מדריך על גאלים (לשרת מהיר) :
המדריך נכתב על ידי וכל מה שנכתב בו הוא על פי דעתי בלבד ,כל שחקן יכול להחליט עם להשתמש בו או לא .
אני מצליח לשחק כל שרת עם המון צבא ,ולסיים את השרת בTOP 30
התחלה :
קודם כל חשוב מאוד לפתוח את השחקן בתחילת השרת ,הכוונה באותו יום שהוא נפתח כי עם לא הסיכויים להתפתח מהר אבודים.
בתחילת המשחק עושים הכול לפי הקווסטים ובוחרים צבא ,מסיימים אותם בערך ביום אחד (בשבועיים הראשונים של המשחק מעלים בלילה בניין מרכזי) ,בונים נפחייה ,אקדמיה וחוקרים לוחם חרב , מיצרים לוחמי חרב ומתחילים לשדוד רק טואטונים ורומאים אל תפחדו לתקוף אנשים עם הרבה אוכלוסייה ,להפך להם בד"כ יש הרבה משאבים ולא הרבה צבא (זה רק בימים הראשונים של השרת ) ,חשוב ביותר להשתמש במשאבים ששודדים ליצירת לוחמי ועליית הבניין המרכזי ,לאחר ששודדים הרבה והגעתם ליום השלישי של המשחק עם המון צבא יחסית לשלב זה,תבנו בניין עירייה, ותבצעו חגיגה קטנה ,תבנו אחרי רק מגורים מלכותיים עד ל10 ,ובונים מתיישבים (חשוב מאוד לייצר עד ליום הרביעי של המשחק ) את המתיישבים שולחים לקרופר בסביבה עם עמקים של יבול לפחות 100% תוספת ,אל תפחדו מהאוכלוסייה ,תמשיכו לשדוד המון ותתחילו לפתח את הקרופר מבחינת מבנים ומשאבים ,תשלחו לו משאבים מהכפר הראשון, לאחר יום/יומיים תפתחו בו ארמון תהפכו אותו לבירה ותייצרו עוד כפר ,ובכפר הראשון תעלו בלילה בניין מרכזי ,תעלו מלכודת עד לשלב 10 ותייצרו 100 מלכודות כהגנה מפני תוקפים ,ותייצרו מהר אורווה ,תמשיכו לשדוד,תחקרו רעם טואטוס ,ותייצרו המון ממנו ,ביינתים אתם יכולים להתפנות לפתח משאבים ,אל תפסיקו את ייצור החיילים כמובן ,את הכפר השלישי כדי לעשות קרופר 9 / קרופר ,על מנת לבצע את שיטת המגורים הגדולים (את שיטה זו אלמד עם יהיה הרבה תגובות/ביקוש )
המשך המשחק:
את הכפר הרביעי והחמישי תייסדו ,ולאחר מכן רק תכבשו עד לכפר הXXX (זו הדרך שלי) ,את הצבא בכפרים 4+ כולל 4 עושים רק פלנקסים עד שמגיעים ל0 יבול בכל כפר (אני לא אפרט מה לבנות בכפרים האלו) ,תנסו כמה שיותר לייסד ולכבוש את כפרי ה4+ רק טיט עם עמקי יבול ,חשוב לבצע בכפרים אלו חגיגות גדולות כל הזמן
תודה רבה , השקעתי פה המון זמן מקווה שיעזור ...
(זכויות שמורות לי aXroZe )
ildis המדריך הזה בשבילך !
עריכה ,תוספת שיטת המגורים הגדולים :
שיטת המגורים הגדולים היא שיטה מאוד נפוצה בקרב האנשים החזקים מאוד בשרת (מניסיון) השיטה היא כזאת :
הופכים את הבירה לקרופר עם 100% עמקי יבול ,לא מייצרים שם צבא בכלל ,בונים מחסנים ואסמים שיוכלו להגיע עד ליבול שלב 18 ובמקומות הנותרים בונים אחוזת גיבור משרד סחר ,עושים עוד כפר קרופר או קרופר 9 בו בונים מגורי חיילים ואורווה בית מלאכה וגם מגורי חיילים גדולים ואורווה גדולה ,ממנו שודדים המון !!! ובונים בו הרבה אסמים ,אתם ממנים את היבול לחיילים בכפר זה מהבירה לזה הבירה קרופר נועדה ,אל תפסיקו בחיים לייצר לוחמי חרב ורעם טואטוס/האדואן (תחליטו אתם) וגם בליסטראות ,הכפר הזה הוא כפר של צבא התקפי עם מינוס ענק ,וכמובן שבבירה יהיה לכם פלוס ענק ,לבירה תשלחו מכפרי ההגנה בערך 10 פלנקסים ו3000 נווטים כדי שיגנו עליו ,הייצור של היבול בבירה יכול להגיע ל270000 לשעה ,אם הכפר הוא קרופר עם 3 עמקים של 50% וכול השדות שלב 18 ...
אני ממליץ בחום על שיטה זו ,עדיף להוסיף עוד כפר של התקפה גדולה ,לא חייב מגורים ואורווה גדולים ובית מלאכה ,אלא כפר שישמש אותכם להתקפות סדירות ,את כל שאר הכפרים תייצרו הגנה ,ככה גם תהיו מגינים מעולים וגם תוקפים מעולים ...

ציטוט ההודעה