נכתב במקור על ידי איחון באיזה מידה קושרת אותך לכיסא? מצליפה בך?? במידה שמנסה לאנוס אותך עם דילדו בגודל 40 סנטימטרים זה במידה..
נכתב במקור על ידי איחון באיזה מידה קושרת אותך לכיסא? מצליפה בך?? פעם ראיתי סרט פורנו שמישהי דוחפת קולה לתחת אז היא בטח נחמדה
" For Those About To Rock - We Salute You "
עמוד 40 קולולולולולולו!!
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק ! ^קרדיט לHasee על הלמעלה^
נכתב במקור על ידי Ori במידה שמנסה לאנוס אותך עם דילדו בגודל 40 סנטימטרים זה במידה.. חחחחחחחחחחחח אני מת פה
נכתב במקור על ידי איחון עמוד 40 קולולולולולולו!! יששששששששששששששש אני מספר לאמא
חחחחחחחח עמוד 41 קולוקלו.. אני אומר לכם כל השקטות הן חיות טרף במיטה נשבע לכם בקסוטו!
נכתב במקור על ידי FreT פעם ראיתי סרט פורנו שמישהי דוחפת קולה לתחת אז היא בטח נחמדה חחחחחחחחח
חחחחחחח אתם ממש מצחיקים
נכתב במקור על ידי Ori חחחחחחחח עמוד 41 קולוקלו.. אני אומר לכם כל השקטות הן חיות טרף במיטה נשבע לכם בקסוטו! נשבע לך במזוזה
נכתב במקור על ידי Ori חחחחחחחח עמוד 41 קולוקלו.. אני אומר לכם כל השקטות הן חיות טרף במיטה נשבע לכם בקסוטו! חחחחחחחחח עלווי כחה
באמא של פינוקיו נשבע לך אחי יש לי נסיון עם המוזרות האלו כל פעם אני נופל עליהן.... תמיד הן הכי ביישניות פתאום במיטה כאילו שלחו עליך חוליית חיסול.....
נכתב במקור על ידי איחון חחחחחחחחח עלווי כחה איזה שמן אהוד ברק כוסאמעמק אחי אני רואה ערוץ הכנסת הדבב הזה תופס לי את כל המסך איזה
נכתב במקור על ידי Ori באמא של פינוקיו נשבע לך אחי יש לי נסיון עם המוזרות האלו כל פעם אני נופל עליהן.... תמיד הן הכי ביישניות פתאום במיטה כאילו שלחו עליך חוליית חיסול..... חחח כמה כבר דפקתה חח?
נכתב במקור על ידי FreT איזה שמן אהוד ברק כוסאמעמק אחי אני רואה ערוץ הכנסת הדבב הזה תופס לי את כל המסך איזה ללללללללחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי איחון חחח כמה כבר דפקתה חח? הוא דופק את כולם אחי =-O
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום