כל המזרחים, החרדים, הערבים, אתיופים
הם סוטיי מין
רק פולנים לאומיים\חילונים הם אנשים נורמליים
|
|
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 13-05-2009 בשעה 20:29.
ד"א אני באמת לא אוהב ערבים אבל כשאמורים שכל היהודים מושלמים זה דפוק :@
היום אני נוסע באוטובוס פתאום קם איזה אחד עם כיפה מתחיל לצעוק על נשים יא בת ז*נה וכאלה.... ולא דוס סה"כ כיפה...וגם לא מזמן הייתה כתבה שאחד הפך את אשתו וילדיו לעבדים שלו כבר 12 שנה אשתו והילדים שעוד לא בני 12 מהלידה....והוא היה יהודי ממש ממש ממש מפגר....
שלא תבינו לא נכון אני לא אוהב את זה שמפגזים אותנו או מתאבדים לנו באוטובוסים אבל זה לא אומר שכל הערבים חרא וכל היהודים טובים.
תשמעו, אין מה להתווכח פה..זה ידוע שערבים אונסים גם את האחיות שלהן ואת סבסבתא שלהן, הם חושבים שמותר להם לעשות עם נשים מה שהם רוצים, הם מתנהגים לנשים כמו לזבל בכללי, מתעללים בהן והכל..זאת פשוט חלק מהתרבות שלהם נקודה. מי שרוצה להתווכח עם זה יכול פשוט לדחוף את הזרת לחור של התחת ולהסתכל על הגוש החום שיצא.
מי לעזאזל אמר שכל היהודים מושלמים? מה אתה רוצה??????????
תשמעו, אין מה להתווכח פה..זה ידוע שערבים אונסים גם את האחיות שלהן ואת סבסבתא שלהן, הם חושבים שמותר להם לעשות עם נשים מה שהם רוצים, הם מתנהגים לנשים כמו לזבל בכללי, מתעללים בהן והכל..זאת פשוט חלק מהתרבות שלהם נקודה. מי שרוצה להתווכח עם זה יכול פשוט לדחוף את הזרת לחור של התחת ולהסתכל על הגוש החום שיצא.![]()
להזכירכם רוב המדינה מורכבת מאנשים שעלו מארצות ערב\מדינות מוסלמיות..(עיראק, מרוקו, פרס, טוניס, אלג'יר וכו')
אתם לא יותר מאשר ערבים יהודים בעצמכם.. (ואני לא אשכנזי אם ישר עלה לכם הפיוז)
תלמדו לא להכליל
יש ערבים פלשתינאים..יש ערבים ישראלים..חלקם בני זונות..חלקם לא..
הם לא כולם שייכים לחמאס ולא כולם טרוריסטים..
בינתיים יש לכם פה בישראל מספיק "יהודים" שהם בני זונות רציניים..
ועלוקות לא חסר..
אז תפסיקו לזיין ת'מוח
כל הערבים חארות..
זאת לא גזענות, זאת האמת..
ערבים הם לא אנשים.. מאיפה הבאת את השטויות האלה ?
במאדים תמצא אנשים יותר אינטליגנטים מאשר ערבושים..
ואם בשבילך אלה שגרים העזה הם לא ערבים אז אין לי מה להגיד לך.. זה כמו שאני יגיד לך שהחרדים שאונסים הם בשבילי לא יהודים.. בדיוק באותו מטבע.. אל תדבר שטויות.. ערבי טוב זה ערבי מת!
![]()
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
איזה ערבים יש במדינה .. :|
תפסיק לזרוק סטיקרים באוויר..אם לא יהיו שמאלנים גם לא יהיו ימניים, אתה לא יכול לזרוק כל מי שלא בא לך טוב בעין מהמדינה..
יש הבדל בין יהודים ערבים (מרוקאים, עירקים וכו') לבין מוסלמים ערבים..הדת המוסלמית מתבססת על אלימות ועל פגיעה באחר. מה שגם היא מעודדת פגיעה פיזית במי שלא מסכים עם הדעות שלה. בסופו של דבר האיסלאם מנסה לכפות את עצמו באלימות ובכוח על אחרים. אתה לא רואה? כל הבסיס שלהם הוא אלימות, החינוך התרבות הדרך חיים..שים לב שתמיד כשאתה תראה מחוץ למועדון חבורת ערסים וחבורת ערבים, אתה תמיד תעדיף לעמוד ליד הערסים..ולא, לא כי הם יהודים, פשוט כי אפילו החיות החולות האלה מחפשים פחות לריב מכות בלי סיבה.להזכירכם רוב המדינה מורכבת מאנשים שעלו מארצות ערב\מדינות מוסלמיות..(עיראק, מרוקו, פרס, טוניס, אלג'יר וכו')
אתם לא יותר מאשר ערבים יהודים בעצמכם.. (ואני לא אשכנזי אם ישר עלה לכם הפיוז)
תלמדו לא להכליל
יש ערבים פלשתינאים..יש ערבים ישראלים..חלקם בני זונות..חלקם לא..
הם לא כולם שייכים לחמאס ולא כולם טרוריסטים..
בינתיים יש לכם פה בישראל מספיק "יהודים" שהם בני זונות רציניים..
ועלוקות לא חסר..
אז תפסיקו לזיין ת'מוח
בוא איתי בחג הקרוב למועדון באיזור חיפה, תעיף מבט מסביב..תסתכל מי זה שמסתובב ומחפש מכות סתם, תחפש בתוך המועדון מי תופס בנות בכוח ורוקד איתן, תחפש מי בא לילדים ומאיים עליהם שיביאו לו את הפלאפון\כסף שלהם.. ברגע שאתה חי ביום יום את הסיטואציה אתה תבין בידיוק על מה אנחנו מדברים.
LASTSTAR תרגיע