קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מערכת הפעלה שבניתי לחבר שלי חייב עזרה
    על ידי אהרון-פוטו בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-01-2012, 19:46
  2. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 24-06-2007, 18:31
  3. [שאלה] אחים שלי חייב עזרה דחוף
    על ידי dj satla1 בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-01-2007, 23:09
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 15:43
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

אני נמצא בתקופה בין החארות בחיים שלי..חייב עזרה

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל אני נמצא בתקופה בין החארות בחיים שלי..חייב עזרה

אז ככה..הסיפור הוא אהבה...
    הייתה לי חברה לפני מספר חודשים..ואני חושב שאני עדיין אוהב אותה..דיברנו וזה אבל היא רצתה שנישאר ידידים ולא יותר מזה....
    למשל אנחנו יוצאים ימי שישי אם היא לא באה, אני פשוט נישאר בבית, אין לי כוח לכלום..אבל אם היא באה אז אני בשמחה מתארגן וכו'...
    אני בקושי אוכל רזיתי כמו לא יודע מה פעם אני זוככר הייתי אוכל המבורגר גדול xD, היום אכלתי בקושי חצי ממנו ולא נגעתי בצ'יפס , אין לי מצב רוח מישו למשל ההורים מדברים איתי...אני עונה בתשובות קצרות ותמיד עם פרצוץ עצוב כזה..פעם הייתי הולך לדודים שלי בשמחה שגרים בעיר אחרת..היום שהציעו לי בכלל לא רציתי ללכת..אותו דבר לשפיים עם הכיתה..לא היה לי כוח ללכת כי מן הסתם היא לא באה...
    ההורים שלי רוצים לקחת אותי לפסיכולוג לראות מה ניסגר איתי, למה אני ככה..כי אין לי כוח ואני לא רוצה לספר להם את הסיפור הזה אל אהבה הזאת..הם בכלל לא מודעים לזה
    מה אני אמור לעשות? בבקשה תעזרו לי...אני פשוט אוהב אותה - ואני חושב וכמעט בטוח שזה בגלל שאני אוהב אותה..ואני לא יודע אם היא אותי..אנחנו ידידים מאוד טובים אבל היא רצתה להפרד ואני לא יודע אם היא רוצה לחזור..למרות שאתמול שיצאנו היינו קצת יותר ביחד..אבל אני לא מתכוון להגיד לה על זה כלום שאני אוהב אותה או משו..אם היא תגיד לי לא אני יאכל ת'צמי עוד יותר ממה שעכשיו

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

או שתגיד לה ותראה מה התגובה שלה, בכל זאת הייתם חברים והכל,
    או שפשוט תשכח ממנה, חד וחלק, תצא עם ילדות אחרות, היא לא היחידה,
    אתה פוגע לעצמך בחיים, בסדר החיים התקני, וזה הגיע למצב שחושבים שאתה צריך ללכת לטיפול פסיכולוגי, ואין בזה שום דבר רע, אבל אתה מבין את הנזק שהאובססיה שלך כלפיה גורמת לך? אחי, שמע לי, יש עוד הרבה בנות אחרות, יש לך 2 אופציות -
    תגיד לה מה אתה מרגיש, ותסביר לך איך זה השפיע עליך וכדומה, לא יצא מזה כלום? העיקר תדע שניסית ועשית מה שיכולת, ואז תתחיל "חיים חדשים" שלא כוללים אותה.
    או שלא תגיד לה בכלל וישר תדלג לשלב ה""חיים החדשים", תתחיל לצאת ולהקשר לילדות אחרות, אני מאמין שאתה צעיר, ואתה בגיל ההתבגרות כרגע,
    צא מהבאסה, לך תראה קצת עולם..

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    או שתגיד לה ותראה מה התגובה שלה, בכל זאת הייתם חברים והכל,
    או שפשוט תשכח ממנה, חד וחלק, תצא עם ילדות אחרות, היא לא היחידה,
    אתה פוגע לעצמך בחיים, בסדר החיים התקני, וזה הגיע למצב שחושבים שאתה צריך ללכת לטיפול פסיכולוגי, ואין בזה שום דבר רע, אבל אתה מבין את הנזק שהאובססיה שלך כלפיה גורמת לך? אחי, שמע לי, יש עוד הרבה בנות אחרות, יש לך 2 אופציות -
    תגיד לה מה אתה מרגיש, ותסביר לך איך זה השפיע עליך וכדומה, לא יצא מזה כלום? העיקר תדע שניסית ועשית מה שיכולת, ואז תתחיל "חיים חדשים" שלא כוללים אותה.
    או שלא תגיד לה בכלל וישר תדלג לשלב ה""חיים החדשים", תתחיל לצאת ולהקשר לילדות אחרות, אני מאמין שאתה צעיר, ואתה בגיל ההתבגרות כרגע,
    צא מהבאסה, לך תראה קצת עולם..
    מילים כדורבנות.
    תכלס אין לי מה להוסיף אור צודק
    אתה נתון לשתי אופציות.. תבחר מה שעושה לך טוב.

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

דבר ראשון אם אתה רוצה שזה יעבור לך כי אתה חושב שאין לך סיכויי איתה...

תתחיל לעשות דברים בלעדיה אל תסובב את כל העולם סביבה
    אם היא לא באה לאנשהו תלך
    אם היא לא יוצאת תצא
    אל תקשר הכל אליה
    ואתה תראה לאט לאט זה יעבור לך אתה גם תפגוש אנשים אחרים אם תתחיל לצאת היא פשוט תברח לך מהראש
    תקשיב לי זה עובד....

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

אני יכול להגיד לך מניסיון שלי, שאם נפרדתם אחרי הרבה זמן, עבר בערך חצי שנה והיא לא רוצה לחזור עכשיו, אין לך סיכוי כרגע ואם תעשה משהו קיצוני, היא תתרחק ממך עוד יותר.

אם באמת אהבתם, אז הסיכוי שהיא עוד תחזור אליך אח"כ הוא יחסית סביר.

מה שאני מציע לך לעשות זה לא לשבת בחיבוק ידיים ולהיות מסכן, וכמו שאור אמר, יש לך שני אופציות.

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

הכל עובר
    עכשיו נראה לך שאתה לא יכול בלעדיה אתה אוהב אותה ולא טוב לך ואתה לא רואה שום סיבה ללכת למקומות שהיא לא נמצאת בהם כי לדעתך אין בהם משהו מענייין בלעדיה
    אבל זה עובר תן לזמן לעשות את שלה ואל תשב בבית ותחשוב על כמה שאתה אוהב אותה
    תחשוב על דברים חיוביים.
    ותראה שתרגיש יותר טוב אל תפסול דברים ישר
    או שבאמת תדבר איתה ותגיד לה
    אני ל איודעת מה עדיף כי אני ל אמכירה לגמרי את כל הסיפור ומה היא אמרה לך שנפרדתם.
    תעבור הלאה תשמח קצת אני יודעת שזה לא קל אבל זה עובר גם אם עכשיו זה לא נראה ככה
    ומספר חודשים זה כלום כשבאמת אוהבים אז האהבה לא עוברת לא תוך מספר חודשים ולא תוך שנה לפעמים זה לא כזה פשוט
    גם לא לה..אם היא באמת אהבה אבל אם היא לא רוצה שתהיו ביחד זה משהו אחר יכול להיות שזה לא קשור לאהבה שוב אני אומרת אני לא מכירה את כל הסיפור
    זהו תרים את עצמך ותבין שיש עוד בנות והיא לא היחידה ותעשה דברים שגורמים לך להרגי שטיםה אפילו יותר טוב!
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

אני לא מבין למה לשמור דברים בלב.. באמת אני לא מבין אנשים למה הם תמיד שומרים דברים בלב..
    זה שתשמור את זה בבטן שאתה אוהב אותה ומזה רוצה לחזור אלייה יעשה לך טוב? אתה טועה
    גמלי היה מקרה כזה עכשיו יש לי אותו בעצם
    לפני כמה חודשים נפרדתי מהחברה שלי שהיינו שנתיים ביחד
    עברו מאז 4 חודשים.. אני מזה התגעגעתי אלייה בזמן האחרון .. ושמרתי את זה בבטן במשך תקופה.. ומתישהו הרגשתי שאני פשוט לא יכול יותר... הגעתי למצב (זהה לשלך ) שאין לי יותר מה להפסיד.. אותה כבר הפסדתי אנחנו לא ביחד יותר..
    אז אמרתי מה יש לי להפסיד? שום דבר.. רק להרוויח.. אז פשוט התקשרתי אלייה.. התחלנו לדבר ומתישהו כבר לא יכולתי להחזיק את זה יותר בבטן.. ופשוט אמרתי לה את מה שאני חושב ככה... ואחרי שסיימתי היה קטע כזה של שקט.. ש-וואי הייתה לי כלכך הקלה על הלב אחי.. אתה לא מתאר.. ומה אתה יודע? היא ענתה לי בחיוב.. אנחנו עכשיו כנראה בשלבי חזרה כאלה ..
    אבל מה שאני מנסה להגיד לך אחי..
    אל תשמור דברים בבטן.. זה רק מתנפח וגודל ומתישהו זה כבר בלתי אפשרי לחזיק את זה בפנים.. מה שאני אומר זה תלך לדבר איתה תפרוק את כל העול הזה מעלייך.. אבל כשאתה אומר את זה אתה צריך להבין שיש מצב שתגיד כן.. ויש מצב שתגיד לא.. עזוב את התגובה שלה כרגע.. תתמקד בעצמך.. אתה תרגיש כזאת הקלה אחרי שתגיד <b>כל</b> מה שאתה חושב עלייה ומה שאתה מרגיש ואני מתכוון להכל.. בלי להחסיר שום פרט.. ואתה תרגיש יותר טוב.. הקלה .. יותר טוב עם עצמך.. ואולי לך תדע אולי ההעניינים יסתדרו.. זה מה שיש לי להגיד לך אחי אין לך יותר מה להפסיד.. רק להרוויח.. והלהרוויח שלך פ]ה הוא המינימום ההרגשה הטובה יותר שתיהיה לך אחרי שתגיד לה הכל..
    שיהיה בהצלחה אחי תעדכן..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש אנונימי
    אורח

חבר'ה אתם חייבים להבין שזה המקרה כמו של YaBoy , ממש דומה
    היא כאילו בחורה שהתאימה בשבילה, האופי והיופי שלה בדיוק כמו שתמיד רציתי ובגלל זה זה קשה!
    אבל, היה יום אז לפני כמה חודשים שאמרתי שכבר לא כל כך בא לי עלייה...וככה היא אמרה גם לי...אבל בזמן האחרון אני פשוט מרגיש שאני רוצה אותה בחזרה....ואני לא יודע מה איתה..אני יחזיר תשובה אם אני יגיד לה או לא..תודה רבה לכולם...אחלה של קהילה

משתמש אנונימי
    אורח

אי אפשר לערוך חח, בשבילי* סליחה
    ואולי זה עוזר במשו, אתמול שיצאנו היא וחברה שלה הציעו לי שאני יביא חבר ושנלך לבריכה היום בבוקר..ומשום מה בגללו (זה שהבאתי) לא הלכנו - סיפור ארוך..
    אז רק היא (שעלייה אנחנו מדברים ) וחברה שלה הלכו..והם התקשרו והזמינו אותי לבוא..אבל לא יכלתי באותו רגע והיה קצת מאוחר..כמה שעוות קטנות לפני סגירת הבריכה....וגם שמתי לב בשין שלה שהיא שמה שיר של אהבה שיש שם כמה משפטים שמתארים אותי..אבל זה בכלל לא קשור אני חושב

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

אולי כן ואולי לא.
    למה לנחש? שאל אותה, אל תשמור בלב חביבי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Tal CoHen
    לייקים
    0
    נקודות
    222
    משפט מחץ
    כשאתה יוצא מאוטו, שים אפוד זוהר, זה יציל לך חיים.

שמע כמו שרוב החבר'ס אמרו פה
    פשוט תגיד לה!
    תפוס אותה לשיחה ותגיד לה את כל מה שאתה חושב תשפוך תלב אין לך מה להפסיד מזה ואסור לך להתבאס אם היא תגיד לא! למרות שלפי מה שאתה אומר היא גם רוצה אותך בחזרה
    תנסה אחוני אין לך מה להפסיד נשמה
    קרא חוקי חתימות

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

אל תחשוב פעמיים אחי באמת תנסה מה שאמרתי לך.. כי שמע תאכלס מזה אין לך מה להפסיד.. באמת אין לך מה להפסיד. אם להרוויח תרוויח מינימום הרגשה של הקלה עצומה.. אני אומר לך מנסיון באמת שאני בא לעזור לך שתרגיש יותר טוב ו-וואלה אולי יש לזה עדיין סיכוי.. אל תרים ידיים ואל תיהיה שאנן עם זה.. כי מתישהו זה יאבד את המומנטום של זה.. (תזמון נכון ) וזה יהיה שווה לתחת שתגיד לה שתרוצה אותה עוד בחזרה.. אז לך על זה כל עוד זה טרי למה יכול להיות שזה בין היידים שלך עכשיו..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect