לפי הדיבורים, בניון יתכן ויעבור לאתלטיקו מדריד מליברפול.
גם בן סהר ישחק ככל הנראה בעונה הבאה בספרד כאשר אספניול הציעה עליו לצ'לסי 700 אלף יורו...
כרגע אלה שמות הישראלים היחידים שעוברים באירופה...
מה דעתכם, צריכים לעבור? לא?
לפי הדיבורים, בניון יתכן ויעבור לאתלטיקו מדריד מליברפול.
גם בן סהר ישחק ככל הנראה בעונה הבאה בספרד כאשר אספניול הציעה עליו לצ'לסי 700 אלף יורו...
כרגע אלה שמות הישראלים היחידים שעוברים באירופה...
מה דעתכם, צריכים לעבור? לא?
|
|
בניון- לא
בן סהר-כן
בקשר לשאר אני מאמין שיצחקי יצא לאירופה למרות כל הדיבורים, אלא אם כן יבוא משקיע לבית"ר וגם אז לא בטוח
כל הבלגים נשארים עוד שנה לפי מה שאני יודע...
בניון צריך להישאר בליברפול, בן סהר צריך רק לשחק לא משנה ממש איפה.
ותגידו יצחקי לא מושאל מגנק? או שמי שתיקח אותו מביתר תצטרך לשלם לגנק משהו?
בניון בליברפול, בן סהר לא באספניול אסור לו לעבור לשם יש את טמודו ועוד 2 חלוצים מובילים שם והוא לא יוכל להתחרות איתם על ההרכב.
יצחקי וברוכיאן יצאו לאירופה, ומאור יצחקי לא מושאל אבל לביתר יש חוב לגנק עליו.
אני מסכים איתך בעניין של בן סהר שימשיך בליגה ההולנדית בקבוצה מרכז טבלה או קבוצה שהוא ישחק בה באספניול אין לו סיכוי כמעט לדקות עם גרסיה וטמודו והם בדרך כלל משחקים 4-5-1 או 4-4-2 אין לו מקום שם.
בניון נתן עונה טובה ואני לא מאמין שהוא יעבור ויש הרבה סיבות למה שהוא לא יעבור.
ואין עוד מישהו מיוחד אני מקווה שאם ברוכיאן לא יצא לאירופה אז שילך לחיפה הוא שחקן באמת טוב,ושיצחקי ילך ללמוד לשחק בב"ש.
[CENTER]
בן סהר לא משנה באיזו קבוצה יהיה, העיקר שישחק.
בניון ישאר כמעט בטוח.
אוואט במיורקה.
מה קורה עם טל בן חיים? תמיר כהן?
ברדה גולן סטרול ויואב זיו כמעט בטוח ישארו בבלגיה.
אלברמן וקולאוטי בגרמניה.
פיני בלילי כנראה ימשיך בסיבאס אם אני לא טועה יש לו חוזה לעוד שנתיים, אבל הוא מתחתן עכשיו ויכול להיות שיעדיף לגור בארץ.
נערך לאחרונה על ידי Maor; 10-06-2009 בשעה 00:45.
אין מצב שבניון יעזוב למדריד במיוחד לא אחרי השנה הזו שנת הפריחה שלו לדעתי אפילו שהוא כמעט בן 30.
ולגבי סהר אני מסכים אם אלה שמעליי, נכון הליגה הספרדית זאת עליה ברמה לעומת הליגה ההולנדית אבל תחשבו על השחקן הוא ישחק אולי כמה משחקי גביע בודדים ולא חשובים. אני חושב שהוא צריך להגיע לצרפת. רוב השחקנים הצעירים מגיעים לקבוצות גדולות או מהולנד או מצרפת. וגם אני חושב שהליגה הצרפתית מתאימה בול לבן-סהר.
CR7 The Best In The World
אלברמן וקולואוטי יכול מאוד להיות שיעזבו את גלדבאך, יש להם מאמן חדש.
שבניון ישאר בליברפול. סוף סוף הוא מתחיל לפתוח ולפתח מעמד בליברפול, סוף סוף הולך לו כמו שצריך. בקשר לבן סהר שישחק לא משנה איפה.