תראו אני מעוניין לדעת באיזה אתרים אפשר לקנות דברים דרך פייפל עם חשבון בלי כרטיס אשראי יענו רגיל שיש בו כסף ואפשר לשלוח ממנו כסף מה הם האתרים ועל תגידו יש הרבה או משהו פשוט תשלחו לי אתרים של קניית מוצרים או משהו עם חשבון פייפל בלי כרטיס אשראי
תראו אני מעוניין לדעת באיזה אתרים אפשר לקנות דברים דרך פייפל עם חשבון בלי כרטיס אשראי יענו רגיל שיש בו כסף ואפשר לשלוח ממנו כסף מה הם האתרים ועל תגידו יש הרבה או משהו פשוט תשלחו לי אתרים של קניית מוצרים או משהו עם חשבון פייפל בלי כרטיס אשראי
|
|
בebay אתה יכול בלי אבל תלוי איזה מוצר אתה מעוניין לקנות יש אנשים שדורשים מאומת
[CENTER]
רגע ועוד משהו עם נגיד אני קונה משהו שעולה 10$ נכון אז מה שולחים לי את זה לבית או איך זה עובד והשליחה עולה גם כסף אני צריך הסבר בבקשה
שאתה קונה משהו רשום לך אם הוא שולח לישראל ואם כן אז כמה זה עולה תמיד שים לב לפרטים האלו בגלל שיש אנשים שמוכרים משהו ב1$ אבל הם לוקחים על משלוח 80$(עלק מנסים לעבוד עלייך)
אתה מקבל את זה או ל תיבת דואר שלך או בדואר רשום תלוי במוצר למשל קניתי usb הוא הגיע לדואר שלי וקניתי איזה חולצה והיא הגיעה בדואר רשום
הבנת?
[CENTER]
כן ועוד משהו אני נכנסתי סתם להרשמה של איביי וזה וכתוב שם שצריך להקליד כרטיס אשראי ואני לא רוצה מה אפשר לעשות?
אה זה לא חובה אז סבבה אחי אני יכנס שוב נראה כבר מה יצא ואחי מה המחירים שם בערך? יש משהו נגיד ב- 15-20 שקל יענו לפי הכסף שלנו?