... חדירה של שני סנטימטרים
ולא גמרתי בפנים?
... חדירה של שני סנטימטרים
ולא גמרתי בפנים?
|
|
היא בת 15 לא גמרתי בפנים אבל אנחנו חוששים מהטיפת אהבה, היא לא לקחה את הפוסטינור בסוף אבל הסיכויים שמשהו קרה ממש אפסיים כי לא קרעתי לה את הקרום כי בקושי חדרתי והוצאתי איזה חמש שניות לפני שגמרתי...
נכנסת ויצאת כל פעם 2 סנטימטר? אפילו שהסיכוי נמוך מאוד, הוא קיים
אם לקחת או לא זה החלטה שלכם
לפוסטינור עבר הזמן, אני יודע בוודאות שלא חדרתי את הקרום ושלא!! גמרתי בפנים, העניין הוא שאנחנו קצת מפחדים מהטיפת אהבה, בדקתי קצת וראיתי שגם היא לא יצאה שם, ונכנסתי פעם אחת איזה 2 סנטימ' וממש בקטנה זזתי עד שהרגשתי שאני עומד לגמור, יצאתי איזה חמש שניות לפני שיצא ואז הכל נכנס בתחתונים..
זה לא משנה אם קרעת או לא קרעת את הקרום!
אם הזמן של הפוסטינור עבר אין לכם יותר מדי מה לעשות, תחכו למחזור, אם לא יגיע אז תעשו בדיקת הריון כששבועים יעברו.. אם התוצאה חס וחלילה חיובית (למרות שאני מאמין שלא) תערבו הורים וכו וכו כו
מה שחשוב עכשיו הוא להרגיע אותה, לחץ שלה עלול לגרום למחזור שלה לאחר ולגרום לכם לעוד כאב ראש
יש קשר לקרום, הקרום זו שכבת עור. הזרע לא יכול לחדור בעדה בכמויות אז נגיד וכן יצאה טיפת אהבה שם אין מצב שהיא עוברת את הקרום, וגם הקרום נמצא בסביבות החמש סנטימ' בפנים. אז אם לא הגעתי אליו זה אומר שבכלל לא הגעתי למיקום האידיאלי של האיבר שלא לדבר על עוצמת ה"שפריץ" אז יש קשר לקרום ובסדר תודה את זה גם אני יודע.
אין קשר לקרום, כי אם הוא היה אטום היא לא היתה יכולה לדמם!
תסכים איתי שתא זרע יותר קטן מכל ההפרשות שעוברות דרכו
זה לא קשור שגמרת בחוץ.. יוצא שפיך עוד הרבה לפני הגמירה והרבה אחרי הזקפה...
יש סיכוי ... לכו לרופא, אנונימיות
אם יש הריון יש אופציה לעשות הפלה בלי שההורים יידעו, תיבדוק את זה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחי יש מצב שקרעת ולא ירד דם, יש כאלה שגם נולדים בלי. אני ממליץ לך לבדוק את זה במהירות האפשרית.
שכבנו שוב כמה ימים אחרי, ואז באמת נכנסתי והרגשתי שקרעתי וגם היו סימנים..
אז לגבי זה, זה בסדר
יש לך זין 2 ס"מ?
בברכה, Joni