אני יודע על פינק פלויד שהם רק רצו לעשות מוזיקה , לא רצו כסף
אני יודע על פינק פלויד שהם רק רצו לעשות מוזיקה , לא רצו כסף
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
^חחחח תקרא יותר טוב פעם הבאה
ולא משנה אם הלהקה ממוסחרת או לא,זה שהיא ממוסחרת זה לא אומר שהיא גרועה,עובדה=איירון,פינק פלויד,מטאליקה,רולינג סטונס ועוד מיליארד להקות אחרות
נוו מטאליקה באלבומים האחרונים אין שום משמעות לשירים וזה רק בשביל להרוויח
R.I.P Chuck Schuldiner
אני רוצה שתבינו.
להקה כמו פינק פלויד - היא ממש לא להקה ממוסחרת.
*להקה שהרוויחה הרבה לא בהכרח להקה ממוסחרת ולהפך, רוב הלהקהות הלא ממוסחרות הם להקות טובות שהרוויחו הרבה כסף.
*דרך אגב האתגר התחיל אז יאללה כנסו
" For Those About To Rock - We Salute You "
וואחד הקפצה הבאת פה
מה גם שהתגובה שלך לא קשורה בכלל :|.
(אם תרצה תפתח דיון כזה אבל בלי קשר לעמיר בניון כי אין לו קשר לרוק ומטאל)
הפעם אתה רק מוזהר.
נערך לאחרונה על ידי subwave; 06-06-2010 בשעה 19:25.