תעני בתכלס ברצינות...את נראית טוב? [ו*** מי שיגיד מה זה משנה כי זה משנה]
תעני בתכלס ברצינות...את נראית טוב? [ו*** מי שיגיד מה זה משנה כי זה משנה]
|
|
תקשיבי,תקראי עד הסוף ותפנימי. אנחנו רוב הזמן כשרואים מישהי חושבים יותר מדי, במצב שלכם זה גםם ככה. את אוהבת אותו?רוצה אותו? מאוד פשוט.
אם את אומרת שהוא ביישן אז כנראה שלא כל כך הולך עם בנות והוא לא ממש מבין את הצד השני. אין לך תקשורת בסיסית אפילו? תזמי את את התקשורת תעברי לידו ומספיק שתגידי שלום ותחייכי ותראי מה התגובה שלו. אם הוא יחזיר לך ויחכייך גם בסדר, אם הוא יצעור אותך ויפתח שיחה עוד יותר טוב.
וכל העניין הזה שאם את תבואי אליו ואת תתחילי לדבר איתו כשאתם נמצאים במקום עם עוד אנשים יחשבו שאת רוצה סקס הם יכולים לחשוב ככה עד מחר. רק כאשר קורה משהו באמת החברים תמיד משתפים ואז יוצא לאותה בחורה שם לא טוב. וגם אם יקרה ביניכם משהו ותהיו בקשר טוב חברים זת אומרת ויקרה ביניכים משהו, תהיה בטוחה שהוא לא יספר שום דבר לאף אחד.
מה שאני מנסה להגיד שאל תנסי איך למה כמה ולהשתדל יותר מדי, פשוט תזרמי איתו ומה שעולה בראש באותו רגע שאת איתו תגידי לו(ברור לא בפעם הראשונה אני אוהבת אותך רוצה אותך)אלא משהו עדין יותר כמו שאמרתי מספיק שתעברי לידו ותגידי לו שלום ככה תוכלי לראות מה קורה.
אני מציע שאיזה יום אם אתם באותו עיר שלחי לו הודעה אם יש לך את המפסר אם לא תשיגי, ותשאלי אותו מה עושה? אם הוא יחזיר לך ויגיד לך כלום או בסיגנון סתם בבית תגידי לו יש לך משהו לעשות אחר כך ותראי מה התגובה. אל תשלחי לו משהו כמו רוצה לעשות משהו כי אז הוא יתחיל לחשוב יותר מדי, לפתח ציפיות לגביך והוא גם יתחיל לפחד, כן כל זה ממשפט אחד קטן. אם הוא יגיד לך שכן אז תגידי לו בוא נלך למקום שיובים שם חברים שלכם או משהו כזה ומשם תראי מה קורה...
בהצלחה.
תנסי, אין לך מה להפסיד
שמעי יש לי בול ידידה כזאת, אני באותו מצב איתה, וזה מטריף אותי לגמרי (כלומר אני דולק עליה והיא האדישה)
חח ולא עוזר כמה אני יהיה אדיש בחזרה, פשוט אין מצב איתה.
האמת היא שאחרי הרבה זמן כבר כמעט ויתרתי, כי רואה שאין מצב ושהיא מחליפה חבר כל חודש :|
להגיד לך ת'אמת.... או שתרמזי לו בצורה שהוא יבין ותראי מה התגובה, או שתרדי מזה כי זה לא נראה כאילו הוא בקטע שלך.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי