|
|
I'm Never Forgiving This brocken heart of mine
אופי וייחודיות
מעצב גראפי לכל מטרה.
הדבר הראשוני שאני רואה זה היופי אבל אם אני כבר מכיר על הבחורה שומעתי עליה אז גם על האופי. אבל בוא נסכם את זה ככה, אם אני יראה מישהי כוסית על יכיר אותה ויראה שהיא לא מה שאני מחפש/אוהב בקיצור לא מסתדר איתה ואז אני יראה מישהו שהיא גם כוסית חמודה כזאת ואני והיא נהיה החברים הכי טובים והיא תהיה הכי יפה בעיניי באופי אז רק האופי יעניין אותי. אני מכיר מלא כוסיות שיש להם אופי חרא ובגלל זה יש להם חברים בדיוק לשבועיים ואז מתחלפים.
טוב כל מי שמחרטט פה שלא אכפת לא מהיופי שקרן
למרות שבאמת חייב להיות איזון אבל קודם כל מסתכלים לה על התחת או על הציצים כי זה כל גבר עושה לא משנה איזה
לדוגמא יש לי איזה אחת בכיתה כוסית אש פצצה אבל כשמכירים אותה יותר לעומק מגלים שהיא מטומטמת דפוקה אהבלה
היא לא יודעת כלום על כלום
היא צעקנית שזה מפחיד
והיא פאקצה ברמות
אפילו את הABC היא לא יודעת
אז כן הייתי אומר שאופי די קובע למרות שלא הייתי חושב להתחיל עם אחת מכוערת כי באמת מי יעשה את זה חוץ מהנואשים שבינינו XD
כל סטוץ שהיה לי שינה לי מה האופי של זאת שהייתי איתה, מה את חושבת שאני איזה בית זונות לחולות נפש? בחורה אינטלגנית מתקבלת עם קצת שכל בקופסא[מה שנדיר אצל בחורות]
אחרי כמה פגישות אולי כמה סטוצים בין לבין אני מחליט אם להמשיך איתה את הקשר או לא, אחרי הכל זאת בחירה שלי בסופו של דבר ולא של אותה בחורה.
אז סתם בשביל הקטע, לא יודע מה איתו, אבל לי בהחלט חשוב מה הרמה השכלית של אלו שאני נמצא איתן ולא משנה לאיזו מטרה אני איתן.
אחרי הכל המטרה הראשונית של הכרות עם כל בחורה זה לא לזיין אותה - זה להכיר אותה.
עריכה: שכחתי להזכיר שאני לא מתפשר, אם היא לא נראית טוב אני לא אנסה בכלל להכיר אותה ולא משנה מה האייקיו שלה.
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 03-07-2009 בשעה 21:59.
מה שאמרת בקשר לאופי זה 10 שנים מהיום כשאני אחשוב על להתחתן
אני לא אנתח תאופי שלה כי זה חברות לזמן מוגבל אנחנו בגיל ההתבגרות פה נפרדים זוגות כל חודש
איזו הקפצה![]()
(:
של 3 שבועות =] לא נורא
נערך לאחרונה על ידי aviad15; 30-07-2009 בשעה 22:25.