אוקי זה סיפור ארוך מסובך וכואב אז לפני חצי שנה הכרתי ילדה מדהימה ולא עמדתי והיסתכלתי מהצד.פשוט התחלתי להכיר אותה,התחלנו לדבר,להיפגש,לצאת.פשוט הינו כל הזמן ביחד.דיברנו כל יום בטלפון אסמסים וכ'ו.עבר זמן והבנתי שאני ממש מאוהב בה פשוט מאוהב בה כמו שבחיים לא אהבתי בחיים ובחים לא היה לי איכפת ממישהיא כל כך בחיים.ואז אנשים גילו את זה ואמרו לה והיא ידעה את זה ולא ניתקתה תקשר איתי היא ידעה שאני אוהב אותה טוב מאוד.ופשוט לא מצאתי תאומץ לבוא ולהגיד לה את זה בפנים משכתי ומשכתי.באחד החופשים ישנו כל יום ביחד באותה מיטה.
יום אחד היא הייתה שיכורה ועזרתי לה היא נתקע באיזה מקום לבד ובאתי לקחתי מונית ולקחתי אותה לישון אצלי כאילו שהיא הייתה בצרה היא היתקשרה אלי כי היא סמכה עלי ועובדה עזרתי לה שאספתי אותה הייתי שיכור וגם היא פשוט הינו במיטה ונישקתי אותה והיא זזה אני קיבלתי הלם בחים לא יבשו אותי...(כמו שאומרים תמדי יש פעם ראשונה)ופשוט הלכתי לישון לא רציתי לדבר איתה קמנו בבוקר הכל המשיך אותו דבר כאילו כלום לא קרה.הקשר המשיך והינו כל יום ביחד אשכרה רוב היום.אפילו קיבלתי מכות בשבילה עשיתי והקרבתי המון למענה.אז לפני איזה חודש באתי שיכור הביתה וראיתי שהיא מחוברת באיסי אז התחלתי לדבר איתה באיסי והוצאתי הכל אמרתי לה שאני אוהב אותה.והיא אמרה לי להמ אתה אומר לי את זה באיסי וזה ואמרה למה הלכתי בעקיפין,והיא לא אמרה גם אני אותך.היא שאלה למה אתה אומר לי את זה באיסי שאתה במצב כזה עם הייתה אומר לי את זה בפנים זה היה שונה.אז שאלתי למה היא אמרה רציתי שתגיד לי בפנים אז השיחה התגלגלה ואמרתי לה שמעי אני לא רוצה לשמוע ממך יותר בחיים וכאילו נתקתי לגמרע תקשר ועכשיו אני כותב אחרי חודש היא לא ניסת לדבר איתי לא ביכלל היא אפילו לא מסתכלת לי בעיינים שאני עובר לידה אנחנו באותו בתצפר אז ממש קשה לי לראות אותה יום יום.היא לא השמיעה קול במשך כל החודש הזה כאילו גם אני.אחרי זה בלג בעומר היא היתקשרה לאחד מהחברים שלי איפה שכל החברה ישבנו,עם אני שם כי היא לא רצתה לבוא אחרי זה היא באה החבר שלי הזה הלך לדבר איתה שיעלו לאיפה שאנחנו ישבנו היא אמרה שהיא לא רוצה להרוס לי תחג והיא רוצה שיהיה לי טוב.
עכשיו השאלה שלי מה אני עושה כאילו מה היא אוהבת אותי????
לחכות שהיא תבוא היא תבוא ביכלל??
אני מתחרפן שאני לא איתה למרות שאף פעם לא הינו חברים נשיקה אפילו לא הייתה מה אני עושה במצב הזה מה היא מרגישה אלי לדעתכם?איך לגרום לה לבוא לדבר איתי תעזרו לי בבקשה
סליחה על החפירה.......

ציטוט ההודעה

כל מה שהוא אמר