ניצחון צפוי לייקרס היו תשושים ממשחק שעבר אז הם אל רצו להתעייף עוד עשו בשכל לשמור כוח למשחק הקרוב
ניצחון צפוי לייקרס היו תשושים ממשחק שעבר אז הם אל רצו להתעייף עוד עשו בשכל לשמור כוח למשחק הקרוב
|
|
משחק גדול של JR ומשחק מצוין של צ'ונסי הביאו לדנבר את הניצחון.
מלו פשוט עייף,ורואים ע"פ אחוזי הקליעה הגרועים שלו.
כנ"ל גם לגבי קובי שאומנם קלע 34 נק' אבל באחוזים נוראיים.
סדרה טובה מתפתחת בין דנבר ללייקרס, אולי תהיה הפתעה משתי הסדרות.
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
לייקרס לא הגיעו למשחק, בכלל רוב השחקנים שם לא הגיעו לבדרה חוץ מאריזה גאסול ובראיינט
האכזבה הכי גדולה זה אודום שאמר שהוא רוצה להישאר בלייקרס והחוזה שלו נגמר השנה אבל הוא לא מראה שום דבר שיגרום ללייקרס להשאיר אותו
אורלנדו VS קליבלנד 114:116.
אורלנדו כבר ב3:1,וניצחון בQ ארינה מעלה אותם לגמר![]()
כל הכבוד לאורלנדו באמת מגיע לה,ניצלה את המומנטום וגמרה את הסיפור.
אללה אורלנדו![]()
יאללה רק ניצחון אחד ואנחנו בגמר הNBA !!
הלייקרס עולה ל3-2 בסדרה בגמר המערב לאחר ניצחון 103-94. ברייאנט קלע 22 נק' ומסר 8 אסיסטים.
אודום הצטיין.
נערך לאחרונה על ידי Yaniv Bar Lev; 28-05-2009 בשעה 13:39.
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
לוס אנג'לס לייקרס - דנבר נאגטס 94:103 (2:3 ללוס אנג'לס)
אפשר להגיד שדנבר מתחילה להראות סימני עייפות.
משחק הבא בפפסי סנטר יהיה קטלני עם ניצחון של דנבר ומשחק אחרון בלוס אנג'לס תהיה מלחמת עולם,ובסופה אני מקווה שהנאגטס ינצחו
לדעתי אורלנדו יקחו את המשחק הלילה,ושום שלשה ואף שופט לא יציל את לברון והחבורה הנכה שלו מהפסד.
אגב,התבטלה אחת הטכניות של האוורד,ככה שהוא רחוק 2 טכניות מהרחקה למשחק אחד חח.
דנבר נותנת פייט לסגנית ולא משנה אם היא תעלה או לא שנה הבאה היא יכולה להגיע רחוק.
גם אני חושב יהיה משחק 7 מותח אבל בטח במשחק הבא LA ישמרו שחקנים שלא יתעייפו ויגיעו מוכנים יותר למשחק ה7.
אורלנדו כבר עלתה,קבוצה קלאסית,יש לה אתלטים,סטופרים מנהיגים..יש לה הכל בקבוצה.
בינתיים דקה 945 רבע 3 קליבלנד פתחה מצוין אבל אורלנדו כמו שהיא יודעת לשחק פשו מצוינת מובילה כרגע ב-9,מו וויליאמס בינתיים עושה תעבודה אבל אורלנדו יותר טובה יש סיכוי 4-1..
לברון השאיר את הקאבס בחיים עם טריפל דאבל :
37 נק', 12 אסיסטים ו14 ריבאונדים סידרו לקליבלנד ניצחון 112-102 וצימוק הסדרה ל3-2.
![]()
נערך לאחרונה על ידי Yaniv Bar Lev; 29-05-2009 בשעה 16:37.
ראיתי את הרבע השני,כי חזרתי הבייתה בדיוק כשהוא התחיל.
רבע אחד המגעילים.
ואן גאני אמר אחרי המשחק שכל פעם שלברון חודר הוא מקבל שריקה אוטומטית.ובאמת זה מה שהיה,אולי רק פעם אחת הוא חדר,החטיא ולא קיבל פאול.
גועל נפש של שיפוט.אם קליבלנד לוקחת את הסדרה,זה כבר יהיה מגעיל וסנסציה זאת לא תהייה
הלייקרס ניצחו 4-2 כמו שאמרתי אתם יכולים לראות בהימורים והיום אם אורלנדו מנצחת אני מלךךךךך
קיצר משחק אדיר של הלייקרס כולם היו טובים כרמלו אנטוני קלע 25 נקודות ביום הולדתו ה25 וחברתו השווה בירכה את קובי לקראת הגמר
חבל לי על דנבר,מן פירוק שכזה :\
דנבר לדעתי טובה יותר מהלייקרס והיו צריכים לקרוע אותה בשני המשחקים הראשונים ואפילו לעבור אותה בסוויפ עם כל הכישרון והיכולת שיש בקבוצה.
שנה הבאה אם דנבר נשארת עם אותו סגל + כמה שחקנים עם ניסיון פלייאוף היא שווה גמר וגם אליפות.
אורלנדו היום תנצח,ואם זה לא יקרה זה יקרה באורלנדו![]()