יש כאן אנשים עם חשיבה ילדותית ומפגרת תתבגרו קצת ואז תדברו
אני מוכן להכיר לכם ערבים ישראלים שהם לא מה שחשבתם..
בני זונות יש מכל דת גזע ומין והכללות זה לא דבר חכם לעשות
יש כאן אנשים עם חשיבה ילדותית ומפגרת תתבגרו קצת ואז תדברו
|
|
נכון... כולם שונאים אותנו וזה לא ישנה מה נגיד אני מסכים איתך.. אבל לא כולם עושים משהו כדי להראות לנו את השנאה שלהם... \=
ממש חשיבה ילדותית... איפה אתה גר אני לא יודע אבל תגור בחיפה ותבין על מה אני מדבר.. רק תצא לסיטיהול פעם אחת ותבין על מה אני מדבריש כאן אנשים עם חשיבה ילדותית ומפגרת תתבגרו קצת ואז תדברו
קיצר עזוב אחי אתה חיי בבועה תאמין לי כמו כל השמאלניים
לא אבל כבר קרו מקרים.. להזכיר לך את הערבים שעשו את הפיגועי דריסה האלה בירושלים עם הטרקטורים?
והנה עוד מקרה שהבנאדם כתב בנושא על האונס ולך תדע עוד כמה יש כאלה שאתה לא יודע עליהם..
תקשיב אני יודע שקשה לך לקבל את זה אבל אין מה לעשות.. זאת המציאות. שונאים אותנו בכל העולם.
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 13-05-2009 בשעה 20:18.
מגלל החשיבה הזאת הייתה השואה\:
השנאה הזאת הייתה וקיימת וקשה לי להאמין שהיא תעלם, צריך לחיות עם העובדה הזאת וזהו.
זה שיש לנו אנסים ומפגעים, והמדינה לא עושה מספיק מאמצים כדי לעצור את זה (עובדה שזה עדיין קיים ומתרחש) כבר לא בידיים שלנו. צריך לעשות מאמצים עיליים להפסיק עם זה, וזה לא מתבצע. זה לא קשור לפי דעתי לדת או גזע או מין. פשוט צריך לעשות משהו עם זה.
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 13-05-2009 בשעה 20:22.
אביב אחי, להתווכח עם שמלאני זה כמו להתווכח עם קיר.. הם תמיד חושבים שהם יודעים הכל ולא משנה מה תגיד כלום לא ישנה..
עד שיפוצצו את אמא שלהם חס ושלום אז הם יבינו מה זה באמת
ימותו כל שונאי ישראל!!!!!!!!!!
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער