זה לא יספיק, תצטרך גם לקנות ספק.
|
|
ספק זה יקר, אולי תרצה לרדת בכרטיס מסך כדי להישאר בתקציב (ספק בכל מקרה תצטרך לקנות)
אני חושב שזה יספיק
ספק כח FSP Epsilon 450W
₪300
כמות:1
http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EPS8450
סה"כ מחיר לכל המוצרים:300₪
המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il
איזה כרטיס יתאים למפרט שלי (בלי לקנות ספק חדש) ולדרישות שלי במשחקים?
תודה לעוזרים
הכרטיס שהבאתם הוא מצוין, אבל אפשר גם 9800gt אני חושב הוא גם נחמד
איזה כרטיס יתן ביצועים "משבעי רצון" במסגרת התקציב ומבלי לקנות ספק חדש?
תודה לעוזרים
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
הכרטיס מסך שלך יחסית חלש , אבל תפתח את המחשב ואם תראה ליד הכרטיס מסך שיש עוד חיבור PCI
אז רוב הסיכויים שהוא כן SLI .
תוכל לשים את ה4760 של ATI בלי להחליף ספק.
כמו כן, אם תרצה לשאוף למשהו קצת יותר טוב מזה, תוכל לשדרג לאחד מספקי HEC. אשר הינם זולים אך חזקים ואיכותיים.
ספק כח HEC 550TE 550W
₪308
כמות:1
http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HEC-550TE
נערך לאחרונה על ידי dorysan; 19-07-2009 בשעה 14:14.
נורא מצחיק
כשתבין משהו במחשבים, תבוא לפורום ותתחיל לכתוב. בנתיים, אין לך שום זכות.(לפי הידע שאתה מפגין פה.)
אני, כמישהו שמרוויח מזה את הלחם שלו, אומר לך HEC היא חברה מצויינת. הקאטצ' היחידי הוא, שבמקום 4 שנות אחריות, הם נותנים רק 2 וגם זה מספיק בגלל, הספק הינו איכותי ואמין.
נערך לאחרונה על ידי dorysan; 19-07-2009 בשעה 14:14.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
DORYSAN אני לא כלכך אהבתי את הגישה ובטח שלא כל כך הסכמתי עם התשובה, כי HEC לא נחשבים בכלל בעולם החומרה כאיכותיים ביותר ואפילו לא רק איכותיים! הם טובים, אין ספק שאני אעדיף אותם על פני כל חברה ג'נרית אחרת. והם גם אומנם חזקים (תלוי בדגם הספציפי מאוד) וזולים זה בטוח, אבל על איכותיים?! אני לא יודע איפה אתה חושב שמייצרים אותם אבל זה לא ביפן או טייוואן ובטח שלא מהרכיבים הכי איכותיים בשוק.
אז כן כשאין כסף אין בעיה להמליץ על דגמים מסוימים שלהם, אבל אם יש את האפשרות להשקיע זאת ממש לא החברה להשקיע בה!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תרשה לי לתקן את עצמי:
*איכותיים בתו המחיר הנ"ל.
תראה, אני יכול לקנות ספק של CROSSAIR ולהגיד, שהוא איכותי יותר מספק של HEC (וגם ה3-4 ספרות שהיו כתובות על תג המחיר, היו איכותיות יותר).
אני הייתי לוקח HECף בגלל התמורה למחיר, ובגלל האיכות שהם מציעים.
ושלא תבין לא נכון יש לי FSP, על המחשב כרגע ואני מרוצה ממנו (FSP550W). אבל, במחשב ליד יש את אותו HEC שאני הצעתי. (מערכת E8400 עם OC של 30% רק בשביל לשים דגש).
אני אישית ממליץ על HEC, אבל בכל זאת, לא אני זה שמשדרג את המחשב.
בחירה שלך.
(אגב למונגראס בחתימה שלך המעבד שלך הוא Q6600 ולא E6600).
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא מבין למה היית לוקח את HEC בגלל התמורה למחיר? אם זה היה התקציב שלך סבבה אבל אם התקציב שלך היה גדול יותר עדיין היית קונה את החברה הזאת? לא, נכון? נו אז מה השאלה? החברה הזאת לא מומלצת בשום מקום לעניין איכות הספקים ויציבות מתחים אז מה הבלבולי מוח על ספק איכותי הוא ספק שעדיף על פני ספקים ג'נריים אבל מכאן ולהלל אותו כספק שמשתווה ל PCP לדוגמא זה חרטה! כי הוא אפילו לא מדגדג את הרמה שלו.
ומתי מוכחת איכותו של הספק בתוקף האחריות שנותנים עליו והנה כמו שאמרת וידוע שזה שנתיים ולמה? בגלל האיכות הגבוהה של הרכיבים? לא! בדיוק להיפך.
בקיצור עזוב שטויות כאן אולי היה מתאים להכניס את הספק של HEC אבל בכל מצב לא הייתי מכניס אותו למחשב שלי בדיוק כמו שאני לא מכניס THERMALTAKE לשום מחשב שאני מוכר.
ואכן הטעות נבעה מהעתק הדבק שעשיתי ולא שמתי לב![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!