כדי לארגן את הדברים יש לי נרגילה בינונית מתברגת שקניתי לפני 3-4 חודשים.
הלכתי לרמלה בדקתי נרגילות ושאלתי את המוכר הערבי אם היא יצוקה אמר לי כן 100 שקל יצוקה 90 רגילה. קניתי , עישנתי נהניתי והנה הגיע היום הזה.
אז ככה החלטתי היום לנקות את הנרגילה שלי עם מים חמים/רותחים , חוטר
וקצת לימון טיפטפתי חחח אין מלח לימון אז חשבתי זה חומצה אולי זה יעזור...
קיצר לוקח את הנרגילה שוטף אותה מבפנים במים ויוצא קצת לכלוך שחור מגעיל עם כל מיני חתיכות וכו'(כל זה כששטפתי אותה בכיור מטבח) .
אחרי זה הלכתי לכיור במקלחת שפשפתי ביותר לחץ בחוטר כי הוא חדש בקושי הצליח להיכנס לנרגילה אז תפעלתי אותו כמו מוט ברגים לאוטו עד שהוא נכנס ואז שפשפתי...
מפה הייתי בהלם... אחרי כמה שיפשופים יוצא זרם של מים בצבע חום בהיר-כהה ... מפה אני כמעט בטוח שזה חלודה . נזכרתי פתאום במקרה שקרה לי לפני חצי שנה+ כשאחד החברים שלי התעצבן עליי וזרק עליי כיסא (במזל לא פגע בי) שהייתה בו חלודה ויצא ממנו שלולית של חלודה נוזלית מסריחה כמו בנרגילה שלי.
עכשיו כפי שאני יודע נרגילה יצוקה זו נרגילה או שלא מתחלדת או שלוקח לה כמה שנים להתחלד,אני גם בדקתי את הפיה של הצינור בגוף וראיתי קצת חלודה מתפשטת שם אני יביא לכם תמונה ....
קיצר אני עכשיו קצת מבואס כי אני לא יודע אם כדאי בכלל לעשן יותר בנרגילה הזאת....למרות שהיא נראית בתוכו בגוף מצוחצחת כמו חדשה חוץ מהפיה.
בגלל זה אני החלטתי לארגן איזה 200-300 שקל על נרגילה חדשה סורית מנירוסטה (אל חלד) מד"ר נרגילה ביפו אבל עד שזה יקרה יעבור קצת זמן...
אז עכשיו האם כדאי בכלל להמשיך לעשן בה? ואם כן אז לנקות אותה מדי פעם?
תודה לכל העונים.

ציטוט ההודעה

)
לכולם. אם אתם רוצים המליצו על כל מיני דברים שיעשירו את חווית הנירגול וכו'.
King