פשש מצטטים את התגובה שלי,מחמיא
קודם כל נתחיל בילדה שלא ממש מחבבת אותך,איתן אל תנסה להיות יותר מידי מניאק כי אז זה סתם יגרר לריב והיא בכלל תתחיל לשנוא אותך וחבל....
השיטה הכי טובה שאני מכיר זה לדבר עם חברות שלה ולמצוא חן בעניהן,לקחת לה את התשומת לב שהיא רגילה אליה כל כך מחברות שלה ואז היא בעצמה תשים לב יותר אליך ותראה שהיא טעתה לגביך.
עוד עצה זה לא לתת לה יותר מידי התייחסות ולא לשתף אותה יותר מידי בשיחות,מידי פעם ממש תפנה אליה אבל תכוון יותר אל חברות שלה.
דבר שני,להתנהג כמו מניאק אבל בגדר הנורמלי,זה משהו שלא כל כך קל לעשות כמו שזה נשמע...
מה שקורה זה שצריך ללמוד מטעויות,למשל פעם אמרתי למישהי אנורקסית שיש לה צמיגים...סתם ככה באמצע איזה שיחה,למרות שהיא עדיין רצתה את התשומת לב שלי אחר כך היא יותר מידי נפגעה מזה ופה עובר הגבול.
תנסה להיות מניאק בקטנה ולאט לאט להעלות את הרף,עד שאתה רואה שעברת את הקו האדום,שם אתה יכול לקחת צעד אחורה ולהישאר שם,זאת בערך הרמה שאתה רוצה להיות.
עכשיו בקשר לילדה שנמשכת אל המקובלים...בוא נחשוב בילד למה היא נמשכת דווקא אל המקובלים ולא אל ילדים אחרים בשכבה.
באמת עכשיו,תעצור את הקריאה,תכבה את המסך ותחשוב על אפשרויות שזה יכול לקרות...
עשית את זה ?
יופי.
עכשיו אני יגיד לך שהסיבה שבגלל זה קורה זה לא המראה החיצוני שלך או שלהם
זה גם לא הכסף שיש להם
תנחש מה,זה אפילו לא בגלל הבגדים והמעמד החברתי.
זה בגלל הרף שהם מציבים בשבילה.
ילדים יותר מקובלים כמעט תמיד בעלי ביטחון עצמי גבוהה (לרוב זה ביטחון עצמי גבוהה מזוייף אבל נעזוב את זה כרגע) וזה גורם לאותה ילדה לחשוב פעמיים לפני שהיא אומרת להם משהו,זה גורם לה להסס ולהחשיב את אותם ילדים מקובלים כבעלי מעמד (לא חברתי,אלא מעמד ביחס אליה).
בקיצור,אם תתנהג כאילו אתה כבר מקובל וכולם אוהבים אותך ורוצים להיות כמוך,היא תימשך אליך הרבה יותר.
שים לב שיש הבדל דק בין זה לבין להיות שוויצר שחצן וסנוב. תנסה לא לעבור את הקו הדק הזה.
אם יש לך עוד שאלות תשאל ...