אני בקרוב הולך להקים כפר שני בשרת הרביעי, ככה, כל הקרופרים בסביבה תפוסים יש מיני קרופר במרחק 2 משבצות ממני (יעני משבצת באצמע) וכל העמקים הרגילים , אז מה אתם אומרים לקחת תמיני?
אני בקרוב הולך להקים כפר שני בשרת הרביעי, ככה, כל הקרופרים בסביבה תפוסים יש מיני קרופר במרחק 2 משבצות ממני (יעני משבצת באצמע) וכל העמקים הרגילים , אז מה אתם אומרים לקחת תמיני?
בברכה, Joni
|
|
אגב אני טאוטונים.
בברכה, Joni
לא רלוונטי מה אתה
תחפש אפילו רחוק,] מאד רחוק קרופר אתה חייב קרופר כדי להצליח במשחק.
תקח קרופר כפר שלישי תתחיל לעשות פידרים ליד הקרופר
^ בדיוק תחפש ב30X30 שלך אפילו ב60
ומשם תתחיל להתפתח
זה יהיה קשה אבל עדיף
או שאתה רוצה להתפתח פה ואז לכבוש איזה קרופר
Better Be Dead, Than RED
קח תמיני, אתה לא צריך קרופר... מילא אם היית בטופ 200 אבל ככה לא
אוקי אז ככה מצאתי קרופר פנוי במרחק של 1:20:00 עם סוחרים 1:20:09 h
2:17:25 h
2:17:25 h
2:40:19 h
1:46:52 h
1:36:11 h
1:46:52 h
4:00:28 h
5:20:37 h
4:00:28 h
3:12:22
מה אתם אומרים ?
אגב סולומון אל תזיין את השכל אין שום קשר בין טופ ללא טופ יש מישהו לידי דרגה 70 ויש לו מיני קרופר למרות שהוא יכל לקחת קרופר.
נערך לאחרונה על ידי Joni; 30-06-2009 בשעה 17:53.
בברכה, Joni
אני חושב שתיקח אותו אבל זה תלוי בך
אם אתה יכול לעשות עוד 2 כפרים רגילים ואז לכבוש קרופר לידך אז תעשה את זה
אם אתה יכול להתפתח מהרר ולעשות עוד כפר ליד הקרופר ההוא אז תעשה את זה
תחליט לבד
Better Be Dead, Than RED
זה קשור, ועוד איך קשור...
אם הייתה שחקן צמרת, זה אומר שהיה לך הרבה צבא.
אם אין לך הרבה צבא, אתה לא צריך קרופר כי כל היעוד שלו זה להכיל צבא.
וגם, קרופר דורש המון משאבים, והוא לא מייצר שום דבר, בעיקר בשרת רגיל כשגם הכפר הראשי שלך לא מייצר כמעט כלום, ולכן בשרת רגיל חיים על בזיזות, ואם אין לך הרבה צבא אתה לא בוזז הרבה, בעיקר כשאתה מגיע למגינים. במקרה הטוב אתה בוזז 100-200 אלף בשבוע, וזה לא מספיק כדי לתחזק קרופר.
אני איתו בשחקן ואנחנו בוזזים סביב ה100 אלף ליום
כמה אחוז הוא?? זה הכי חשוב...
**1 אלות
**1 פלאדינים
**1 גרזנים.
הייה לנו בעיה בהתלחלה,אנחנו עכשיו באזור עם מלא חוות ורק אנחנו בוזזים בערך את הצבא הזה(ועוד חיילי הגנה שלא כתבתי) עשינו בפחות משבוע ואנחנו מיצרים 24/7 במגורי חיילים ובאורווה.
אוקיי.
אם אתם בוזזים כל הזמן, האלות והגרזנים צריכים להישאר בכפר הראשי, ואם אתם בוזזים אם הפלאדינים אז גם הם.
אם אתם לא בוזזים עם הפלאדינים רצוי להשאיר חצי מהם בכפר להגנה, וזאת אומרת שה500 הנותרים ילכו לקרופר כדי לאחסן אותם, שזה 1000 יצור יבול... לא חייבים קרופר ל1000 יצור יבול...
אני במקומכם הייתי מתיישב במיני קרופר, ואחר כך כובש את אחד הקרופרים התפוסים אצלכם בסביבה.