אבי,אינייסטה. החמישייה
נ.ב
יאיא טורה שלא אמור לשחק בלם חוזר לתפקיד האמיתי שלו בקישור.