קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה|בבקשה להכנס ניתן לעזור מאוד מאוד בחיים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 24-07-2009, 01:08
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-05-2009, 20:57
  3. [התייעצות] עזרה - בחיים לא קרה לי משהו כזה..
    על ידי RKO FAN בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-08-2008, 15:57
  4. אני נמצא בתקופה בין החארות בחיים שלי..חייב עזרה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 00:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[עזרה]טלנובלה בחיים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

ברירת מחדל [עזרה]טלנובלה בחיים!

שלום לכולם ,שמי צ' , בן 17 , זהו לא האשכול הראשון שלי בפורום .. פירסמתי פעם אשכולות בנושאים הקשורים לדיבור עם בנות , ופריקה.לאחר שעזרתם לי קיוותי לחזור לפורום הזה רק כדי לתמוך מניסיון ולא כנתמך..בכל מקרה קרה לי משהו השנה שפשוט זיעזע אותי , ובמחשבה זה נראה ממש כמו טלנובלה הבעיה שאני לא יודע איך להפסיק את זה .-לאחר שהתגברתי קצת על פיתוח הקשרים עם בנות רכשתי לעצמי ידידה ממש נחמדה- אופי ומראה (ואולי כאן הטעות )-ידידה יחידה , כלומר רק איתה נהגתי צחוק ולדבר , אולי היה לי דיבור של 'שלום שלום ' עם אחרות אבל איתה זה היה יותר , אני יכול לאשר שזה לא נבע מרגשות אליה או משהו פשוט הרגשתי נוח איתה , באמת שלא עלתה מחשבה לחברות או יזיזות.כאן נכנסים החבר'ה שלי לתמונה , הם התחילו לשגע אותה ואותי ולהפיץ שאני ואהב אותה , אני יודע שזה ילדותי אבל כנראה זה מה ששודר לחבר'ה בשכבה , גם חבר אחד שהיה קרוב אליי התחיל לדבר איתי ואמר לי לך על זה או אמרת לי שאתה אוהב אותה (שזה ממש לא נכון) , על כל פנים כמובן שהכחשתי הכל , ולקחתי הכל בהומור , היא לקחה את זה דיי רציני , וכבר הרגישה ממש לא טוב כי היא לא ידעה מה באמת הולך , לקחתי אותה לכמה שיחות והבהרתי לה הכל - רק את האמת , בוא נגיד שבאחת השיחות היא אמרה שהיא אוהבת אותי , אני אמרתי לה שזה לא מתאים לי ואז היא אמרה שזה היה בצחוק , הסתכלתי על הפנים שלה והבנתי שזה לא היה בצחוק , בכל מקרה הצעתי איך להירגע מכל השטיוית של החבר'ה , ואז הסתיימה השנה.השנה בתחילת השנה אני רואה אותה מתנשקת עם אותו חבר קרוב , ההיתי דיי בשוק , אבל אמרתי לעצמי מצויין עכשיו יפיסקו עם השטויות , באמת שרציתי רק טוב בשבילה ובשבילו , החבר ראה אותי והרגיש לא נעים , אמרתי לו אחי אין לי שום בעיה , שיהיה ויהיה להם בכיף שמחתי בשבילו .ואז התחילו הצרות , אני שקצת התבגרתי רציתי להתקדם להכיר בנות נוספות ויפות , והעניין נראה כנשכח .. עד שיום אחד הידידה קראה לי באיזה ערב והתחילה לשאול אותי כל מיני שאלות , אם אמרתי למישהו שאני רוצה לזיין אותה וכאלה , הבנתי אחרי זה שהיא והחבר הלכו לחברים שלי ואמרו להם להתקשר אליי ולשאול אותי כל מיניי , היא כנראה חשבה שאמרתי שאני רוצה לזיין אותה אבל בכלל אמרתי משהו אחר (אני לא יכול להגיד מה חשבה שנאמר או מה שאמרתי כי זה יכול לחשוף אותי) , בכל מקרה חשבתי שמדובר בטעות נוראית ובפדיחה , וזה פשוט יחלוף , אבל אז שוב היא קראה לי (ביום אחר ) לאיזה מבנה , שם הוא והיא חיכו לי ואמרו שאני עוקב אחריהם , ומחפש אותה , אני הכחשתי כמובן (ואולי גם פה עשיתי טעות שלא הכחשתי כמו שצריך - אמרתי את זה בנועם , מה שבדר"כ אנשים מכחישים ידיעה לא הגיונית .. אתם יודעים בהיסטריה כזאת) , לאחר מכן אחרי דיבור העניין פסק לתקופה מסויימת , ואז חזר שוב , אותו הזוג היה הולך לחברים שלי ולחברים שלה ומספר שאני עוקב אחריהם , מקלל אותם בכשפים , ועושה להם מזל רע , אמרתי לה שתזדיין איתי והיא אמר לא אז אמרתי שתלך כוסאומו ועאלה .. בקיצור שאני השטן , ממש התעצבנתי , ולאחר מכן לקחתי(במקום מבודד) שוב לשיחה את הידידה אחרי שהיא פתאום התחילה לצעוק בכיתה כמו משוגעת , דיברנו והיא התחילה לשאול כל מיני שאלות עניתי כמובן רק את האמת , ואז לקראת הסוף היה שנראה שהכל סבדר עכשיו , היא שאלה אותי שאלה מסויימת וכנראה שתשבותי אליה הייתה דו משמעית (שוב אני לא יכול לחשוף את השאלה והתשובה) אבל בוא נגיד שעשיתי שם טעות קטנה בתושבתי אליה. לאחר מכן דיברתי עם החבר שלי שוב ההיתי צריך להבהיר הכל ואז אחרי כמה ימים של טלפונים מהם כבר היה נמאס החלטתי להפסיק איתם את הקשר , המצב הזה זה נראה לי הכי הגיוני , הם בתוך בועה שאני לא יודע מה , ומחפשים קורבן לכעסים שלהם , סעמק.וגם פה חשבתי שזה עבר זהו שילכו שיניהם להזדיין , עלאק ידידה וחבר , אם כאלה חברים מי צריך אוייבים ! עכשיו כבר עברה חצי שנה כל הההתעסקות בזה ובלימודים מנע ממני את המטרה שאיתה התחלתי תשנה וזה להזיג קשרי ידידות חדשים עם בנות חדשות , אבל לרוע המזל גם לאחר ניתוק הקשר עם אותו הזוג , המשיכו שניהם להוציע עליי דיבה מימין ומשמאל , כמובן לא בפרהסיה אבל לחברים קרובים שלי שהיו מספרים לי הכל , עכשיו לפני שבוע אחד החברים שלי סיפר לי שהחבר של הידידה רוצה להרביץ לי שכיביכול התקשרתי אלייה לפני שנה (מהיום) ולפני אחד מהחופשות ואמרתי כל מיני דברים על מה שקרה וניתקתי , כמובן שזה לא קרה באמת מאז שניתקתי איתם את הקשר העדפתי למחוק את שני המגעילים מהמכשיר שלי , עכשיו החבר הזה מאיזה יישוב של עבריינים כאלו(הוא עצמו לא ממש חזק אבל יש לו הרבה מעין מוטיבציה שאפילו שהוא צנום הוא מזיין את כולם וזה באמת עובד לו יש לו בטחון בקטעים האלו משהו מפחיד) , יש לי גם חברים שם אבל יש לו חברים אחרים שהוא מאיים להביא , חבר(זה שמספר לי הכל) שלי הוריד אותו מזה , בקיצור עכשיו אותו חבר טוב שלי שהיה פעם רוצה להרביץ לי על פארש , והידידה לשעבר שלי ממש מסתבר חיה בטלנובלה אחת גדולה.. אני לא יכול לפתור את זה במכות אין לי גם כלכך הרבה אמצעים , יש המון חברים שסיפרתי להם והם מבינים אותי ואומרים לי שהיא לא בסדר , וגם אותו חב רלא בסדר.. בקיצור הסיפור נגרר אחושרמוטה וכבר נמאס!עכשיו כל השנה חשבתי על הסיפור הזה פיתחתי מעין תיאוריה כזאת אמרתי יש מצב היא התאהבה בי או משהו ואז שדחיתי אותה היא העדפיה ללכת לחבר שלי שהיה בין הטובים ולאט לאט לנקום בי .. כי היא יודעת שיהיה לי קשה למנוע את הפגיעה בי שהיא לידו.תאמינו לי שבאמת אין לי מה לחפש בילדה הזאת טוב מאוד שאני כבר לא ידיד שלה , ולא חבר שלו , כי זה הפרצוף האמיתי שלהם , היא גם שולטת בו כזה , כל מה שהיא אומרת קדוש..אמנם השגתי חלקית את המטרה שהצבתי לי בתחילת שנה אבל , לכל אורך השנה היה משהו שהציק לי אחרי המקרה זה גרם לי לחשוב כל מיני דברים , האם באמת אני עושה תדברים שהיא אואמרת , ומה מה לעשות הלאה..בקיצור הסיפור הזה מעיק עליי וכבר נאמס לי משניהם , הכל עדיין פתוח ..יש למישהו הצעות \ עזרה .. בחיים זה לא קרה לי ![בדיחה שחורה שלי .. יש מצב אני עושה מזה טלנובלה אחושרמוטה]
    נערך לאחרונה על ידי TheHomeLess; 22-05-2009 בשעה 17:22. סיבה: למה זה לא אנונימי ! שיט!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

תאמר למישהו לתת לכל החברים שלך קישור לכאן.
    כולם יעזבו אותך כשהם יבינו איך זה משפיע עליך ומה עובר עליך בגלל זה...
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 22-05-2009 בשעה 19:18.

משתמש ותיק האוואטר של Shai.H
    שם פרטי
    Shai
    לייקים
    3
    נקודות
    0

עשית לי כאב ראש כמה רשמת!?
    ואני באותו תשובה כמו EnBlacK

אני מציע לך לעשות את זה חד וחלק והפעם בפרסיה אחי ....תקרא לכל החברים הקרובים לך ותקרא לאותם זוג ("הידידה והחבר טוב") ותספר הכל מהכל פתח תכל ותסיים את הסיפור הזה חד משמעית בשביל כולם ובעיקר בשבילך (ואני מאמין שתדע מה לספר ואיך לספר כדי שכולם יבינו את הריעון ואחת ולתמיד ירדו מכל העניין)

ואם כר מדברים אני מציע לך להשתייך לחברה אחרת .
    צא מכל הסיפור הזה בעזרת זה שתיצור קשר אם אנשים חדשים ופתח דף חדש בלי כל הבולשיט הזה על הראש
    ,אבל הפעם תהיה חכם ותבחר בחברה שאם תכנס בחורה באמצע ותאיים על הקשר של חברות בין החבר'ה (הכוונה לחברזה זה חבירם שלך בנים) היא פשוט תבעֱט החוצה .
    לא יודע מה איתך אבל אצלנו ברגע שאנחנו מכירים בחורה והיא פונה או מתנהגת לאחד החברים לא בסדר (מצבים שנריב בגלל בחורה לא קרו ולא יקרו כי יש יותר מידי מהן אחי בשביל שנהרוס חברות של שנים רק בגלל איזה אהבלה) היא מקבלת בעיטה בתחת אם תוספת של "אל תתקרבי אלי בחיים שלך ושזאת תהיה הפעם האחרונה שאני רואה אותך" כזאת חברה תמצא לעצמך והחיים שלך היו הרבה יורת פשוטים .

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

אוקיי תודה רבה לכולם..
    אקח לצומת ליבי את התגובות והרעיונות.
    שוב תודה.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אולי באמת תפסיק לחיות בסרט ?
    עצם זה שרשמת כ"כ הרבה זה מראה
    שאתה חי בסרט. נראה לך שקראתי
    את כל זה ?
    תעבור הלאה בחיים, מה אתה תקוע ?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    אולי באמת תפסיק לחיות בסרט ?
    עצם זה שרשמת כ"כ הרבה זה מראה
    שאתה חי בסרט. נראה לך שקראתי
    את כל זה ?
    תעבור הלאה בחיים, מה אתה תקוע ?!
    למה אני חי בסרט !?
    מה הקשר בין שרשמתי הרבה לזה שהגעת למסקנה שאני חי בסרט , תאמין לי שהרגליים שלי על האדמה , וחוץ מזה תאמין לי שרשמתי קצת , תחשוב שזה סיפור ארוך שמסכם בעצם שנה , ואם אין לך מה לעזור כאן עדיף שלא תגיב.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

ציטוט נכתב במקור על ידי TheHomeLess צפיה בהודעה
    למה אני חי בסרט !?
    מה הקשר בין שרשמתי הרבה לזה שהגעת למסקנה שאני חי בסרט , תאמין לי שהרגליים שלי על האדמה , וחוץ מזה תאמין לי שרשמתי קצת , תחשוב שזה סיפור ארוך שמסכם בעצם שנה , ואם אין לך מה לעזור כאן עדיף שלא תגיב.
    תעבור הלאה פשוט, בלי יותר מידי הסברים.
    מה לא ברור ?
    אם היה קורה לי בדיוק מה שקרה לך הייתי
    פשוט לא לוקח את העיניין בכזאת רצינות
    כמו שאתה לוקח. העניין של הסיפור הארוך הזה
    מראה שאתה פשוט לא מנסה אפילו להפחית
    מהמצב, אתה מתייחס לכל פרט ופרט שהייתה
    אמור לשכוח את רב הדברים בסיפור הזה שלך
    כאילו הם לא קראו ואז לא הייתה לך צורך בעזרה
    שלנו. עצם זה שרשמת את הסיפור בצורה כ"כ מפורטת
    זה החמיר את המצב הריגשי שלך.
    פשוט אל תייחס למה שקרה רגש, תהיה ספונטני
    וקליל וקח הכל באיזי בלי שום לחץ.

משתמש מכור האוואטר של Lisahy
    שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

קראתי הכל אחי ותשים זין על כולם שם תפסיק להיות האדם הטוב, לך לידידה הזו ותגיד לה את האמת בפעם האחרונה ואז תגיד.. אחרי שזה מה שאת עושה לי אני שם עליך זין (או משהו בסגנון) ואל תדברי איתי בחייים..
    אתה יותר מידי מנסה להסביר לאנשים ולתת הסברים, לא מאמינים לך? רוצים תשובות? שירצו ושילכו לדחוף מקלות במבוק לפי הטבעת..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    80

מכות מכות מכות.
    מה אתה דפוקק אחי צא עליהם ובי עבריינים תוציא שפיץ תגיד מי מתקרב עליי אני חותך אותו פה.
    ככה זין תתן להם מה קרה מי יכול לאיים ועוד בגלל בחורה אחת איזה סרט עשית.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,500 | הודעות: 8,151,082 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect