![]()
הדבר הגדול הבא מהיוצרים של GTA
אנשי Rockstar מפזרים הבטחות על Agent,Agent צץ משום מקום ממש. הפעם הראשונה שבה שמענו עליו הייתה במסגרת מסיבת העיתונאים של סוני שנערכה קודם לפתיחת תערוכת E3 2009, וגם שם לא נמסרו פרטים רבים למעט מה שנתפס בעיני בכירי סוני כעניין העיקרי: Agent, בניגוד ל-GTA IV (שפותח על ידי אותו הצוות), יישאר בלעדי לקונסולת הפלייסטיישן 3.
כותר הפעולה הבלעדי לקונסולת הפלייסטיישן 3
מספר שעות לאחר מכן היה מוכן סם האוזר, מייסד חברת Rockstar להוסיף עוד כמה פרטים לגבי המשחק המסקרן. מסתבר שמדובר בכותר פעולה המתרחש בשנות ה-70 המאוחרות, שיאה של המלחמה הקרה בין ארה"ב ורוסיה. סיפור הרקע עוסק בריגול, מודיעין וחיסולים טקטיים בלב שטח האויב.
"תמיד נהנינו לפתח משחקי פעולה, ו-Agent הוא משחק הפעולה האולטימטיבי" סיפר האוזר. "כבר הרבה זמן רצינו לפתח משחק שכזה. הצוות עשה עבודה נהדרת בחיבור בין אקשן אינטנסיבי, אווירה ועלילה. זו תהיה חוויה יוצאת דופן... אנחנו לא יכולים לחכות עד שהגיימרים ישחקו בו". כן, גם אנחנו לא יכולים לחכות... לרוע המזל, ל-Agent אין כרגע תאריך יציאה רשמי. אנחנו מוכנים להמר על אמצע-סוף השנה הבאה.
גיימר\
מה דעתכם? ממש חבל שהמשחק בלעדי לPS3 אבל אם הוא בלעדי כמו GTA The Lost And Damned לא ניראה לי שיש ממה להתבאס




ציטוט ההודעה


