היי מה נישמע??
אני רוצה להתייעץ איתכם בנושא שארנילא יודעת מה לעשות.
יש כמה בנים שאני דלוקה אליהם,ואחד מהם אני רוצה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לגשת אליו לבד או לדבר איתו באיסיקיו?
אני מיתלבטת מכיוון שדבר ריאשון אנחנו כבר לא ילדים קטנים ועם אני באה אליו לבד סימן שאני ניראית קלה להשגה והבנים מחשיבית את כאילו -''היא בטח רוצה סקס'' וכו'...
ומיצד שני כל אלה שאני דלוקה אליהם וזה שאני רוצה לדבר איתו לא שמים עליי.
אחד מהם בכיתה שלי-ויש מצבים שהוא מנסה ככה להצחיק אותי ומדבר איתי אבל יום למחרת הוא כלום -לא מדבר(כאילו לא ברוגז)אלא סתם לא פונה אליי וכלום עד שהוא זקוק למשהו,ופתאום שהוא צריך עט או משהו אז הוא מבקש.
ואני לא יודעת איך הספקתי ככה בקטנה להיתאהב בו.
הוא ממש אדיש וליפעמים אאני בכוונה כזה יושבת ומיסתכלת אלי בשביל שכשהוא יסתובב אז הוא ייראה שאני מיסתכלת אליו ושאני בקטע שלו,אבל כשהוא רואה את כל זה הוא עובר על זה חלק -כאילו : ''סבבה שתיסכל ,מה אני קשור לכל זה?''
והוא בכלל לא מראה לי יחס כמו שאני מראה לו.
אנחנו אפילו פחות מידידים.
הקטע פה שהוא ממש ביישן וביגלל זה אפילו שלום שלום אין לנו בימים רגילים.
ויש מצבים שעם אני יושבת שולחן אחריו אז אני רואה שהוא מיסכל על מי שיושבת לפניו אבל עם זאת אני שיושבת לפניו הוא לא מיסכל אליי בכלל.
ועם תשאלו אותי מה נראה לי,אז אני אענה שאולי הוא כן חושב שאני יפה והכל אבל עדיין אין לו את ההידלקות הזאת של לבוא ולהציע לי חברות.
אמרו לי שיש מישהי שהוא אוהב ושהוא ניפגע ממשהי,אז ככה שאני לא יודעת עם זה אמיתי או לא.
אבל אני אפילו שאנחנו ידידים אני נותנת לו ביום יום רכות ואני מראה לו שאני כ''ך עדינה אליו. ואולי ביגלל זה הוא לא שם אליי.
אני גם לא יודעת עם יש מישהי שהוא ואהב כי גם עם כן הוא לא מראה את זה ביכלל.
הוא יכול ליהיות ממש אדיש.
עם למשל אני קוראת לו אז הוא יכול אפילו לא לענות לי,ויש שהוא כן יענה לי.
ז''א הלכ תלוי במצב רוח שלו.
ושלא תחשבו שאני פגועה ממנו. חס וחלילה-הוא הכי חמוד שיש. הוא ל א פוגע בי פשוט לא יודעת אנחנו אפילו חוץ מבית הספר לא ניפגשים ואנחנו אפילו לא ידידם.
הוא ל איודע אליי כלום ואני לגביו כנ''ל.
אני פוחדת לדבר איתו כי יש מצב שהוא יגיד לי: ''נו ומה את רוצה ממני?'',או ''אז בסדר,תודה,אבל אני לא אוהב אותך''.
ואז בכלל כל הידידיות שלנו תיהרס .
מה לדעתכם כדאי לי לעשות?

ציטוט ההודעה

יוו זה בול מה שקרה לי לפני שנתיים שהייתי בכיתה י' !