קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה..?
    על ידי LSD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:16
  3. אני יצליח אתם אומרים?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:17
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:31
  5. מה אתם אומרים על הניק החדש שלי?
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 60

מה אתם אומרים על זה ? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rocknroll22 צפיה בהודעה
    אתם האוייבים שלנו אתם והגישה הסתומה שלכם שהכול חייב להיות שלכם, אם זה היה עוזר לשלום לא היית מוותר? אני לא אמרתי שזה היה עוזר, אבל אם באופן תאורתי זה היה עושה שלום לא הייתה מוותר?

צריך בחיים לוותר.
    ולמה שאנחנו נוותר ? אנחנו האוייבים ? אחי אתה חי בסרט
    למה שאני יוותר כוס ראבק ? הם רוצחים לנו אנשים פה מתפוצצים הורסים ומשחיתים ואנחנו מוותרים כרגיל! עם גישה כזאת ישראל תהפוך לבית קברות ליהודים. כשהימנים ילחמו על המדינה הזאת השמאלנים ירוצו לעזור לערבים!
    אתם ערבים בעצמכם ואתם אפילו לא מודעים לזה! אנחנו המדינה הגדולה פה! הם צריכים לוותר לנו, הם צריכים לבקש מאיתנו דברים, הם צריכים להיות כפופים תנאים שלנו במשא ומתן! בגלל השמאלנים כאלה ירושלים עוד תיהיה של ירדן!

הינה דוגמא: אהוד ברק שרצה למסור שטחים תמורת שלום (שמאלנים חיים בסרט..)
    בירושלים

עכשיו טווח הירי שהערבים קיבלו על א"י אחרי על הפינויים והשטחים!

ד"א, הסיבה היחידה שזה לא ככה עכשיו זה בגלל שהערבים ברוב טיפשותם סירבו להצעה הזו! ואל תגיד לי שבדבר כזה אתה לא הייתה תומך כי כל השמאלנים תמכו בזה בתקופה הזו!

ומה יש עוד להגיד? שנדבר על הסכם אוסלו? וויתרנו ומה קיבלנו?
    כמו שאתה יודע בהסכם אוסלו אנחנו הבאנו נשקים לערבושים, ומה קרה ? הם שלחו וירו עלינו את אותם נשקים! וויתרנו מספיק לדעתי.

שים לב מה קורה, אריאל שרון פינה שטחים ואופס! תראה איפה הוא היום ואיפה כל המשפחה שלו.
    יצחק רבין ז"ל (למרות שהיה שמאלני, היה אדם טוב) נרצח.
    אסור לוותר על אדמת ישראל!
    נערך לאחרונה על ידי NOAMHA7; 28-05-2009 בשעה 18:00.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי NOAMHA7 צפיה בהודעה
    למה שאני יוותר כוס ראבק ? הם רוצחים לנו אנשים פה מתפוצצים הורסים ומשחיתים ואנחנו מוותרים כרגיל! עם גישה כזאת ישראל תהפוך לבית קברות ליהודים. כשהימנים ילחמו על המדינה הזאת השמאלנים ירוצו לעזור לערבים!
    אתם ערבים בעצמכם ואתם אפילו לא מודעים לזה! אנחנו המדינה הגדולה פה! הם צריכים לוותר לנו, הם צריכים לבקש מאיתנו דברים, הם צריכים להיות כפופים תנאים שלנו במשא ומתן! בגלל השמאלנים כאלה ירושלים עוד תיהיה של ירדן!

בירושלים

ד"א, הסיבה היחידה שזה לא ככה עכשיו זה בגלל שהערבים ברוב טיפשותם סירבו להצעה הזו! ואל תגיד לי שבדבר כזה אתה לא הייתה תומך כי כל השמאלנים תמכו בזה בתקופה הזו!

תערוך את החתימה שלך מהר, ותרגע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ברבאבא. צפיה בהודעה
    תערוך את החתימה שלך מהר, ותרגע.
    טוב..

נו.. רוק נ רול תגיב.. מה אין לך מה להגיד פתאום ?

אחלה סרטון ..
    כמו שצריך הראו מה קורה ברוב האיסלאם באמת .

Don't Look Back In Anger
    שם פרטי
    בכיף?.
    לייקים
    4
    נקודות
    193
    משפט מחץ
    וואלק אם היה לי עכשיו מיליון דולר....

ראיתי את זה כבר פעם...
    חרוש דיי לחפור עם השטויות האלה מה יהיה יהיה.

וכל אלה שאומרים להשתיק את "הערות הגזעניות" ברור שלא מתכוונים לערבים. מתכוונים למוסלמים
    ואת המוסלמים? אלה שרוצים כנגדנו? אלה שעושים פיגועים כן צריך להרוג, ולא אף אחד לא יקח לי את זכות הביטוי, אני מכיר ערבים, יש לי חברים ערבים, אבל לא כאלה שנגדנו הם רוצים להיות איתנו בשלום אבל אתם לא מבינים שהדת האיסלאמית היא דיקטטורה, כל השמאלנים שרוצים לתת להם שטחים... תחזרו קצת ל1948... לפני שהוקמה המדינה, היתה להם אפשרות לקבל חצי מדינה ולחיות איתנו בשלום, הם בחרו במלחמה, שהם רואים שהם לא מנצחים בה הם פתאום כן רוצים לקבל את ההסכם??? מי הם בכלל??? אנחנו חיים במדינה יהודית אחת ושהשמלאנים יתחילו להבין ויכניסו להם את זה טוב טוב לראות " אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת" כי האנטישמיות קיימת בכל העולם והאינטרנט היחידי שארה"ב תומכת בנו זה כי אנחנו הקשר היחיד שלה למזה"ת אז אל תזבלו לי ניתן להם חצי ניתן להם שליש למה מי הם בכלל... לא רציתי להתערב אבל כל התגובות השמלאניות האלה מרגיזות ומעצבנות וכבר היו טונה נושאים על זה...

דיי אתם סתם הורסים לי תחג, עכשיו סתם אחי יחטוף מכות... רואים למה אתם גורמים???
    נערך לאחרונה על ידי -Eliezer-; 28-05-2009 בשעה 19:13.

Ori
    אורח

תראו אני מסכים איתכם שהתרבות שלהם מבוססת ברובה על אלימות וחוסר סובלנות אבל סירטון אחד לא יכול לשקף את מידתה של קבוצה שלמה אתם צריכים להבין שלמורת שאנחנו והם (לא כולם ד"א) לא מסתדרים ויש חלק (שהוא יחיסת יותר קטן ממה שאתם חושבים משהו כמו 4%) שרוצים להעיף אותנו מפה גם אם זה כולל לרצוח אותנו.
    זה לא מצדיק שינאה של אומה שלמה אני לא שונא מישהו ספציפי שלא פוגע בי זה היה נחמד אם הם לא היו מתנחלים לנו בארץ ודורשים אותה "חזרה" אבל זה לא עוזר שאנחנו נרד לרמה שלהם ונתעב את כלום..

ד"א אני מתנחל אז שמאלני אני לא אבל מה שכן אני מאמין שלכל אדם שמורה הזכות לקבוע מי הוא ומה הוא ולי בתור אחד שלא מכיר אותו אישית אין הזכות לשנוא אותו רק בגלל שהוא מוסלמי..
    תחשבו על זה אתם לא אוהבים ששונים אתכם רק בגלל שאתם יהודים ובכל זאת אתם עושים את זה לאדם אחר...
    יש מנטרה ידועה ביהדות שאומרת:
    אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 28-05-2009 בשעה 19:12.

משתמש מתקדם האוואטר של LastStar
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ****** צפיה בהודעה
    תראו אני מסכים איתכם שהתרבות שלהם מבוססת ברובה על אלימות וחוסר סובלנות אבל סירטון אחד לא יכול לשקף את מידתה של קבוצה שלמה אתם צריכים להבין שלמורת שאנחנו והם (לא כולם ד"א) לא מסתדרים ויש חלק (שהוא יחיסת יותר קטן ממה שאתם חושבים משהו כמו 4%) שרוצים להעיף אותנו מפה גם אם זה כולל לרצוח אותנו.
    זה לא מצדיק שינאה של אומה שלמה אני לא שונא מישהו ספציפי שלא פוגע בי זה היה עוזר שהם לא היו מתנחלים לנו בארץ ודורשים אותה חזרה אבל זה לא עוזר שאנחנו נרד לרמה שלהם ונתעב את כל הקבוצה..

ד"א אני מתנחל אז שמאלני אני לא אבל מה שכן אני מאמין שלכל אדם שמורה הזכות לקבוע מי הוא ומה הוא ולי בתור אחד שלא מכיר אישית אין הזכות לשנוא אותו רק בגלל שהוא מוסלמי..
    תחשבו על זה אתם לא אוהבים ששונים אתכם רק בגלל שאתם יהודים ובכל זאת אתם עושים את זה לאדם אחר...
    יש מנטרה ידועה ביהדות שאומרת:
    אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך...
    וגם כתוב הקם להורגך השקם להורגו.

אתה אומר לי שרק 4% רוצה להעיף אותנו או לרצוח אותנו? אתה צריך לעשות יותר שיעורי בית!
    הזכות לקבוע מי הוא ומה הוא ולי בתור אחד שלא מכיר אישית אין הזכות לשנוא אותו רק בגלל שהוא מוסלמי..
    אני לא אומר שאתה טועה.. אבל זה לא מתאים למקרה הזה!
    שים לב איך בזמן המלחמה או המבצע של עופרת יצוקה כל הערבים בארץ התעוררו. מה שקרה בעכו יכול לקרות בכל עיר.
    יש לנו תקשורת שמאלנית שמסלפת דברים, ככה שכל העם נחשף רק ל"מסכנות" של הערבים!.

זה ששנאו אותנו זו הייתה שנאת חינם! לי לפחות יש סיבות.
    מוסלמים זו לא דת שוחרת שלום תכירו בזה כבר!! מוחמד רצח ואנס נשים יהודיות וזה כתוב להם באחד הספרים הקדושים שלהם.
    הוא ערף ראשים למי שלא רצה להאמין בדת הזו, וככה כולם הולכים אחרי המנהיג!

וחאלס לזיין תשכל שסרטון אחד לא משקף כלום! תירוץ של שמאלנים מטומטמים.. יש עוד אלפי דברים שהם לא בהכרח סרטונים כדי שתלמדו את זה.

אתם עוד תלמדו את זה בדרך הקשה, ברגע שערבי יעמוד מולך עם רצח בעיניים אתם תבינו עד אז תמשיכו להגן על העם חסר הלב.

קוראן- ספר מלחמה לא יותר מזה.
    תמיד הסבירו לי שיש אנשים טובים ויש אנשים רעים!

הטובים= יהודים ורוב הנוצרים
    רעים= מוסלמים!
    שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!

Ori
    אורח

אני לא צריך לעשות שיעורי בית זה החלק המדובר בחתך גס באופן סטטיסטי גם ברגע זה נולד השאיד הבא איאפשר לעקוב אחרי ההתפחות של הדבר..

ותאמין לי שראיתי את המוות בעיניים יותר מפעם אחת..
    אני לוחם כבר שלוש שנים ותאמין לי אחרי כל מה שראיתי ואחרי כל הפעמים שההיתי כל כך קרוב למוות אני עדין מאמין שיש טוב לב בקרב אנשים..
    זאת הכללה פוגעת רק שתדע שבגלל דרך מחשבה כזאת השואה קיבלה קונצנזוס (אני לא משווה את דרך המחשבה שלנו לדרך המחשבה של הנאצים חס ושלום אני מציין דימיון) אסור לנו להיות גרועים כמוהם!
    אתה רוצה לעשות שינוי בכוח אתה לא תעשה אותו (אוקי לא ביותר מידיי כוח) רק בחוכמה ובפעם האחרונה שבדקתי להרוג קבוצה שלה של אנשים בגלל שיש להם בכפר 4 שאידים זה עדין לא פתרון הולם..

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי ****** צפיה בהודעה
    אני לא צריך לעשות שיעורי בית זה החלק המדובר בחתך גס באופן סטטיסטי גם ברגע זה נולד השאיד הבא איאפשר לעקוב אחרי ההתפחות של הדבר..

ותאמין לי שראיתי את המוות בעיניים יותר מפעם אחת..
    אני לוחם כבר שלוש שנים ותאמין לי אחרי כל מה שראיתי ואחרי כל הפעמים שההיתי כל כך קרוב למוות אני עדין מאמין שיש טוב לב בקרב אנשים..
    זאת הכללה פוגעת רק שתדע שבגלל דרך מחשבה כזאת השואה קיבלה קונצנזוס (אני לא משווה את דרך המחשבה שלנו לדרך המחשבה של הנאצים חס ושלום אני מציין דימיון) אסור לנו להיות גרועים כמוהם!
    אתה רוצה לעשות שינוי בכוח אתה לא תעשה אותו (אוקי לא ביותר מידיי כוח) רק בחוכמה ובפעם האחרונה שבדקתי להרוג קבוצה שלה של אנשים בגלל שיש להם בכפר 4 שאידים זה עדין לא פתרון הולם..
    מסכים איתך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מסכים איתך
    אני עדיין מחכה שתענה לי על מה שכתבתי.

להרוג קבוצה שלה של אנשים בגלל שיש להם בכפר 4 שאידים זה עדין לא פתרון הולם..
    הלוואי וזה היה כמו שאתה מתאר, אם באמת רק 4% היו שהידים או שבאמת הרוב היו רוצים רק שלום הם היו יכולים לעצור את ארגוני הטרור, גם אם יש להם פחות נשק או אין בכלל אתה מדבר כמעט על מליארד מוסלמים או יותר שלא יכולה לעצור קבוצה של 2 מליון שהידים [לא חשבתי את זה בדיוק אז אל תפסו אותי בקטנות].

ואם הם היו רוצים רק שלום זה נוגד את כל הקוראן המושתן שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי NOAMHA7; 28-05-2009 בשעה 20:06.

לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ

בירושלים

ומה יש עוד להגיד? שנדבר על הסכם אוסלו? וויתרנו ומה קיבלנו?
    כמו שאתה יודע בהסכם אוסלו אנחנו הבאנו נשקים לערבושים, ומה קרה ? הם שלחו וירו עלינו את אותם נשקים! וויתרנו מספיק לדעתי.

שים לב מה קורה, אריאל שרון פינה שטחים ואופס! תראה איפה הוא היום ואיפה כל המשפחה שלו.
    יצחק רבין ז"ל (למרות שהיה שמאלני, היה אדם טוב) נרצח.
    אסור לוותר על אדמת ישראל!
    אני גם לא הייתי מוותר על השטחים אבל לא בגלל שהם שלנו אלא בגלל שזה לא יעזור לשלום. אמרתי שאם באופן תאורתי זה היה עוזר לשלום אז הייתי נותן להם בכיף. אבל זה לא יעזור, כי גם אם לא היינו פה היה פה מלחמה. קודם כול תקרא את כול מה שאני כותב לפני שאתה אומר שאני חיי בסרט.
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 28-05-2009 בשעה 20:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני גם לא הייתי מוותר על השטחים אבל לא בגלל שהם שלנו אלא בגלל שזה לא יעזור לשלום. אמרתי שאם באופן תאורתי זה היה עוזר לשלום אז הייתי נותן להם בכיף. אבל זה לא יעזור, כי גם אם לא היינו פה היה פה מלחמה. קודם כול תקרא את כול מה שאני כותב לפני שאתה אומר שאני חיי בסרט.
    קראתי, אתה עדיין חי בסרט. עלק לתת שטחים אם זה מביא שלום.
    זה נקרא להכנע ליריב ולא פחות! הם אלה שצריכים להכנע לנו ולבקש את השלום. תן לי מדינה אחת שנמצאת תחת היום של גרעין ולא תשמיד ישר תמדינה המאיימת, תן לי מדינה אחת שנמצאת תחת איום יום יומי של טילים.

גם אם זה מביא שלום אני לא יתן תשטחים כי זה חלק מהבית שלי!
    זה בדיוק כמו שיום אחד יבוא אליך איזה ערבי ויבקש ממך חצי מהבית שלך. אתה לא תביא לו והוא ימשיך לפציץ ברגע שתביא לו הוא יעזוב אותך במנוחה, יצאת מופסד ומושפל. והוא ירוויח חצי בית ששיך לך. איזה זכות יש לו לקבל את זה בכלל.

בן כמה אתה בכלל? אתה מתכוון להתגיס לצבא?
    הבעיה בפורום זה שאני לא יכול להסביר לך את זה כמו שצריך..
    WWW.HAYAMIN.ORG

ואם אתה כל כך בטוח שרובם אנשים טובים לך תחיה איתם ותנסה להשאר בחיים כדי לספר על זה.
    אל תדאג הם תמימים וחמודים כולה 4% מהם רעים מה יש לפחד.
    נערך לאחרונה על ידי NOAMHA7; 28-05-2009 בשעה 20:21.

לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ

קראתי, אתה עדיין חי בסרט. עלק לתת שטחים אם זה מביא שלום.
    זה נקרא להכנע ליריב ולא פחות! הם אלה שצריכים להכנע לנו ולבקש את השלום. תן לי מדינה אחת שנמצאת תחת היום של גרעין ולא תשמיד ישר תמדינה המאיימת, תן לי מדינה אחת שנמצאת תחת איום יום יומי של טילים.

גם אם זה מביא שלום אני לא יתן תשטחים כי זה חלק מהבית שלי!
    זה בדיוק כמו שיום אחד יבוא אליך איזה ערבי ויבקש ממך חצי מהבית שלך. אתה לא תביא לו והוא ימשיך לפציץ ברגע שתביא לו הוא יעזוב אותך במנוחה, יצאת מופסד ומושפל. והוא ירוויח חצי בית ששיך לך. איזה זכות יש לו לקבל את זה בכלל.

בן כמה אתה בכלל? אתה מתכוון להתגיס לצבא?
    הבעיה בפורום זה שאני לא יכול להסביר לך את זה כמו שצריך..
    WWW.HAYAMIN.ORG

ואם אתה כל כך בטוח שרובם אנשים טובים לך תחיה איתם ותנסה להשאר בחיים כדי לספר על זה.
    אל תדאג הם תמימים וחמודים כולה 4% מהם רעים מה יש לפחד.
    תגיד אתה יודע ליקרוא

אני אמרתי את זה באופן תאורתי
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 28-05-2009 בשעה 20:28.

אני אוהב נרגילה האוואטר של ירדן=]
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    0
    נקודות
    12
    משפט מחץ
    steve O

איזה סרטון חזק!
    עזה לי צמרמורת..

הוא צודק!
    חייבים להיתעורר ולהחרים את האיסלם

משתמש מכור האוואטר של Lisahy
    שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי ברבאבא. צפיה בהודעה
    ילד אתה אמיתי?
    אתה רציני אתה באמת חושב שמה שאתה אומר נכון?
    אתה אומר שאם בפורום אני מונע ממך "את זכות הביטוי" אז זו דקטטורה? מה??
    על מה אתה מדבר בכלל.
    ילד אני אומר שלא מעירים הערות גזעניות בתוך הפורום, אז לא מעירים הערות גזעניות כזה מסובך?
    סתכל לאן הגעת אזרחים סוג ב'? מה אתה רוצה בכלל?
    דיקטטורה זה משהו אחר התכוונתי לדבר אחר..
    כן חופש הביטוי, יודע מה? מסכים איתך שלא יהיו הערות גזעניות
    אבל גם אם אני יגיד פה טרנספר לערבים אני בטוח שיתנו לי אזהרה, וזוהי לא גזענות! זכותי לחשוב ככה שצריך לתת מקום אחר לערבים ולהעיף אותך מהמדינה הזו, זוהי לא גזענות.

חוץ מזה עכשיו אני אתקיל פה את כל השמאלנים...
    אם אתם חושבים שמסירת שטחים היא צעד הכרחי בדרך לשלום
    למה מדינת ישראל המדינה הכי קטנה פה באזור ומהקטנות בעולם (יותר נכון מהקטנות מהמדינות החברות באו"ם) אבל הכי קטנה, חייבת לוותר על שטחים?

למה סוריה לא תתן לנו ככה כמה שטחים תמורת שלום? אה למה?
    אני יגיד לכם למה, הם רוצים למחוק אותנו מהמפה וכאשר אנחנו מוסרים להם עוד כמה קילומטרים רבועים של שטחים הם מסמנים V בדרך להשמדת מדינת ישראל.
    נערך לאחרונה על ידי Lisahy; 28-05-2009 בשעה 20:41.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,761 | הודעות: 8,201,354 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect