קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישו אולי יודעע מתי כבר יגמרו כל המלחמות??
    על ידי eden.si בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 14:56
  2. מתי כבר יגיע אשכול הלילה :|
    על ידי Flash בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-11-2006, 00:48
  3. [שאלה] מתי כבר יוצא איזה משחק טוב??
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 23:31
  4. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 14:26
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 9 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 125

מתי כבר ישרפו את הכלבים המסריחים האלו? - עמוד 5

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv צפיה בהודעה
    ויש גם מחבלים יהודים נכון? מה אתם מפגרים אני לא מבין
    אביב חח לא ציפיתי ממך..לכל אחד יש את הדיעה שלו וגם אם היא שמאלנית ביותר אתה צריך לכבד אותה .
    לגבי הנושא ,אממ בהחלט אפשר לומר שהערבים עוזרים לאירועים האלו לגבור כל שנה ..אי אפשר להגיד שזה רק הם ..אבל הם בהחלט גורם די משמעותי בפשיעה פה ..ואם תהיה אפשרות לחסל אותם פה ולזרוק אותם מחוץ לגבולות א"י יחד עם ארגון "בצלם" וכל הארגונים השמאלניים אני מאד אשמח .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Sh0T
    שם פרטי
    Sh0T
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ערבי גבר ערבי בקבר

דיי גם ערבים הם בני אדם

חחח סתם מ"ל

מיסכנה
    נערך לאחרונה על ידי Sh0T; 13-05-2009 בשעה 22:10.

XTRAL בדם

משתמש מתקדם
    לייקים
    2
    נקודות
    0

צריך להרוג אותם בא להם סקס שיאנסו את אמא שלהם

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    חרדים זה כמו ערבים.
    +1

חרדים זה ערבים עם ברית מילה.
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 13-05-2009 בשעה 22:12.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

ציטוט נכתב במקור על ידי yarin4444 צפיה בהודעה
    תפסיק לזרוק סטיקרים באוויר..אם לא יהיו שמאלנים גם לא יהיו ימניים, אתה לא יכול לזרוק כל מי שלא בא לך טוב בעין מהמדינה..

יש הבדל בין יהודים ערבים (מרוקאים, עירקים וכו') לבין מוסלמים ערבים..הדת המוסלמית מתבססת על אלימות ועל פגיעה באחר. מה שגם היא מעודדת פגיעה פיזית במי שלא מסכים עם הדעות שלה. בסופו של דבר האיסלאם מנסה לכפות את עצמו באלימות ובכוח על אחרים. אתה לא רואה? כל הבסיס שלהם הוא אלימות, החינוך התרבות הדרך חיים..שים לב שתמיד כשאתה תראה מחוץ למועדון חבורת ערסים וחבורת ערבים, אתה תמיד תעדיף לעמוד ליד הערסים..ולא, לא כי הם יהודים, פשוט כי אפילו החיות החולות האלה מחפשים פחות לריב מכות בלי סיבה.
    בוא איתי בחג הקרוב למועדון באיזור חיפה, תעיף מבט מסביב..תסתכל מי זה שמסתובב ומחפש מכות סתם, תחפש בתוך המועדון מי תופס בנות בכוח ורוקד איתן, תחפש מי בא לילדים ומאיים עליהם שיביאו לו את הפלאפון\כסף שלהם.. ברגע שאתה חי ביום יום את הסיטואציה אתה תבין בידיוק על מה אנחנו מדברים.
    אתה מלך..מלך!! דבר איתי

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

ציטוט נכתב במקור על ידי קופיקו צפיה בהודעה
    אביב חח לא ציפיתי ממך..לכל אחד יש את הדיעה שלו וגם אם היא שמאלנית ביותר אתה צריך לכבד אותה .
    לגבי הנושא ,אממ בהחלט אפשר לומר שהערבים עוזרים לאירועים האלו לגבור כל שנה ..אי אפשר להגיד שזה רק הם ..אבל הם בהחלט גורם די משמעותי בפשיעה פה ..ואם תהיה אפשרות לחסל אותם פה ולזרוק אותם מחוץ לגבולות א"י יחד עם ארגון "בצלם" וכל הארגונים השמאלניים אני מאד אשמח .
    זאת לא דעה כפרה מה שהם אמרו.. הם כבר קבעו עובדה.. במילים אחרות מה שהם אמרו: היהודים לא יותר טובים מהערבים
    נערך לאחרונה על ידי Aviv; 13-05-2009 בשעה 22:26.

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

וואי אחי בלג בעומר כל האלכוהול זה מחרפן,כוס אמא שלהם.
    שמעתי פה תדיונים כל אלה שאומרים שיש גם יהודים וגם ערבים סוטי מין טועה רק ערבים הבני זונות האלה תראו מה רשום בדף הראשון,אחי נקווה שהיא בסדר.

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    חרדים זה כמו ערבים.
    מכל הזיוני שכל פה אני מתחבר דווקא למשפט הזה =\
    ציטוט נכתב במקור על ידי - CookiE - צפיה בהודעה
    א. לנו, בניגוד להם, יש מדינה עצמאית.
    ב. אתה ממש לא רוצה לגור באיראן.
    ג. למה לך לגור עם ערבים?!
    ובדיוק על זה אני מדבר =\
    בברכה, Joni

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

יהונתן, חבל שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
    השואה נגרמה מקנאה של הגרמנים ביהודים.
    אנחנו שונאים ערבים כי הם הורגים את המשפחות שלנו, כי הם רוצחים תינוקות, כי הם משתמשים בילדים קטנים כמגן חי, כי הם רוצים להשמיד אותנו. אנחנו מגנים על עצמו.

לנושא, זבל של אנשים. אביב צודק כמעט בכל מילה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

תפסיק לזרוק סטיקרים באוויר..אם לא יהיו שמאלנים גם לא יהיו ימניים, אתה לא יכול לזרוק כל מי שלא בא לך טוב בעין מהמדינה..

יש הבדל בין יהודים ערבים (מרוקאים, עירקים וכו') לבין מוסלמים ערבים..הדת המוסלמית מתבססת על אלימות ועל פגיעה באחר. מה שגם היא מעודדת פגיעה פיזית במי שלא מסכים עם הדעות שלה. בסופו של דבר האיסלאם מנסה לכפות את עצמו באלימות ובכוח על אחרים. אתה לא רואה? כל הבסיס שלהם הוא אלימות, החינוך התרבות הדרך חיים..שים לב שתמיד כשאתה תראה מחוץ למועדון חבורת ערסים וחבורת ערבים, אתה תמיד תעדיף לעמוד ליד הערסים..ולא, לא כי הם יהודים, פשוט כי אפילו החיות החולות האלה מחפשים פחות לריב מכות בלי סיבה.
    בוא איתי בחג הקרוב למועדון באיזור חיפה, תעיף מבט מסביב..תסתכל מי זה שמסתובב ומחפש מכות סתם, תחפש בתוך המועדון מי תופס בנות בכוח ורוקד איתן, תחפש מי בא לילדים ומאיים עליהם שיביאו לו את הפלאפון\כסף שלהם.. ברגע שאתה חי ביום יום את הסיטואציה אתה תבין בידיוק על מה אנחנו מדברים.

כנראה לא חשבת על העובדה שיש ערבים שהם לא מוסלמים..בחיפה למשל יש ערבים נוצרים גם..

תאמין לי שזה לא משנה הגזע חמוד..

בוא איתי לרחוב המסגר בתל אביב ואני אראה לך את הבני זונות האלה בשפע בדמות של יהודים...

תבין זה כמו שאמרתי..בני זונות יש מכל הסוגים..גזע דת ומין..לא משנה איפה תהיה..

יש לך ערבים ישראלים שהם שפיצים..
    ויש לך ערבים ישראלים שגדלו להיות בני זונות

אותו דבר עם יהודים..

דרך אגב לא חסר לך גם מניאקים בחברה החרדית..

לא משנה מה תעשו ומה תגידו...אתם לא מצדיקים הכללות..
    אנשים גדלים ומחונכים כל אחד בבית שונה וע"י הורים שונים..
    יש כאלה מחונכים לרע יש כאלה מחונכים לטוב
    ויש כאלה שהם לא מחונכים

לא חכמה למצוא את הרע באוכלוסיה הערבית ולקחת אותה בתור מייצגים
    תאמינו לי שאם הייתי תייר והייתי טס לתל אביב ככה איזה יום שישי להיכנס למועדון..

וואלה..לא בטוח שהייתי חוזר עם ביקורת טובה

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

.שים לב שתמיד כשאתה תראה מחוץ למועדון חבורת ערסים וחבורת ערבים, אתה תמיד תעדיף לעמוד ליד הערסים..ולא, לא כי הם יהודים, פשוט כי אפילו החיות החולות האלה מחפשים פחות לריב מכות בלי סיבה.
    אני רוצה לחזק פה ולהגיד שהיה לי מקרה עם ילד ערבי קטן,נראה לי הוא היה בן 6-7.
    לפני שנתיים הייתי בקניון בסילבסטר עם חברה שלי.ובסילבסטר הערבים הנוצרים חוגגים והיו מלא בקניון.
    החלטנו שאני הולך ללוות אותה ויצאנו מהקניון.יצאנו ובא אלי ילד קטן ושם לי רגל ומתחיל לקלל אותי.אז עוד היה לי פתיל ארוך אז לא ממש שמתי עליו זין והמשכתי ללכת ואז הוא נתן לי בעיטה :\
    באתי להרביץ לו וניגש אלי ערבי בוגר ואמר לי שהוא ילד קטן ולא מרביצים לקטנים :\

זה מהילדות אצלם ככה,אני לא אומר שזה אצל כולם אבל זה אצל רובם :\

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    כנראה לא חשבת על העובדה שיש ערבים שהם לא מוסלמים..בחיפה למשל יש ערבים נוצרים גם..

תאמין לי שזה לא משנה הגזע חמוד..

בוא איתי לרחוב המסגר בתל אביב ואני אראה לך את הבני זונות האלה בשפע בדמות של יהודים...

תבין זה כמו שאמרתי..בני זונות יש מכל הסוגים..גזע דת ומין..לא משנה איפה תהיה..

יש לך ערבים ישראלים שהם שפיצים..
    ויש לך ערבים ישראלים שגדלו להיות בני זונות

אותו דבר עם יהודים..

דרך אגב לא חסר לך גם מניאקים בחברה החרדית..

לא משנה מה תעשו ומה תגידו...אתם לא מצדיקים הכללות..
    אנשים גדלים ומחונכים כל אחד בבית שונה וע"י הורים שונים..
    יש כאלה מחונכים לרע יש כאלה מחונכים לטוב
    ויש כאלה שהם לא מחונכים

לא חכמה למצוא את הרע באוכלוסיה הערבית ולקחת אותה בתור מייצגים
    תאמינו לי שאם הייתי תייר והייתי טס לתל אביב ככה איזה יום שישי להיכנס למועדון..

וואלה..לא בטוח שהייתי חוזר עם ביקורת טובה
    אני לא סותר שום דבר שאמרת.. אני חושב שאתה צודק בכל מילה ומילה שאמרת אבל אתה מפספס את הפואנטה הכי גדולה.
    שפשוט לא צריך להיות לנו איכפת.
    הרי לי יש אינטרס לחיות (ולחיות טוב) אני חושב שגם לך יש את אותו אינטרס ותאמת גם לכל הפורום ולכל מדינת ישראל יש את האינטרס הזה לחיות טוב.
    תסכים איתי שאם לא יהיה ערבי אחד במדינה הזאת שיעור הפיגועים ירד? דרסטית אפילו? אנחנו מאפשרים פגיעה חופשית זה פשוט ככה לתת לאויב לחיות בתוכנו וכן לא כולם רעים ולא כולם רוצים להרוג אותנו וטרילילי וטרילילה אבל בתאכלס צריך פתרון, כולנו צריכים פתרון אחד יחיד ומוחלט, ולפעמים צריך לחתוך בבשר החי. אם יזרקו אותם מהמדינה לא הם לא צריכים להאשים את עצמם, הם צריכים להאשים את החברים שלהם.
    לנכר אותם מהחברה, אין מה לעשות, עלינו הם לא שמים זין ועל אף אחד הם לא שמים זין, הם מקשיבים רק לעצמם.
    וכן זה נכון, החברה שלנו דפוקה וגם מהיהודים יש הרבה חרא ובטח שגם מהדוסים יש הרבה חרא.
    חוצמזה.. לא רק לזרוק אותם מהמדינה.. גם החמרת עונשים עובדת. אבל החוק אצלנו דמיקולו, רוצחים מקבלים 5 שנים אם במקרה הם קיללו את אמא של השופט נו באמת.
    אתה לא יכול להתפלא שאנשים רוצים קיצוניות כי בתאכלס שום כלום לא נעשה.
    Bring the Violence-

Don't Look Back In Anger
    שם פרטי
    בכיף?.
    לייקים
    4
    נקודות
    193
    משפט מחץ
    וואלק אם היה לי עכשיו מיליון דולר....

הם ניסו לאנוס אותה לא בגלל אלכוהול כי הרבה שותים והכל וזה כי החוק מתייחס אחרת לערבים

בני זונות שרמוטות ואני מדבר על ערבים, מכיר כמה בדואים שהם אחלה
    ואל תגידו באמת שגם יהודים שמסטולים אונסים

ערבים האלה בני שרמוטות זונות ומגיע להם למות כלבים שרמוטות...
    זה מצער מה קורה בגללם שיחסלו את כולם בני שרמוטות

ואני לא מכליל ואני לא גזען העובדות מדברות בעד עצמם החוק מתייחס בקלות דעת לערבים. כמו הקרב יריות שהיה לא מזמן באיזה כפר... עצרו קצת את המתפרעים ושחררו אותם... אם אלה היו יהודים היה בלאגן כל המדינה היתה רועשת והיו נכנסים לכלא לאיזה 25 שנים טובות

תפסיקו לזיין תשכל הבעיה זה אצלנו זה החברה שלנו, ערבים אאוט יהודים אין , במגילת העצמאות נרשם, מדינת ישראל תהיה מדינה יהודית ודמוקרטית- דמוקרטיה כבר אין לנו עם כל הערבים השרמוטות החרמנים מתים האלה שיזמינו פאטמות זונות רואים את ההבדל בינינו לבינם ביחסינו לאחרים, אנחנו מתקדמים הם חיים עוד בכפרים בישראל,
    ולא אני לא מדבר על הנוצרים בחיפה, הדת שלהם פרמיטיבית וחיה על החיים של מדינות מתפתחות שבו מעמד האישה נמוך, אין השכלה, בורות, וגדילה על ערכים של שנאה ליהודים, ומה אתם מצפים שמלמדים את הילדים הערבים שהנשים זה חרא ומרביצים להם והכל הם לומדים ועושים את זה לנו.

כמו מי שמעליי אמר, להעיף אותם מהחברה שלנו ומהר, זה כמו מחלה, אנשים מתחילים להידבק.
    נערך לאחרונה על ידי -Eliezer-; 14-05-2009 בשעה 01:09.

משתמש כבוד האוואטר של Puma
    לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

צריך להכנס באימ אימא שלהם.

והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:

«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
    «23:08:21» «@y0tam» אני

יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .

צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Dave Grohl צפיה בהודעה
    אני לא סותר שום דבר שאמרת.. אני חושב שאתה צודק בכל מילה ומילה שאמרת אבל אתה מפספס את הפואנטה הכי גדולה.
    שפשוט לא צריך להיות לנו איכפת.
    הרי לי יש אינטרס לחיות (ולחיות טוב) אני חושב שגם לך יש את אותו אינטרס ותאמת גם לכל הפורום ולכל מדינת ישראל יש את האינטרס הזה לחיות טוב.
    תסכים איתי שאם לא יהיה ערבי אחד במדינה הזאת שיעור הפיגועים ירד? דרסטית אפילו? אנחנו מאפשרים פגיעה חופשית זה פשוט ככה לתת לאויב לחיות בתוכנו וכן לא כולם רעים ולא כולם רוצים להרוג אותנו וטרילילי וטרילילה אבל בתאכלס צריך פתרון, כולנו צריכים פתרון אחד יחיד ומוחלט, ולפעמים צריך לחתוך בבשר החי. אם יזרקו אותם מהמדינה לא הם לא צריכים להאשים את עצמם, הם צריכים להאשים את החברים שלהם.
    לנכר אותם מהחברה, אין מה לעשות, עלינו הם לא שמים זין ועל אף אחד הם לא שמים זין, הם מקשיבים רק לעצמם.
    וכן זה נכון, החברה שלנו דפוקה וגם מהיהודים יש הרבה חרא ובטח שגם מהדוסים יש הרבה חרא.
    חוצמזה.. לא רק לזרוק אותם מהמדינה.. גם החמרת עונשים עובדת. אבל החוק אצלנו דמיקולו, רוצחים מקבלים 5 שנים אם במקרה הם קיללו את אמא של השופט נו באמת.
    אתה לא יכול להתפלא שאנשים רוצים קיצוניות כי בתאכלס שום כלום לא נעשה.
    מילים כדורבנות תאמין לי אני לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 9 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,083 | הודעות: 8,200,676 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect