החברה הודיעה כי תשלים את שדרוג תשתית האינטרנט שלה בעלות של כ-500 מיליון שקל, עד סוף השנה. השדרוג נעשה עקב התקדמותה של המתחרה, חברת בזק, שהבטיחה להציע עד סוף 2009 שירות אינטרנט במהירות של 50 מגהביט לשנייה.
החברה הודיעה כי תשלים את שדרוג תשתית האינטרנט שלה בעלות של כ-500 מיליון שקל, עד סוף השנה. השדרוג נעשה עקב התקדמותה של המתחרה, חברת בזק, שהבטיחה להציע עד סוף 2009 שירות אינטרנט במהירות של 50 מגהביט לשנייה.
|
|
ל100 MB !?
חחחחחחח לא נראה לי שזה יקרה.
ואם זה יקרה זה יעלה הרבה מאוד..
חחח 50 אלף בחודש ל-100 מגה בייט![]()
וואי קטלני רצח הלוואי ויקנו לי
נערך לאחרונה על ידי GaFrOr; 14-05-2009 בשעה 14:59.
זה בטוח יעלה הרבה, אבל תהייה ירידה במחירים של החבילות הקטנות יותר.
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 14-05-2009 בשעה 14:57.
בקושי 3 מגה הם מחזיקים לי כמו שצריך... "עומסים על הקו" עלק..
המהירויות שהם ישיקו לא נראה לי יעלו יקר כמו שאתם חושבים אחרת אף אחד לא ישתמש בזה, ואז ההשקעה הענקית שלהם הלכה לפח לא?
מה שבטוח זה יוריד את המחירים של החבילות הקטנות יותר בוודאות.
חח במקרה שלהם זה רק יעלה את החיבלות הקטנות ואז יהיה משתלם להוסיף עוד קצת לחבילות הגדולות
מה אתה חושב שהם פראיירים
הספקיות יהיה מוכנות רק ב2020
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
קודם כל אני רוצה לראות שזה יעבוד יציב לכל האזורים בארץ
מה שמעניין אותנו, האנשים הפרטיים זה שהמחיר של המהירויות ה"נמוכות" לעתיד יוזלו (5מגהביט~)
תבינו עכשיו משו כולכם אתם מדברים שטויות הם משדרגות תתשתית זאת אומרת שאתם תוכלו להגיע עד 100 מגה ביט אבל בעצם ישאר לכם 5 מגה או 10 כמה שיש לכם כי בינתיים אין ספק שמביא יותר מ10 האינטרנט בנוי גם מתשתית וגם מספק התשתית זה המקסימום שתוכל להגיע לא משנה כמה הספק מביא לך אבל אם יש לך תשתית 10 מגה וספק 5 מגה אתה תגלוש במהירות של 5 מגה ככה שגם אם הם ישדרגו ל200 מגהביט זה לא עוזר לאף אחד מאיתנו
Hillary Duff
יש מישהי יותר כוסית ?!
יעלה בטח כמו הבית שך מהירות כזו