סיקור:
שם המשחק: Ghostbusters The Video Game
קונסולת המשחק: PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS.
ז'אנר: פעולה.
זמן יציאה יציאה: יוני 2009.
מפתחים: Terminal Reality (Xbox 360, PS3, PC), Red Fly Studio (Wii, PS2), Zen Studios (DS)z.
משווקת ומפיצה: Atari.
-------------------------------------------------------
על המשחק
עלילת המשחק מתרחשת בשנת 1991, שנתיים לאחר העלילה של הסרט Ghostbusters II במהלך חג ההודיה. במשחק תחקרו עוד ועוד את עולם הרוחות ותילחמו נגד רוחות רבות מהסרטים בסדרה כמו Vigo, Gozer ועוד המון. המשחק נכתב ע"י היוצרים המקוריים של הסרטים: Dan Aykroyd ו - Harold Ramis. אתם תגלמו את מכסחי השדים, כשבמהלך המשחק - תכסחו שדים! הגראפיקה נראת מעולה במשחק, מאוד דומה לסרטים ככה שיש למה לצפות. אני רק מקווה שהעלילה והתסריט לא יהיו קצרים וחסרי הומור. נאמר כי המשחק מפותח לקונסולת ה - PS3 ולאחר מכן יהיה המרה (פורט) לקונסולת ה - Xbox 360 ולמחשב האישי. המפתחים טענו שקל יותר לעבוד על ה - PS3 והתוצאה תהיה יעילה יותר וטובה יותר.
ציפיות
לדעתי המשחק יהיה נחמד, לא משהו יותר מדי גדול ומיוחד. אהבתי מאוד את כל הקונספט. הבעיה העיקרית שלי שהמשחק מבוסס על סדרת הסרטים. במהלך ההסטוריה המון משחקים הצליחו לשבור את המיתוס (למשל Kung Fu Panda המשחק) אבל אני לא בטוח לגבי המשחק הזה. הגראפיקה נראת מעולה אבל צריך המון דברים נוספים למשחק הזה, כמו מנוע פיזי, הומור, עלילה טובה, סאונדטראק ועוד. אז האם מכסחי השדים יכסחו את המיתוס לגבי משחקים מבוססי סרט? החלטה שלכם.
סיכום
ביוני 2009 תתכוננו לכסח שדים במשחק חדש מבוסס על סדרת הסרטים Ghostbusters. כן אני מדבר אליכם מעריצי הסדרה כי אתם הולכים לאהוב את המשחק ולהנות ממנו, אם אתם לא מעריצים? רק הזמן יגיד אם המשחק מתאים וטוב לכולם.
קרדיט לVGAMES על הסיקור.
תמונות: