|
|
ארטסט SG , בעמדה של קובי, אני לא מבין מה יצא לו מזה, הוא בקושי יראה פרקט.
ארטסט סמול פורוורד.
מאיפה הפלצת את זה שהוא גארד? :\
מאז הפציעה של טי מאק הוא תיפקד כגארד כדי שיהיה לבטייה מקום בחמישייה כי גם הוא סמול פורוורד :\
הוא משחק גם כגארד וגם כסמול פוורארד.
אבל גארד יותר ..
ממש לא.
הוא סמול פורוורד.
אני מסביר לך בגלל שטימאק נפצע הוא תופקד כגארד,כדי ששיין באטייה ישחק בעמדה שלו :\
פישר עדיין יפתח בחמישייה.ג'קסון סומך עליו.
הלייקרס עדיין לא החתימו את בראון :\
אודום עדיין לא חתם.גם לא בטוח שהוא יחתום.
ואם הוא יחתום הוא יהיה שחקן שישי,זה התפקיד הטוב ביותר בשבילו
פיי מזה ארטסט עכשיו בלייקרס לא מאמין רק דיברנו עליו אתמול,שמעו לייקרס כל שנה מפתיעה,קובי וארטסט ביחד שחקנים גדולים משותף לשניהם האגו הגדול אבל בזמן האחרון פיל לימד את קובי לשתף את האחרים ורון השתנה.
חמישייה חלומית יש לליקרס 2-3-4 עם פאו קובי ורון,לאדום אין מה לעשות בחמישייה שיילך לקבוצה אחרת לא חושב הוא ירצה להיות שחקן שישי מייקל.
לגביי ביינום סנטר מצוין,אם הוא יראה את היכולות שלו מלפניי שנתיים למרות הפציעה שחקן ענק לייקרס הולכת מזה חזק.
הוא היה השנה שחקן שישי וזה יושב עליו בול![]()
אודום ייעלה מהספסל וייתן את הפוש להרכב השני
בינתיים טורקוגלו סיכם בפורטלנד מדברים עכשיו על חוזה ל-5 שנים תמורת 57 מיליון דולר בערך
הולך להיות חם מאוד השנה
פשש פורטלנד מעונה לעונה ניהת קבוצה מוכשרת, מעניין יהיה לראות את טורקוגלו משתף פעולה עם רוי
כאן למרות שאודום מרוויח הרבה אז יהיה בעיה מצד אחד אבל צריך להשאיר אותו מחליף לארטסט לגבי פישר אני חושב שצריך כבר להתחיל להביא גארד צעיר יחסית דוגמת בראון או פראמר להתחיל להתאמן איתם חזק ושהם יעלו בחמיישה פישר צריך לעשות בחמיישה השני יחד עם אודום שההרכב אמור להיות לדעתי ככה
חמישיה ראשונה
PG פראמר/בראון
SG קובי בראיינט
SF רון ארטסט
PF גאסול
C ביינום
לגבי אורלנדו חבל שטורקוגלו חתם בפורטלנד הייתה יכולה להיות לאורלנדו חמישיה קטלנית לאליפות
לנסון
קרטר
לואיס
טורקוגלו
האוורד