|
|
אני גזעני בוא תתן באן, זה אני לא תוכל לשנות אותי אם הבאן שלך.. מה אתה חושב שבאן מפחיד אותי?
ולגבי הסרטון מה אכפת לי ממנו תמיד ידעתי שהערבים/מוסלמים/איסלמים הם עמים ששונאים אותנו.. לא שאני אוהב אותם..
כהנא צדק!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 28-05-2009 בשעה 13:37.
בשביל המוסלמים , ג'יהאד זו מצווה , מלחמת מצווה, בשביל המצווה הזאת הם יעשו הכל כדי להמיר אותך למוסלמי או להרוג אותך , גם אם זה יהרוג אותם {תראו מחבלים מתאבדים} . בגלל זה אין להם שום מניע לשלום , רובם מוסלמים דתיים ורוצים לקיים את המצווה הזאת אז הם נלחמים או מתאבדים , לא איכפת להם נשים או ילדים . {בסרט אמרו שמוחמד אנס יותר מ-3 יהודיות}.והמנהיג הוא זה שמשפיע על כולם , והמנהיג שלהם הרג יהודים . והכל בגלל 72 בתולות ...
אני לא רוצה לחיות כל החיים במלחמות, אלו הערבים שרוצים שאנחנו נחייה אותם.. בעצם הם לא רוצים שנחיה ולא משנה מי שמאלני או ימני! הם ירצחו את כולם אותו דבר כי הם יהודים. זו לא דת זה ארגון טרור!
כן גם אני רוצה שלום, אבל לא תמורת שטחים או תמורת גופות של חיילים!
והם אלה שלא רוצים שלום,תן להם שטחים ואתה רק מגדיל להם את טווח הירי עלינו.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
חופש הביטוי!!
מכירים את המונח הזה, זכותו של כל אדם במדינת ישראל להתבטא,
כמו שיש לערבים את הנכבא ורוצים לשלול את זה מהם (בצדק) אבל לא, כל העולם חייב לקפוץ שאסור לשלול מהם את חופש הביטוי שזו דיקטטורה
אבל מה? פה בישראל בפורום הזה מונעים ממני את הזכויות הבסיסיות שלי
אבל לערבים האלו מותר הכל אה?
אז מי פה אזרח סוג ב' ?! בטח שלא הם, אני מרגיש פה אזרח סוג ב' ואני יהודי וזו מדינת היהודים, מבין את האבסורד אדון מנהל נכבד? תחשוב על זה
ילד אתה אמיתי?
אתה רציני אתה באמת חושב שמה שאתה אומר נכון?
אתה אומר שאם בפורום אני מונע ממך "את זכות הביטוי" אז זו דקטטורה? מה??
על מה אתה מדבר בכלל.
ילד אני אומר שלא מעירים הערות גזעניות בתוך הפורום, אז לא מעירים הערות גזעניות כזה מסובך?
סתכל לאן הגעת אזרחים סוג ב'? מה אתה רוצה בכלל?
נערך לאחרונה על ידי -Niv-; 28-05-2009 בשעה 17:56.