|
|
אתה סתום או מה ? רוק שומעים בכל העולם? יש הרבה מדינות שלא שומעות רוק.. אני לא מתכוון אנשים אני אומר לך מדינות.
ועזוב שמזרחית שומעים בעיקר במזרח, בשפות שיש במזרח.. ורק לדעתך זה לא תופס. בכל הארצות הערביות שומעים מזרחית.. אז איך לא תופס. זה שזה לא תופס בישראל לא אומר שזה לא תופס בעולם..
ישראל (מדינת היהודים),מצרים,טורקיה,עירק וכו'...
חוץ מזה.. יש דבר כזה שנקרא עדות המזרח שכל העדות האלה שומעים מזרחית, אז קשה למצוא פולני,גרמני,ספרדי וכל שאר הגויים שאשכרה ישמעו מזרחית..
אה פשוט תקעתי את אמא של אביב הזונה אז לא שמתי לב מה אמרת סליחה אחי
דרך אגב גם אתה מוזמן לתקוע אותה רחוב השרמוטות מס 6 קומה 1 דירה 1 תעלה במדרגות כי אין מעלית
^
תגיד מה אתה מפגר,
מה אין שירים בגרמנית ברמה בינלאומית?
אני לא מבין שפה של מטומטים,
דבר עברית.
אה אז אתה לא מבין רוסית?אני מבולבל
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"