נכתב במקור על ידי Sh0T תודה:]=?] בבקשה. נכתב במקור על ידי ElbaZ ואיי שיחקתי בזה לפני קצת זמן ...משחק נחמד שמשעמם בגלל זה אני משחק בזה המון. O: נכתב במקור על ידי clicker אימצתי חיזר נקווה שאני לא יהרוג אותו משעמום חח חחחע אהיה בסדר.
נערך לאחרונה על ידי «B£N»; 21-06-2009 בשעה 23:47.
נכתב במקור על ידי «B£N» חחחע אהיה בסדר. ההה ראיתי אותך בונה אתה שפיץ שם למד אותי כמה טריקים לפני שזה ימאס לי ואז הוא ימות חח
A Fistful Of Dollars "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
נכתב במקור על ידי clicker ההה ראיתי אותך בונה אתה שפיץ שם למד אותי כמה טריקים לפני שזה ימאס לי ואז הוא ימות חח תציע לי שם חברות - אני אאשר. אל תדאג הוא לא ימות,מקסימום אני יכול לטפל בו בשבילך. ד''א עליתי לרמה 11! מזלל טוב לי.
נערך לאחרונה על ידי «B£N»; 21-06-2009 בשעה 23:59.
נכתב במקור על ידי «B£N» תציע לי שם חברות - אני אאשר. אל תדאג הוא לא ימות,מקסימום אני יכול לטפל בו בשבילך. ד''א עליתי לרמה 11! מזלל טוב לי. זה מראה לי שאתה כבר חבר שלי ... ואפילו לא אישרתי אותך והמשחק הזה אחד המצחיקים איזו ילדה מהונגריה האכילה לי תחזיר חחח
נכתב במקור על ידי clicker זה מראה לי שאתה כבר חבר שלי ... ואפילו לא אישרתי אותך והמשחק הזה אחד המצחיקים איזו ילדה מהונגריה האכילה לי תחזיר חחח שניה,איך קוראים לך??
נכתב במקור על ידי «B£N» שניה,איך קוראים לך?? hezi
סבבה,אני אעזור לך לטפל בו .. אם יש בעיות,פנה אלי.
חוקי הפורום