|
|
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 03-07-2009 בשעה 14:39.
אני לא מתמצאת בבטילס כ"כ..
אבל עם זה 3 אקורדים פשוטים , למה לא התפרסמו להקות שמנגנון ככה ומצליחות? זה הרי פשוט מה הבעיה, אני יכולה לכתוב תמילים הכי טובות בעולם ולשים לזה 3 אקורדים, זה לא אומר שזה יצליח ..
אני בלחנים שלי עושה הרבה מיתרים פתוחים והרבה אקורדים מוזרים הייתי רוצה פעם להופיע עם זה לשאול מה חושבים על זה._.
נערך לאחרונה על ידי MeTaLcOrE7; 03-07-2009 בשעה 15:32.
msn:metalcore71@hotmail.com
ועל זה נאמר:Meshuggah
לאנשים שלא מבינים,הם אולי עוד להקה ממש טובה.אנשים שמבינים,רואים ת'פוליריתמיקות שלהם ואת הדברים הפסיכיים שהם עושים(אפילו המצאת הגיטרה עם ה8 מיתרים!) ומבינים שיש פה משו שלא תראו בשום מקום אחר.
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 03-07-2009 בשעה 17:04.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
תשמע כל הסגנונות החדשים האלה של המטאל זה דברים שלא שמעת בעשור האחרון..
לפי דעתי כל זה חרא אבל זה עדיין חדש
זה תקופות אתה יודע,
למשל בשנות ה90 שמענו את הגראנג' של נירוונה ופרל ג'אם.. אבל אני לא חושב שצריך סגנון חדש כדי להפתיע, צריך פשוט להקה עם מספיק כישרון
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
לדעתי תמיד יוכלו לקום להקות ולעשות משהו שאף אחד לא עשה
לדוגמא סגנונות הקור למיניהם
נערך לאחרונה על ידי BSabbath; 03-07-2009 בשעה 17:54.
גם אני לוחץ W & Ctrl
לא ממש,יש הרבה חומר בגיטר פרו אבל אם אתה משתמש בזה אז אתה יודע איך זה נשמע(חרא)
אממ בעקרון אני מנגן על גיטרה,בס ותופים וגם שר(קולות רקע)
בלהקה עצמה אני בסיסט וקולות רקע
עדיין אין לי בס משלי,יש לגיטריסט שלנו אח קטן ויש לו בס,אז אני תמיד בא אליו ומנגן אצלו חחח
יש לי גיטרה קלאסית בבית אז למדתי את עצמי לנגן בה
תופים אני יודע בעיקר מיוטיוב וגם בתאוריה,כשאני מגיע לחנויות מוזיקה אני מתופף שם
ולשיר זה בא די בקלות חח
אני שר די טוב אבל לא מספיק טוב בשביל להיות סולן של להקה רצינית(יש לנו משהו כמו 100 שירים שפשוט מחכים לפרוץ החוצה)
מה אתה דפוק?!
עולם הרוק היה משעמם טילים עם כל השירים היו 3 אקורדים,הכל אותו דבר!!
צריך לגוון בסולואים,בנגינה בלי אקורדים וכו'..
כן=-O
מה המוזריות בזה?
כל מי ששומע רוק ומטאל חולם/רוצה/מנגן בלהקה...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
באותם זמנים של שנות ה60,אפילו אם היית עושה 2 אקורדים לשיר זה היה מדהים,כי לא היה משהו אחר.הזמנים השתנו,אנשים למדו לנגן,למה להישאר על 2 אקורדים?
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!