לא הבנתי מה הקשר בין אימואים לשמיעת רוק ומטאל בחדר :| יש אנשים שמעשנים כשהם עצבניים/כועסים, יש כאלה ששותים, ויש כאלה ששומעים קצת מטאל... ממתי זה עושה מישהו אימו? :|
לא הבנתי מה הקשר בין אימואים לשמיעת רוק ומטאל בחדר :| יש אנשים שמעשנים כשהם עצבניים/כועסים, יש כאלה ששותים, ויש כאלה ששומעים קצת מטאל... ממתי זה עושה מישהו אימו? :|
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
|
|
כי החיים שלי קקה והקול של רוברט פלאנט עושה אותם פחות קאקה
מה נראה לך? מתים על זה
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בעיקר ביגלל שאני מנגן,הכי קל להתחבר לסגנון הזה כי יש מלא שימוש
בכלי נגינה בשירים לא כמו בראפ ופופ שרוב השירים זה בעיקר מחשב שעושה
את העבודה.
וגם כי מכל הסגנונות שקיימים במוסיקה,רוק ומטאל-בעיקר מטאל לטעמי זאת
המוסיקה האיכותית ביותר שקיימת!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יא אללה...רק מחתרת סובייטית(ויש כזאת שם!!!) ואנחנו ***...
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
^^חחח כן הם הורגים אותי שם מצחוק חחח
מה הורגים מצחוק זה עצוב!!
באנו לפרסם שהEP מוכן והכול,אנשין מגיבים לנו אם אנחנו במחתרת הסובייטית:|
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
כשאני עצבנית , וגם כי זה ממש מצחיק אותי , כי הם צורחים ועצבניים כאלה .
מה זה מחתרת סובייטית לא הבנתי
כל ההודעות שלא קשורות נמחקו =\
לאכפת לי באיזה פורום עם מחתרות סובייטיות אתם נמצאים, אבל דברו עליו בפרטי או משהו =]
" For Those About To Rock - We Salute You "
כי כל השאר זה חרא,
וכי אני מעדיף ללכת לצד ההכי קיצוני במוזיקה מלהתקע עם להקות מפגרות כמו גרין דיי או בלאק אייד פיס או בריטני ספירס שכל מה שהם עושים זה לשיר מה שהמפיק שלהם אומר להם, לערוך במחשב ואז להפיץ ברדיו בשביל כסף.