אי אפשר להעביר שבוע בלי מלחמת פורמטים, והפעם EA זורקת קיסם למדורה ורומזת שהפלייסטיישן 3 חזקה יותר
פטריק סודרלנד, בכיר ב- EA, דיבר עם כתבי מגזין ה- Xbox הרשמי במהלך תערוכת E3 בשבוע שעבר וטען שבעוד הפוטנציאל של הפלייסטיישן 3 עדיין לא מוצה מבחינה טכנולוגית, ה- Xbox 360 הגיעה כבר למקסימום האפשרי שלה.
"אני חושב שמפתחים מתחילים להבין יותר ויותר את הפלייסטיישן 3, ומצליחים להוציא ממנה ביצועים טובים יותר... אני חושב שהגענו למקסימום של ה- Xbox 360, אבל לא של הפלייסטיישן 3", אמר סודרלנד, והצביע על הכותרים היפהפיים שיוצאים לפלייסטיישן 3 השנה.
כדי שלא תחשבו שהוא מעריץ של סוני, סודרלנד המשיך ואמר שהוא התרשם מאוד מ'פרוייקט נטאל', ושה- Xbox 360 היא הקונסולה החביבה עליו אישית. לדעתו, מיקרוסופט עושה דברים נכונים ונמצאת בתנופה, ואם הוא היה סוני היה לו כאב ראש גדול כרגע.
מקור: יורוגיימר
הערת העורך: גם אם נניח באופטימיות מוגזמת שמנהל בכיר ב- EA אומר דברי אמת לעיתונאים ולא חוזר על מסר שהחברה מעוניינת לשחרר, הרי ידוע לנו מדורות קודמים שככל שהזמן עובר מפתחי המשחקים מוצאים דרכים להוציא עוד ועוד ביצועים מהקונסולות, הרבה מעבר למה שחשבו בהתחלה. סביר להניח שאנחנו עוד רחוקים מלראות את הסוף כשזה מגיע לביצועים וגרפיקה במשחקי X360 או פלייסטיישן 3 (או Wii).
נלקח מ:
http://www.vgames.co.il/article/5690.html
סוף סוף מישהו מצד המפתחים מודה בזה.

ציטוט ההודעה

ו אני כבר מתחיל לבכות אוי אוי אוי הצחקת אותי עד לשמיים!