קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]גישות
    על ידי CrazyKiller בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-11-2008, 20:48
  2. [שאלה]גישות מפקחים
    על ידי FoXRiveR בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2008, 19:35
  3. [שאלה] בנוגע לבחורה, אני בן 15 וגם היא..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-10-2008, 13:34
  4. ‏[שאלה] גישות של מפקחים
    על ידי zivoshri בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-06-2008, 09:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[שאלה] גישות לבחורה

ברירת מחדל [שאלה] גישות לבחורה

בהקשר להודעה הזאת:

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    מזכיר לי משהו שניסיתי פעם...
    10 בחורות מהשכבה,אל 5 התנהגתי כמו מניאק ואל 5 התנהגתי כמו אל נסיכות שזה בכלל כבוד בשבילי שהן מסתכלות לכיוון שלי.

מה מסתבר,תוך 3 ימים 4 מתוך 5 הבחורות שהתנהגתי אליהן כמו מניאק ביקשו ממני את הפלאפון ( !!! )
    אף אחת מהבחורות שהתנהגתי אליה כמו אל מלכה בכלל לא היה אכפת ממני (רק אם היא רצתה לבקש איזה טובה).

מה לומדים פה ? שמה שקשה להשיג,בחורות רוצות...
    הבחורה שאתה רוצה כנראה רואה עליך שאתה רוצה אותה ומבחינתה היא כבר סימנה וי עליך.
    תנפף לה את האשליה הזאת,תראה לה שאתה מתחיל עם בחורות אחרות והיא תרצה אותך בחזרה.
    תראה לה שאתה לא ברשת שלה.
    הרבה אנשים אומרים שלהתנהג כמו מנייאק מקדם אותך עם בחורה.
    אבל, יש כמה דברים:

מה לעשות אם אני רוצה להתחיל עם מישהיא שלא ממש מחבבת אותי ושאין לנו קשר כמעט... אם נתנהג אליהן כמנייאק הם לא ירצו. זה יותר נכון כלפי מישהי שרוצה אותך...
    ב. איך זה בעצם להתנהג כמו מנייאק אבל להישאר בגדר של משהו טוב ?

ג. אני מנסה להתחיל עם מישהיא שאני לא ממש מכיר ולא היה לנו קשר, רק מכירים. ילדה מהשכבה. אני לא הכי מקובל, די באמצע, אבל היא נמשכת יותר לאלה שהכי מקובלים וכאלה. אז אני מחפש דרך לתקשר אליה, אבל אני לא רוצה להיות איזה אחד נדחף לא קשור וזה די בעייתי... מה כדאי לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

פשש מצטטים את התגובה שלי,מחמיא

קודם כל נתחיל בילדה שלא ממש מחבבת אותך,איתן אל תנסה להיות יותר מידי מניאק כי אז זה סתם יגרר לריב והיא בכלל תתחיל לשנוא אותך וחבל....
    השיטה הכי טובה שאני מכיר זה לדבר עם חברות שלה ולמצוא חן בעניהן,לקחת לה את התשומת לב שהיא רגילה אליה כל כך מחברות שלה ואז היא בעצמה תשים לב יותר אליך ותראה שהיא טעתה לגביך.
    עוד עצה זה לא לתת לה יותר מידי התייחסות ולא לשתף אותה יותר מידי בשיחות,מידי פעם ממש תפנה אליה אבל תכוון יותר אל חברות שלה.

דבר שני,להתנהג כמו מניאק אבל בגדר הנורמלי,זה משהו שלא כל כך קל לעשות כמו שזה נשמע...
    מה שקורה זה שצריך ללמוד מטעויות,למשל פעם אמרתי למישהי אנורקסית שיש לה צמיגים...סתם ככה באמצע איזה שיחה,למרות שהיא עדיין רצתה את התשומת לב שלי אחר כך היא יותר מידי נפגעה מזה ופה עובר הגבול.
    תנסה להיות מניאק בקטנה ולאט לאט להעלות את הרף,עד שאתה רואה שעברת את הקו האדום,שם אתה יכול לקחת צעד אחורה ולהישאר שם,זאת בערך הרמה שאתה רוצה להיות.

עכשיו בקשר לילדה שנמשכת אל המקובלים...בוא נחשוב בילד למה היא נמשכת דווקא אל המקובלים ולא אל ילדים אחרים בשכבה.
    באמת עכשיו,תעצור את הקריאה,תכבה את המסך ותחשוב על אפשרויות שזה יכול לקרות...

עשית את זה ?
    יופי.
    עכשיו אני יגיד לך שהסיבה שבגלל זה קורה זה לא המראה החיצוני שלך או שלהם
    זה גם לא הכסף שיש להם
    תנחש מה,זה אפילו לא בגלל הבגדים והמעמד החברתי.

זה בגלל הרף שהם מציבים בשבילה.
    ילדים יותר מקובלים כמעט תמיד בעלי ביטחון עצמי גבוהה (לרוב זה ביטחון עצמי גבוהה מזוייף אבל נעזוב את זה כרגע) וזה גורם לאותה ילדה לחשוב פעמיים לפני שהיא אומרת להם משהו,זה גורם לה להסס ולהחשיב את אותם ילדים מקובלים כבעלי מעמד (לא חברתי,אלא מעמד ביחס אליה).
    בקיצור,אם תתנהג כאילו אתה כבר מקובל וכולם אוהבים אותך ורוצים להיות כמוך,היא תימשך אליך הרבה יותר.
    שים לב שיש הבדל דק בין זה לבין להיות שוויצר שחצן וסנוב. תנסה לא לעבור את הקו הדק הזה.

אם יש לך עוד שאלות תשאל ...

אוקיי.
    הקטע עם החברות טיפה בעייתי. כפי שאמרתי, אני כמעט ולא בקשר עם אותה ילדה, וגם לא עם החברות שלה. אנחנו בכיתות נפרדות ואין כמעט חברים משותפים בין הכיתות. ז"א שאין לי גם קשר עם החברות. וגם בת ל בטוח תרצה להתחיל עם מישהו שקרוב לחברה שלה כי זה יוציא אותה מין בוגדת או לא יודע מה ( בנות =\)...
    אגב. לקראת סוף השנה, יש לשכבה שלנו מסיבה... מביאים דיג'יי, והכל...
    אני חושב אולי להציע לה לרקוד, אבל נאי פוחד שהיא תסרב כי אנחנו לא ממש קרובים והיא לא מכירה אותי כמעט וכנראה שחושבת שאני לא משהו, ולא מקובל מדי ואם היא תסרב, אז אין בעצם טעם לנסות להיתקרב אליה לדעתי =\...

ואם היא תסכים, אני לא יודע לרקוד

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

קודם כל נתחיל בילדה שלא ממש מחבבת אותך,איתן אל תנסה להיות יותר מידי מניאק כי אז זה סתם יגרר לריב והיא בכלל תתחיל לשנוא אותך וחבל....
    השיטה הכי טובה שאני מכיר זה לדבר עם חברות שלה ולמצוא חן בעניהן,לקחת לה את התשומת לב שהיא רגילה אליה כל כך מחברות שלה ואז היא בעצמה תשים לב יותר אליך ותראה שהיא טעתה לגביך.
    עוד עצה זה לא לתת לה יותר מידי התייחסות ולא לשתף אותה יותר מידי בשיחות,מידי פעם ממש תפנה אליה אבל תכוון יותר אל חברות שלה.

דבר שני,להתנהג כמו מניאק אבל בגדר הנורמלי,זה משהו שלא כל כך קל לעשות כמו שזה נשמע...
    מה שקורה זה שצריך ללמוד מטעויות,למשל פעם אמרתי למישהי אנורקסית שיש לה צמיגים...סתם ככה באמצע איזה שיחה,למרות שהיא עדיין רצתה את התשומת לב שלי אחר כך היא יותר מידי נפגעה מזה ופה עובר הגבול.
    תנסה להיות מניאק בקטנה ולאט לאט להעלות את הרף,עד שאתה רואה שעברת את הקו האדום,שם אתה יכול לקחת צעד אחורה ולהישאר שם,זאת בערך הרמה שאתה רוצה להיות.

עכשיו בקשר לילדה שנמשכת אל המקובלים...בוא נחשוב בילד למה היא נמשכת דווקא אל המקובלים ולא אל ילדים אחרים בשכבה.

עשית את זה ?
    יופי.
    זה גם לא הכסף שיש להם

ילדים יותר מקובלים כמעט תמיד בעלי ביטחון עצמי גבוהה (לרוב זה ביטחון עצמי גבוהה מזוייף אבל נעזוב את זה כרגע) וזה גורם לאותה ילדה לחשוב פעמיים לפני שהיא אומרת להם משהו,זה גורם לה להסס ולהחשיב את אותם ילדים מקובלים כבעלי מעמד (לא חברתי,אלא מעמד ביחס אליה).
    בקיצור,אם תתנהג כאילו אתה כבר מקובל וכולם אוהבים אותך ורוצים להיות כמוך,היא תימשך אליך הרבה יותר.
    שים לב שיש הבדל דק בין זה לבין להיות שוויצר שחצן וסנוב. תנסה לא לעבור את הקו הדק הזה.

סנופקין אחד האנשים היותר חכמים או לפחות מבינים בפורום.

תשמע, כדי להכיר אותה יותר, אני הייתי מנסה להסתובב איפה שהיא נמצאת.
    בטח יש איזה חוג, התחייבות אישית או משהו שתוכל לראות אותה יותר.

מבחינתי בית ספר זה לא המקום האידאלי לפתח קשר.
    אני אגיד לך למה? כי היא תמיד תחבר איזה סטיגמה אלייך אם אתה אומר שהיא חושבת שאתה פחות מהרמה שלך.

אם תראה לה מחוץ לבית ספר, שאתה שונה ממה שהיא חושבת, ורק שתדע שמחוץ לבית ספר היא תתייחס אלייך שונה לגמרי, אז זה ישפיע על היחס שלה אלייך בתוך בי"ס.

היה לי משהו כזה, עם מישהי ממש כוסית ומקובלת, התנדבתי בבית אבות שהיא מתנדבת, כמה שתצחק זה הצליח בן זונה

טוב טיפה חפרתי.. המון בהצלחה אחי
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אוקיי.
    הקטע עם החברות טיפה בעייתי. כפי שאמרתי, אני כמעט ולא בקשר עם אותה ילדה, וגם לא עם החברות שלה. אנחנו בכיתות נפרדות ואין כמעט חברים משותפים בין הכיתות. ז"א שאין לי גם קשר עם החברות. וגם בת ל בטוח תרצה להתחיל עם מישהו שקרוב לחברה שלה כי זה יוציא אותה מין בוגדת או לא יודע מה ( בנות =\)...
    אגב. לקראת סוף השנה, יש לשכבה שלנו מסיבה... מביאים דיג'יי, והכל...
    אני חושב אולי להציע לה לרקוד, אבל נאי פוחד שהיא תסרב כי אנחנו לא ממש קרובים והיא לא מכירה אותי כמעט וכנראה שחושבת שאני לא משהו, ולא מקובל מדי ואם היא תסרב, אז אין בעצם טעם לנסות להיתקרב אליה לדעתי =\...

ואם היא תסכים, אני לא יודע לרקוד
    אין לך קשר אז תיצור קשר.
    תתחיל לדבר איתה בהפסקה בסיפריה או בכל מקום אפילו מחוץ לשטח בצפר אם יוצא לך לראות אותה בקניון או משהו פשוט תגיד שלום,תשאל מה נשמע,היא לא תאכל אותך.

הצעה שלי,אל תחכה למסיבה ותפיל את כל המתח על אותו יום,למה ? 2 סיבות עיקריות:
    1.אתה מפחד שהיא תדחה אותך,בחורות קולטות את זה על גבר ממש מהר וזה בעצם גורם להן לרצות לדחות אותך,ואז חבל שתתבאס
    תחשוב גם שאין לך ממה לפחד להציע לה,מקסימום תקבל "לא"
    אבל אם אתה לא מציע לה,זה כאילו שאוטומטית כבר קיבלת את ה"לא" וחבל.

2.כדאי לך לגרום לה להכיר אותך קצת לפני,קצת לדבר בהפסקות אבל עדיין להשאיר מסתורין שלא תכיר אותך יותר מידי ותהפוך לידיד. ככה יהיה לך יותר סיכוי איתה במסיבה.

משתמש משקיע האוואטר של שלומי.
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    18
    נקודות
    898
    משפט מחץ
    החיים הם כמו בולבול. פשוט, רגוע ונע בחופשיות ובדרך כלל נשים הן אלה שעושות אותו קשה.

תצא עם כל אחת לחוף אחי.
    תקנו גלידה תלכו בשקיעה וזה יזרום כבר

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי גיא. צפיה בהודעה
    תצא עם כל אחת לחוף אחי.
    תקנו גלידה תלכו בשקיעה וזה יזרום כבר
    קצת מוזיקה על הדרך ויש לנו סרט ערבי....
    בברכה, Joni

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תראה בקשר לריקוד הזה שיש לכם... צודק זה יהיה מוזר אם משום מקום תזמין אותה לרקוד שהיא אפילו לא מכירה אותך (כול הכבוד על האומץ שלך להזמין אותה - כבר דבר טוב!)

אז תנסה בבית ספר להגיד לה שלום ,היי - איך היה המבחן בהיסטוריה נגיד... או סתם על חבר שלך באותה כיתה
    תגיד לה "דני הגיע היום:?" -- עזוב שבאמת לא אכפת לך ממנו
    כול הקטע זה שהיא תראה אותך ,שתדע מי אתה ..

אתה לא מבין כמה זה יעזור לך בהמשך..

_מה הגיל שלך?

דרך המחשב אתה לא תשיג כלום
    כל אחד רושם לך פה דברים בתיאוריה שדודה שלו סיפרה לו שהיא קראה באיזה פורום שמישהו רשם על חברה שלו
    אם לא תצא מהמחשבבבבבבבבבבבב ותתחיל להתאמן קצת ברחוב אתה לא תגיע לשום מקום חוץ מלהשאר במחשב עם הזין ביד
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 15-06-2009 בשעה 14:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    דרך המחשב אתה לא תשיג כלום
    כל אחד רושם לך פה דברים בתיאוריה שדודה שלו סיפרה לו שהיא קראה באיזה פורום שמישהו רשם על חברה שלו
    אם לא תצא מהמחשבבבבבבבבבבבב ותתחיל להתאמן קצת ברחוב אתה לא תגיע לשום מקום חוץ מלהשאר במחשב עם הזין ביד
    מאוד מעודד, תודה אבל זה לא עוזר בהקשר למה שאמרתי.

ולמי ששאל אני בן 14.5.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    מאוד מעודד, תודה אבל זה לא עוזר בהקשר למה שאמרתי.

ולמי ששאל אני בן 14.5.

בתכלס במקרים מסויימים,לצערי, זה יכול לעזור יותר מכל מה שאמרתי לך :X

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

עשית את זה ?
    יופי.
    זה גם לא הכסף שיש להם

דווקא המעמד החברתי קשור מאוד...
    אם הרבה אנשים סביבך ( ברור מאליו שיהיו גם בנות) זה מראה עליך המון ...שאתה חברותי , מעניין , מצחיק , מושך , וכו' וכו'...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect