מועצת שומרי החוקה הודתה כי התגלו זיופים ב-50 ערים במדינה, אך טענו כי לא בטוח שספירה מחודשת של הקולות תשנה את תוצאות הבחירות. מוסאווי לתומכיו: "המשיכו להפגין"
לכתבה המלאה.
מועצת שומרי החוקה הודתה כי התגלו זיופים ב-50 ערים במדינה, אך טענו כי לא בטוח שספירה מחודשת של הקולות תשנה את תוצאות הבחירות. מוסאווי לתומכיו: "המשיכו להפגין"
לכתבה המלאה.
|
|
שמעתי על זה , אחמניג'אד לא עלה ביושר השופטים שיקרו והוסיפו לו נקודות..
זה לא משנה חחח הם הודיעו שתהיה בדיקה אם היה זיוף אבל גם אם ימצא זה לא ישפיע על התוצאות
הממשלה שם זה דיקטטורה לא דמוקרטיה.
מסכנים כל שאר התושבים שלא רוצים ללכת עם הנאצי הזה...באמת שאני מרחם עליהם
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
האמת לישראל עדיף אחמניג'אד יהיה השליט באירן ולא מוסאווי.
אירן הגיע למצב שאנשים קוראים למותו של חמינאי זה אומר הרבה על המצב באירן, המנהיג הכל יכול של אירן שאהבתו אליו היא אהבת חסרת כל גבול ולפתע אנשים הולכים נגדו ועכשיו ישנה אפשרות שהוא ירד מתפקידו כמנהיג עליון באירן.
לא יודע אם זה טוב או רע. יכול להיות שמוסאיי יותר גרוע מאחמדיניגאד (או איך שלא רושמים את זה). אני מקווה שהצדק יתגלה![]()
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
שימותו כולם
הכי טוב לכולנו..
שיפרקו אחד תשני..
אחלה.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
הרי זה היה ברור שהיו זיופים אני לא מאמין שמישהו פרט לקיצוניים יבחר באחמניגאד