האם הקטע של ה"התמסחרות" מפריע לכם?
אתם מסוגלים לשמוע להקה ממוסחרת?
מכירים להקות שהתמסחרו עם השנים?
*לי זה די מפריע, למרות שאם המוזיקה טובה אני יהיה מסוגל לשמוע להקה מסוימת גם אם היא ממוסחרת.
האם הקטע של ה"התמסחרות" מפריע לכם?
אתם מסוגלים לשמוע להקה ממוסחרת?
מכירים להקות שהתמסחרו עם השנים?
*לי זה די מפריע, למרות שאם המוזיקה טובה אני יהיה מסוגל לשמוע להקה מסוימת גם אם היא ממוסחרת.
" For Those About To Rock - We Salute You "
|
|
אני לא ממש בנאדם שנאמן לערכים שלו אז לא משנה לי עם הלהקה ממוסחרת או לא כל עוד זה נשמע לי טוב אבל בדרך כלל שלהקה מתמסחרת היא נהיית גרועה אז כנראה שאני לא השמע את החומר הממוסחר אבל אני המשיך לשמוע את הישן,אני לא יכול לתת לך הרבה דוגמאות חוץ ממטאליקה,בכלל הרבה להקות שאני שומע לא מאבדות את הקסם שלהם אלה רק מתפתחות ומתפתחות
במילה אחת METALLICA
R.I.P Chuck Schuldiner
ברור שזה מפריע..
אני אגיד לך דבר אחד, אין להקה שהיא לא ממוסחרת.
עובדה, הם מוכרים דיסקים, חולצות.. אין מה לעשות..
הפואנטה היא ללכת לכיוון הפחות mainstream..
אני פונה לצד הקיצוני של המוזיקה כדי להתרחק מחרא כמו ריאנה, גרין דיי ובריטני ספירס..
ממוסחר זה שאכפת לך רק מהכסף ואתה עושה הכול בשביל לקבל כסף, לא שאתה מוכר דברים
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 01-07-2009 בשעה 12:10.
אין דבר כזה להקות בלי מסחור.. פשוט אין..
אולי יש אבל הן לא חתומות לפחות..
ובדיוק, למשל כללל הז'אנר "מזרחית" זה קודם כל רק בשביל הכסף. אין שום מטרה אחרת.. ובערך אותו דבר עם היפ הופ.. כל מי שירו בו הופך להיות ראפר ומרוויח כסף למרות שגדל בשכונת עוני.
בעולם הרוק אני לא מבין למה צריך דברים כאלה..
להקות כמו Coldplay וGreen Day וכו'.. זה פשוט מגעיל מה שכסף יכול לעשות..
אבל מה?
כל הלהקות שעושות את זה בשביל כסף, לא ירשמו בהיסטוריה, הם לא ישנו כלום.
מישהו יזכר בג'סטין טימברלייק שהוא ימות? לא.
מישהו נזכר בג'ון לנון אחרי שהוא מת? מן הסתם, כן.
זה ההבדל.
נערך לאחרונה על ידי Not AN Idiot; 01-07-2009 בשעה 12:20.
אין כזה דבר להקה לא ממוסחרת אולי יש ברמות שונות אבל בסך הכל כולם מוכרים חולצות, דיסקים, פוסטרים, צמידים, ארנקים וכל דבר שאתה יכול לפרסם תלהקה בו.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אממ הרוב פה צודקים
האמת לי אין בעיה לשמוע להקות ממוסחרות,אבל העיקר שאני יאהב את המוזיקה שלהן
כל הלהקות במידה כזאת או אחרת ממוסחרות-מוציאות וידיאוקליפים,חולצות ללא הפסקה,משחקים שלהם(מטאליקה,אירוסמית' ועכשיו כן כן גם הביטלס)
אבל מה זה משנה אם הם עושים את כל זה?
מצידי שיעשו לכל שיר קליפ,העיקר שהשירים יהיו טובים.
עובדה-איירון מיידן עשו בערך לכל אלבום שלהם בממוצע 2 קליפים לפחות,הם הוציאו מליון דיסקים של הופעות חיות והרבה מאוד אוספים,אבל זה לא מונע מהם להיות אחת מלהקות המטאל הטובות בעולם.
וכנ"ל מטאליקה,בינינו,אם היא לא הייתה מוציאה קליפים ומופיעה ב-MTV(שדרך אגב אני חושב שאין להקה גדולה שלא הופיעה ב-MTV בצורה כזאת או אחרת),מי בארץ היה מכיר אותה?
ולדעתי מטאליקה זה לא סוג של התמסחרות כמו נגיד להקות אחרות שימכרו את אמא שלהם ויעשו קליפ בעירום בשביל עוד כמה דיסקים למכור.
מטאליקה שינו סגנון כמה פעמים,הם רצו לעשות ולנסות דברים אחרים,מבחינת המעריצים זאת הייתה אכזבה כי הם ציפו למטאליקה של תקופת הזהב (עד 89,יש כאלה שיגידו עד 94-95).
אבל מה,בגלל שהם הוציאו קליפים מטאליקה נהיו גרועים?לא ממש,האלבום השחור אחלה אלבום,קצת יותר קליט וקצת פחות כבד,אבל עדיין מעולה ויש בו הרבה להיטים שבזכותם אנחנו שומעים מטאליקה.
LOAD הייתה באמת אכזבה,המעריצים חשבו שאולי מטאליקה תחזור לת'ראש,אבל הם נהיו עוד יותר קלילים מהאלבום השחור.אבל זה עדיין לא מנע מהם לשחרר כמה פנינות-UNTIL IT SLEEPS,KING NOTHING,THE OUTLAW TORN.חוץ מזה השירה של ג'יימס נהייתה הרבה יותר שקטה,רגועה ומלודית והיא עזרה לסחוף כמה שירים לא ממש מוצלחים,לדי מוצלחים.
RELOAD הוא המשיך ישיר ל-LOAD,אבל הרבה טוענים שרילואד יותר טוב מקודמו.
וגם פה יש הרבה להיטים-FUEL,THE MEMORY REMAINS,DEVILS DANCE,UNFORGIVEN 2-להיטים שגם אלה שלא סובלים את "ההתמסחרות" של מטאליקה יאהבו את השירים האלו,ובעיקר יקפצו איתם בהופעות.
ST. ANGER היה באמת מביך.
חוץ מאולי כמה שירים בודדים שעוד אפשהו אפשר לשמוע שירה בינונית מינוס של ג'יימס,כל האלבום באמת גרוע,חוזר על עצמו,תיפוף נכה על פחים של לארס ועוד.אפילו סולואים(מה שיש בכמויות ב-LOAD וRELOAD) אין פה.
ואז אנחנו ב-DEATH MAGNETIC.
ללא ספק האלבום הכי טוב של מטאליקה ב-17 השנים האחרונות(אחרי השחור).
אין יותר תופים,למרות שהתיפוף די חוזר על עצמו ומעצבן.
השירים ממש טובים,השירה של ג'יימס חזרה להיות עצבנית ומהירה,הסולואים חזרו(קצת חוזרים על עצמם,אבל עדיין סבבה),BASSLINE סבבה...וכמובן שירים מעולים.
מטאליקה זנחה את המוזיקה הקליטה של LOAD RELOAD (סיינט אנגר לא היה קליט בשיט,חוץ משיר הנושא) וחזרה לעשות שילוב של ת'ראש עם הבי(AJFA עם האלבום השחור)
ובאמת יש שם הרבה שירים שהיו משתלבים טוב טוב או באלבום השחור או ב-AJFA,רק כמובן שהם נשמעים מודרנים יותר.
לסיכום:כל הלהקות ממוסחרות איכשהו,השאלה איך הן עושות את זה.
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 01-07-2009 בשעה 12:52.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
עזבו שטויות כל להקה שמגיעה לMTV ממוסחרת
R.I.P Chuck Schuldiner
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בואננה אחי ישלך פיצול משו קטלנננננני , לא ראיתי דברים כאללה ..
פעם אחת אין לך חברים ואתה כיתה י'
פעם אחת אתה מנסה להשיג ידידות ואתה בן 13
פעם אחת אתה מוצא את עצמך בוכה ואתה בן 15 וחצי
פעם אחת יש לך ידידה ואתה דלוק עלייה
פעם אחת יש לך קול מוזר ואתה בן 17 ( עוד חודש )
פעם אחת אתה נוסע עם ידידה לסרט
פעם אחת יש לך חבר > " .. אני וחבר שלי ועוד ידידה.. "
טווב יש עוד מללא , אני בטוחה !..
חחח אחי לך לפסיכולוג או משו .. כל פעם אתה בגיל שונה,
או שבכלל אתה בת ואתה לא סגור על עצמך ???
טוב אחי / אחותי , יהיה טוב .. [נראהלי , מקווה בשבילך ]
להיתתת' (:
חחח אחד המצחיקים איזה ילדה מיסכנה!
Want2Kiss פעם באה שתגיב ככה תקבל אזהרה.
אסף, אם מישהו מגיב ככה רק תגיד לי אל תחזיר לו.
ההודעות שלכם נמחקו.
לנושא:
*להקה שמוכרת חולצות לא נחשבת ללהקה ממוסחרת
*בריטני ספירס נחשבת ממוסחרת.
*Green Day להקה ממוסחרת.
*Linkin Park להקה ממוסחרת.
אין כזה דבר ולא יהיה להקה לא תמכור חולצות,דיסקים וכו'...
למרות ששמעתי על איזה להקה שהפיצה הורדה בחינם באינטרנט של האלבום שלה...
" For Those About To Rock - We Salute You "