שלום חבר'ה
רציתי לדעת על חייל החינוך , מה עבודה שלוו ? איזה טירנות עובר ? איפה משרת ? מה הם תנאים הקבלה לשם ? והכי חשוב מה השכר שלהם בסדיר ?
שלום חבר'ה
רציתי לדעת על חייל החינוך , מה עבודה שלוו ? איזה טירנות עובר ? איפה משרת ? מה הם תנאים הקבלה לשם ? והכי חשוב מה השכר שלהם בסדיר ?
|
|
מה הפרופיל שלך אחי ???
חיל החינוך זה ג'ובניקים רק שתדע
XTRAL בדם
אין לך סיכוי להגיע לחיל חינוך עם פרופיל 97.
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
דבר ראשון, אני לא מבין אותך אתה אומר שאתה רוצה חיל חינוך אבל אתה גם שואל מה התפקיד שלהם... אתה מצחיק אתה יודע?
חיל חינוך:
תפקידי חיל החינוך
אתה צריך תכונות מסוימות לתפקידים מסוימים בחיל:
- פיתוח יכולתם של המפקדים למיצוי מרחב העשייה הפיקודי, החינוכי והמנהיגותי.
- חיזוק תחושת השייכות והמחויבות של מפקדים וחיילים בצה"ל למדינת ישראל, לארץ ישראל, לעם ישראל ומורשתו.
- הפיכת המפגש הבין תרבותי המתרחש בצבא העם לכלי לפיתוח מודעות ורגישות למורכבות החברה הישראלית, הגברת האחדות והחוסן החברתי.
- סיוע בטיפוח אקלים יחידה של קשב, דיאלוג ושמירה על כבוד האדם לקידום מימוש יעדי היחידה.
- סיוע בהטמעת "רוח צה"ל" בקרב מפקדים וחיילים בצה"ל וביחידותיו כחיילים וכאזרחים במדינת ישראל.
- צבא העם במדינה דמוקרטית: חיזוק וטיפוח תודעת מקומו ומשמעות פעולתו של צה"ל - צבא העם במדינה דמוקרטית, בקרב מפקדים, חיילים, נוער וקהילה.
- הובלת קידום קליטת העלייה בצה"ל (בשנת הפעילות 2008 הדגש הוא על הטיפול בבני העדה האתיופית)
- טיפוח הנכונות והמוכנות של הנוער לשירות משמעותי בכלל וקרבי בפרט.
- ריכוז וביצוע משימות לאומיות בדגש על משימות חינוכיות-חברתיות וטיפוח אוכלוסייה מיוחדת, בצה"ל ובחברה.
נגיד ללהקה צבאית, אתה צריך כישרון מוזיקלי..
לגל"י צהל.. פרוטקציות :}
חוץ מזה, אם יש לך פרופיל 97 ואין לך קשרים בצבא אז יקחו אותך לקרבי, אין לך מה לצפות בכלל לחיל חינוך.
97 זה חי"ר, תותחנים, שריון... אם אתה לא עושה גיבוש קודם
נערך לאחרונה על ידי Rolsrois; 10-06-2009 בשעה 23:28.
אחי,זנ נכון שיש לי פרופיל 97
אבל אנחנו (הבדואים) מתנדבים לצבא ולא חובה,
יעני מראש אנחנו בוחרים יחידה והלוכים אליה .
דברתי עם מפקד המרחב ואמר לי שעושים קורס מד"נים,מה זה הקורס ?
האם מקבלים נשק במד"נים,וגם מה השכר שלהם ?
מדריך נוער (צה"ל)
מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
![]()
תג היחידה הישן של המד"נים. כיום מד"נים עונדים את תג חיל החינוך.
מדריך נוער (מד"ן) הינו תפקיד צבאי בחיל החינוך והנוער הישראלי.
מדריכי הנוער כפופים למערך מפקדי הגדנ"ע (מקא"ם, מורות חיילות, גדנ"ע (מד"נים) וגרעיני נח"ל) תפקיד מדריכי הנוער נוצר מתוך צורך להכין את המועמדים לשירות ביטחון (מלש"בים) לגיוס לצה"ל.
ישנם שני סוגים של מדריכי נוער: מדריכי נוער מרחב ומדריכי נוער בסיס. שני סוגי מדריכי הנוער מעבירים מערכי שיעור שמטרתם הכנת הנוער לשירות בצה"ל, אך בעוד מדריכי נוער הבסיס פוגשים את המועמדים לשירות ביטחון לתקופה של שבוע בלבד, מדריכי נוער המרחב פוגשים את המועמדים לשירות ביטחון למשך תקופה ארוכה ומלווה אותו בתקופת מיוניהם לתפקידים צבאיים.
תפקיד מדריכי הנוער הוא להפחית את חששותיהם של המועמדים לשירות ביטחון לקראת הצבא ואת ההלם הראשוני כאשר הם מגיעים אליו.
[עריכה] מדריכי נוער מרחב
שירותיהם של מדריכי נוער המרחב מתבצע בבתי ספר תיכוניים מסוימים, בעיקר אלו הכפופים למשרד העבודה, בהם מועברים שיעורים לכיתות י"א-י"ב הנוגעים לגיוס ולשירות בצה"ל. מטרת השיעורים להקל על ההכנה המעשית והנפשית של המועמדים לקראת גיוסם וכן על קליטתם בצה"ל לאחר הגיוס. כמו כן, מדריכי הנוער מתחקרים את המועמדים על מנת לאתר בעיות או צרכים מיוחדים. מדריכי הנוער יכולים גם להגיע עם המועמדים לשירות ביטחון לצו ראשון או לברר עבורם מידע לגבי שיבוץ בתפקידים במהלך השירות.
[עריכה] מדריכי נוער בסיס
מדריכי נוער בסיס מעבירים שבוע התנסות של הגדנ"ע לתלמידי י"א או י"ב. במהלך השבוע עוברים המועמדים לשרות ביטחון הדמיה של טירונות ומדריכי הנוער מדמים מפקד טירונים לקבוצה שלהם. שבוע ההתנסות כולל הקניית משמעת צבאית, נהלים צבאיים, שיעורי נשק ושדאות. כמו כן, מדריכי הנוער מעבירים שיעורי מורשת קרב, תפקידים בצה"ל, טוהר הנשק ועוד.
מדריכי נוער הבסיס משרתים כיום באחד משלושת בסיסי הגדנ"ע: צלמון, שדה בוקר וג'וערה.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
מד"ן מרחב,מקבל נשק ?
וכמה שכר ישלו בחודש ?
תענו לי על השאלות האלה בבקשה
חייל עם נשק יותר טוב לא
שמעתי שלפני הגיוס עושים מיונים ?
מזה מיונים ? מה עובר שם ?
אם תשרת בחיל חינוך הנשק היחיד שתיקח הבייתה זה עט...רק בשמירות שתעשה תהיה עם נשק גם זה בספק.. חוצמיזה לא תקבל שום נשק..
מה פתאום, אני יכול לקבל נשק וגם בבית יהיה לי
יש מישהו מכפר שלנו היה מד"ן מרחב בבית הספר והיה לו נשק