בקיצור אף אחד לא ענה לי השאלה חוץ מתגובות מפגרות- מה עדיף את הQCK הרגיל או את הMASS
בקיצור אף אחד לא ענה לי השאלה חוץ מתגובות מפגרות- מה עדיף את הQCK הרגיל או את הMASS
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הQCK לפי פשפושים באינטרנט
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה מצחיק אמרנו לך כבר שזה לא משנה רוצה להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ביותר עבה תשקיע אני אומר לך שוב זה לא עניין איזה פד כל עוד יודעים לשחק כשלא יודעים או כשרוצים לעשות רושם אז כן פד הופך להיות נושא מרכזי.
וסתם דרך אגב כבר ענו לך שם קודם שעדיף ה QCK אז למה לשאול שוב? הרי אני ועוד כמה שדיברנו שזה לא משנה גם לא מבינים מה יותר שווה ועדיף כי לנו זה לא משנה! ומי שכן זה משנה לו ענה לך.
בכל מקרה MUGI הבחור צודק זאת שיחה לת'רד אחר זה ת'רד שלו והנושא שלו מוצא.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
עוד הפעם אני אגיד עזוב מה אמרו לך מבחינת הפד אין לנו דרך לדעת כי אנחנו לא מבינים בנושא מי שמבין בנושא ענה לך ואמר שעדיף היקר יותר בגלל שהוא עבה יותר אנחנו רק אמרנו את דעתנו בנושא שחבל על הכסף אם אתה רוצה להשקיע בדברים האלה תשקיע וכבר אמרו לך במה כדאי ולמה אז לדעתי הנושא מוצא כלומר קיבלת תשובה אז אין כבר מה לדון יותר על הנושא אתה רוצה לדבר על זה עוד תעלה טיעון חדש/אחר אבל מבחינת השאלה שלך קיבלת תשובה עוד בדף הראשון.
אם אתה רוצה להתעלם ולהמשיך לדון כי לא קיבלת את התשובה שאתה רוצה אז סימן שאתה לא באמת הולך לקנות אלא רק לבלבל לנו בשכל על איזה פד עדיף כי זה עושה רושם או שאתה כבר קבעת מראש איזה פד אתה רוצה ואתה רק מחפש חיזוק להעדפה שלך. לכאן או לכאן אני לא חושב שכדאי שנמשיך לדון בזה כי זה חסר טעם אם אתה באמת מתעקש ומחפש תשומת לב אמיתית לנושא דבר עם המוכר בחנות הוא בטוח ידחף לך את ההכי יקר כי יש לו מליון יתרונות כלשהם והמשחק שלך יהפוך למעולה בגללו.
בקיצור אפשר לנעול כאן זה סתם מוביל לדיונים מיותרים בעניין.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!