|
|
בין ספירלה לכפית חימום יש הבדל שונה
הספירלה משמשת בעיקר לבאנגים,אבל אם תתפס אם ספירלה אז יתחילו טיפה לחקור אות,יזיינו אותך-לא.
אבל בכל זאת לא ממליץ להסתובב אם ספירלה
^ טוב אחי..
מה אתה מיתווכח אבל אני אומר לך ילדים שפירקו אותם מכות אז מה אתה מתחיל תלוי פה תלוי שם..
בא לך הם יכנסו בך לא בא להם הם ישימו עליך זין וילכו..
הם מחפשים אותך על כול קטנה..
אצלי איפה שאני גר אני רואה ילדים שאני מכיר מעשנים ג'וינט ברחוב ועוברים שוטרים ולא עושים כלום בכלל כל עוד זה לשימוש עצמי ואין סחר ומכירה ברחוב אין למשטרה מה להתערב שילכו ויתעסקו בדברים יותר חשובים מעברייני שאכטות
יש הבדל אחי בין שוטרים לבלשים\סמויים..
אני לא מפחד אני לא סוחר ולא כלום רק מעשן מה כבר הבלשים יעשו יגרום לזה שאני יהיה בכלא בגלל גראס\חשיש חח
לא אחי אבל הם יזנו אותך מכות אחי..
אתם חיים בסרט שהבלשים יושבים באיזה אוטו ואז עושים אחד לשני
"קבל תילד הזה, נראה לי יש לו ספירלה בכיס בו נעשה עליו חיפוש"
חיים בסרט...
נערך לאחרונה על ידי clicker; 12-06-2009 בשעה 13:22.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
חח וואלה גם אתה פויה חשישניק לא פרייר הא![]()
shonrd3
מה אתה כולך בפוזה שאתה מעשן באנגים וכל החרא הזה ושאתה מבין פה יותר מכולם בזה?!
דוד של חבר שלי שוטר,
הוא שאל אותו מה קורה אם מוצאים עליו בוף,
השוטר אמר לו בעקרון אם זאת כמות קטנה מאד ואתה לא סוחר בה,
אז לא יעשו לך כלום. (אני מכוון שוטרים לא בלשים)
על עוד זה כמות קטנה לשימוש עצמי לא עושים כלום אלא אם יש כמות גדולה שנחשבת לסחר ובאמת אתה מישהו סוחר אז יכולים לעשות בעיות
בונא הבנאדם לא מדבר שטויות.. בתור אחד שאכל מבלשים מכשירי קשר לראש ולא פעם אחת.. אני אומר לכם שאם מספיק בא להם הם יזיינו אותך.. וידפקו לך מכות גם על סתם.. לא יודע איך זה במקומות שלכם.. אולי יש אצלכם בלשים מתחנגלים.. אבל בבאר שבע.. בלשים רק מחפשים ילדים בגילאי 15-17 לדפוק להם מכות ולחפש סמים ודוקרנים..
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 12-06-2009 בשעה 16:02.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg