|
|
רק בקשר לשמאל הקיצוני אתם צודקים כמו שמישהו כבר אמר פה.. השמאל המתון לא תומך בהורדת נשק.
מה אתם חושבים שעדיף ליברמן? אתם חיים בסרט, ליברמן רוצה לבטל לערבים את הזכויות ות כל מה שיש להם, אתם חושבים שזה יעזור באמת? כל העולם יכעס עלינו היחסים שלנו עם ארצות הברית(שגם ככה כרגע הם על שרטון) התערערו עוד יותר וכבר לא נזכה לתמיכה המוחלטת שלהם.
תחשבו שנייה בהיגיון אתם לא יכולים להשמיד את האיסלאם כמו שאנשים פה אמרו משהו עם פצצת אטום. זה הרעיון הכי גרוע ששמעתי. דרך אגב, זה לא שאני אוהב ערבים, פשוט אני מתייחס אליהם כמו אל בני אדם.
מלחמה.![]()
צודק אחי
יש הבדל אחד...
שמאלנים וחרדים הם חלק מהעם שלך..עם כל הדפקטים..צריך להגיע לאיחוד
עם ערבים לא ולכן מותר לכסח כשצריך..וזה כשיש פיגועים,פצצות מרגמה,חטוף ועוד..
חחח תראו בתור מתנחל (גאה אם יורשה לי להוסיף) ולוחם בשירות סדיר בצה"ל (בעזרת השם נסיים את השישרות בשלום עוד 39 יום) אני יכול להתחבר למשפט הזה אבל לא הכל תמיד כזה שחור ולבן לא צריך לחכות שהם יורידו את הנשק כדי להכנס להם באבא...
אותנו שונאים רק בגלל שאנחנו יהודים..
אנחנו שונאים אותם לא רק בגלל שהם ערבים.. מה שהם מאמינים, הדברים שהם עושים.. עזוב מה שהם עושים רק ליהודים.. אם היית רואה איך הם מתנהגים אפילו לילדים שלהם.. הם חיות לא יותר מזה..
איזה שלום? קודם נקבל כדור בראש ואז יהיה שלום..
יהיה שלום אז אחד מהעמים יכחד אין מה לעשות..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 02-07-2009 בשעה 18:19.
אם יהיה שלום תמורת שלום.. בלי להחזיר שטחים אני לא ירצה מלחמה.. ואני בכלל לא רוצה מלחמה, גם אני רוצה שלום, רק שאני לא כמו השמלאנים אני יודע מי אלה הערבים.. אני לא רוצה שכל הערבים ימותו רק כי משעמם לי..
ותאמין שמתוך כל המליונים האלה אולי תמצא רק 50 איש שהם באמת טובים ולא מאמינים לשטות הזאת בשם פלסטין.. ושהם לא שונאים אותי סתם..