”Linkin Park – “New Divide
הקליפ החדש של להקת הנו מטאל שהוציא לכבוד השיר החדש שיצאה במיוחד לסרט רובוטריקים 2!!!!!!!!:
LINKIN PAEK-NEW DIVIDE
![]()
”Linkin Park – “New Divide
הקליפ החדש של להקת הנו מטאל שהוציא לכבוד השיר החדש שיצאה במיוחד לסרט רובוטריקים 2!!!!!!!!:
LINKIN PAEK-NEW DIVIDE
![]()
|
|
ראיתי כבר. אחד הקליפים XD!!! ואחד השירים הטובים שלהם !!!!תודה.
איכסעע מזה רוק של פריקים?
אבי ביטר שולט!!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
איי...
כמו שניתן לראות כאן ילדים,תסמונת לינקין פארק/מייפל סטורי נפוצה.
המוצג בטוח שהוא רוקר/מטאליסט קשוח ואמיתי בכך שהוא מאזין ללהקת ה"רוק אמיתי של קשוחים" לינקין פארק.
לצערינו הרב,המוצג הופל על ראשו בזמן שהיה מוצגון(מוצג תינוק),ואיננו מבחין שהדובר-אני-מאזין למוזיקה עלאית.
להקתו האהודה של המוצג יכולה...פאקינג ללקק לי ת'ביצים לינקין פאק להקה של כיתה ד' מקסימום,בחייאת תשמע דברים רצינים(לא,אני לא שומע אבי ביטר,אני שומע רוק ומטאל פי מאתיים טוב יותר מה"רוק" שלך).
תודה שהשתתפתם בסיור החוויותי והאטרקטיבי של-"ילדי המייפל-מיהם?".
בסיור הבא נפגוש ילד עם גבה אחת המאזינה ללהקה "הסופר קשוחה מגניבה ואפלה-כי מסכות זה של מקובלים" סליפנוט.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"