תשמע חי קודם כול אני נהנה לירשום את זה חח לא יודע למה..אז אין לי בעיה להסביר לך מה לאכול זה פשוט מאוד..
דבר שני אחי גוף יפה (מושלם)או איך שלא תירה לזה זה גוף עם מסה +חיטוב..
אבל אצלך לפי מה שהבנתי זה קצת בעיה לעלות או להוריד מהמישקל נכון?
תשמע חי קודם כול אני נהנה לירשום את זה חח לא יודע למה..אז אין לי בעיה להסביר לך מה לאכול זה פשוט מאוד..
דבר שני אחי גוף יפה (מושלם)או איך שלא תירה לזה זה גוף עם מסה +חיטוב..
אבל אצלך לפי מה שהבנתי זה קצת בעיה לעלות או להוריד מהמישקל נכון?
|
|
אמממ כן אחי זה קצת בעיה.
אבל תשמע ,אני בא בסוף החודש לישראל וזאת אומרת שאין קרב מגע.
הקטגוריה הבאה בקרב מגע היא 60-70 ,אז אם אתה מציע לי לעלות במסה,אז זה מינימום ל67 כי אם יצא מולי אחד ששוקל 70 זה יתרון גדול באגרוף.
אז אתה אומר אני יצליח לצבור 10קילו?ויעני כדי לחטב צריך ללכת אשכרה למכון כה?אי אפשר לאמן בבית עם משקולות ?
אממ ליצבור 10 קילו של שרירי נטו?
וכמה זמן יש לך?
וכן אני מאין שרק במכוון תוכ להשיג את זה..
להגיד לך את האמת אולי 10 קילו לא.. אבל אם תשקיע ממש (וזה אומר לאכול הרבה) אז אתה יכול לעלות את ה 5 -6 קילו ..
ואתה יכול לעלות במסה נקייה שזה אומר שאתה טוחן אוכל אבל לא חטיפים וכל מיני שטויות.. אלה בשר אורז מקרוני פירה כול הארוחות של הבית חח
וככה תעלה מזה נקייה ולא תיצטרך לעשות חיטוב (אני לא אומר שלא יעלה לך ביכלל שומן אבל ממש קצת)
וככה תוכל לעלות לקטגוריה של ה 60-70 ולהמשיך לעלות במסה נקייה גם שאתה באימונים..
זה אפשר נכון? (שתעלה במסה גם שאתה מיתאמן בוא נגיד על 69 משהו כזה?)
בכיף אחי שמח לעזור..
אממ הייתי רושם לך עכישו אבל מחר אני יורד בוקר לים (5 וחצי חח) אז אני יראה קצת טלוויזה וילך לישון אז מחר..
ו עוד משוה חשוב.. י של את האפשרות לירשם לחדר כושר סביר (לא צריך רחד כזה עם כול הבריכות וכול השטויות האלה.. אתה בא הליתאמן לא לעשות ספא חח)
? כי אם לא אז זה יהיה בעיה..
חחחח אחי לא הבאת את האייסי שלך
ודרך אגב זה עדיף שתכתוב פה את התפריט ולא באייסי ,כי אולי עוד אנשים רואים את האשכול הזה וגם צריכים..תודה אחי.
מה אתה אומר?
אתה אומר שלי שאי אפשר לעלות מסה נקייה?
תגיד לי לשא ואתה תיצע אחד הילדים הדבעים! שאנ ימכיר..
אני מכיר מלא אנשים שעלו ועולים מסה נקייה ואנשים שהיתאמנתי איתם .. אז אני מדבר שטויות?
ואני לא אמרתי שהוא לא ישמן ביכלל אמרתי לו שהוא יעלה את האחוז השמון שלו קצת..
אז פעם תחושב אתה ליפני שאתה רושם משהו..