|
|
צאבי ואינייסטה פשוט תותחי על מחזיקים תמרכז מגרש בגאונות ובטכניקה מדהימה!
ובכלל משחק ההגנה של ברסה היה היום קטלני!!
ופיקה שפשוט היה חומה היום
ברסה 08 09 תענוג לעניים
נערך לאחרונה על ידי n00bzZ; 28-05-2009 בשעה 06:51.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
יש ברסה ניצחה![]()
גם אני חולה על אמיו
משחק בנזונה!!
חבל הייתי צריך להתערב על חבר שלי.. אמרתי לו שברסה ינצחו 2-0 והוא אמר 1-0 =[
לא נורא
עדיין טרבל סוס לברסה ומגיע להם
עדיף לשחק בונקר ולנצח ולקחת ליגת אלופות או להפסיד, לא לשחק בונקר ולהיראות נורא ואיום? נו תעשה לי טובה
ראיתי עם עוד שני חברים אוהדי ברצלונה, גם הם אומרים שהיה משעמם, מקרי?
נרדמתי ל10 דקות בערך כשברצלונה הובילו 2:0 ואמרו לי שהם פשוט הניעו כדור. אני לא מדבר על הגולים פשוט ציפיתי ליותר מהמשחק הזה, אין מה לעשות היה משחק משעמם, יונייטד לא שיחקו במיטבה, וזה לא תירוץ - פשוט היה משעמם.
המשחק לא עלה על הציפיות כי אנשיים שכחו שזה עדיין גמר ליגת האלופות וגם ברצלונה שיחקה בצורה טקטית ובונקריסטית עד השער הראשון.
יש דווקא דברים טובים יצאו מגמר הזה ומהעונה הזו של ברצלונה אולי עכשיו המאמנים של הקבוצות הגדולות יבינו שכדורגל שמח והתקפי משחקים לא רק בברזיל וארגנטינה.
כל-הכבוד לברצלונה.היא קטפה את כל התארים השנה כל מי שיורד ומבקר אותה העונה הוא פשוט מקנא.
CR7 The Best In The World
טראבל ענק אין לי מילים לתאר כל קרן של יונייטד הייתי בלחץ....
אין על ברצלונה ואין על פפ כולם שיחקו מעולה .... עכשיו כולם יודעים מי השחקן הטוב בעולם...
אוהדי יונייטד נירדמו לטעמי..ברוב המשחק רונלדו היחידי שנגע בכדור וזה רק ב10 דקות הראשונות
בארסה שיחקה כאילו זה משחק ליגה עם רקרהחחחחחח
בכיף היה יכול להיגמר 4-0 אם ל5!
הקורה של צ'אבי,ההחמצה של פויול, ההחמצה של מסי בתוך ה5
ועוד כמה בעיטות למסגרת!קיצר יונייטד אכלו זין כל הליגה הספרדית אכלה זין(ריאל אמ אמ..) וגם בילבאו אכלו זין!
אין לי מה להגיד, גם אין לי כוח להגיד אז אני יסכם את זה ב:
ברצלונה נשמה. ברצלונה אלופה. קאמפיונה קאמפיונה אולה אולה אולה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
משחק לא גדול כמו שכולם ציפו משחק בסדר
מסי משתיק את כל העיתונאים שאמרו שהוא לא בא למשחקים גדולים,ומראה לעולם מי השחקן הכי טוב בעולם.
ורונאלדו היה לו 10 דקות מדהימות 4 ניסיונות לשער ובכולם הוא היה קרוב אבל אחרי השער הראשון הוא לעט לעט נעלם מהמשחק, אין לי צל של ספק שהוא יוכיח לעולם מהו שווה
באמת כל הכבוד לברצלונה על הזכייה באלופת בליגה הספרדית ובגביע הספקדי היה להם עונה מדהימה
אוקי כמה ציטוטים לאחר המשחק
רונאלדו זועם על פרגסון אחרי שהמאמן צוטט שאומר"האקאיקה שלנו לא היתה נכונה היום"
פרגי"העונה הכח שלנו היה בהגנה והשערים שספגנו היום היו זולים"
עוד ציטוט בפיו של פרגי"זו היתה הופעה מאוד מאכזבת ואני חושב שכמה מהשחקנים שלנו ירגישו את זה בעצמם.
עם סגל שכזה היונו צריכים להיראות הרבה יותתר טוב"
סיד לאו כתב כדורגל ספרדי של ה"גארדיאן" המוכבד המתגורר במדריד
חרג ממנהגו והיה חריף מתמיד בביקורת שהעביר על השדים האדומים "התצוגה של ברצלונה מראה מראה שמקומה בצמרת עם הטובים ביותר אי פעם ,הם פשוט הרסו את מנצסטר.השבחים שמנצסטר זכו להם לפני המשחק פשוט התאדו"