לא.
ממליץ לך לקרוא
http://he.wikipedia.org/wiki/Blu-ray
לא.
ממליץ לך לקרוא
http://he.wikipedia.org/wiki/Blu-ray
|
|
אני ממש מסכים איתך. אני התלבטתי במשך (ואני ממש לא מגזים) חצי שנה מה לקנות PS3 או XBOX ובסוף החלטתי לקנות את ה-XBOX מבחינה תקציבית (כי אני חייל ואין הרבה כסף, כן גם גם 150-200 שקל לאומת הארץ 300-400 זה דיי יקר בשבילי) ובוא אני אגיד לכם משהו אני ממש לא מתחרט על הבחירה שלי מבחינת משחקים. אני ממש לא מרגיש שפספסתי חלק מהאקסקלוסיבים של הPS3 כי גם בXBOX יש אקסקלוסיבים ממש מעולים. אז בקשר למשחקים אל תקשקשו שיש משהו יותר טוב כי איך הוא אמר על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. ועוד משהו תספיקו לחיות בסרט שהPS3 כל כך ברמה מתקדמת מבחינה הניגון סרטים. אני אחד שמוריד 90% מהסרטים שלי באיכות HD/Blu-Ray, שאילו קבצים בפורמט MKV (לא Divx או AVI למי שלא מבין) וכיום חוץ ממכשיר נגן HD שמוכרים ב-BUG (וגם הוא לא תומך בעברית אז אי אפשר לשים כתוביות בעברית ועוד עולה 700 שקל) אין שום מכשיר שקורא את הפורמט הזה (חוץ מהמחשב כמובן).
שוב אנשים מדברים שטויות.
על מה שאמרת לגבי אקסקלוסיביים אני לא אגיב כי זה חזר על עצמו מספיק פעמים ואם אנשים לא קולטים אי אפשר כבר לעשות כלום.
לגבי
MKV זה לא פורמט זה קונטיינר.ועוד משהו תספיקו לחיות בסרט שהPS3 כל כך ברמה מתקדמת מבחינה הניגון סרטים. אני אחד שמוריד 90% מהסרטים שלי באיכות HD/Blu-Ray, שאילו קבצים בפורמט MKV (לא Divx או AVI למי שלא מבין) וכיום חוץ ממכשיר נגן HD שמוכרים ב-BUG (וגם הוא לא תומך בעברית אז אי אפשר לשים כתוביות בעברית ועוד עולה 700 שקל) אין שום מכשיר שקורא את הפורמט הזה (חוץ מהמחשב כמובן).
ולגבי ה"נגן HD" שדיברת עליו אני מניח שאתה מתכוון לסטרימר?
לידיעתך יש סטרימרים שתומכים בכתוביות בעברית(לי אישית יש בבית אחד) ויש מספרים דגמים ולא מוכרים אותו רק בבאג().
אגב למי שמוריד היום סרטים בHD שבאים בMKV ורוצה לראות בPS3 יש אפשרות להמיר(mkv2vob) או להזרים בעזרת PS3 Media Serve.
לא אמרתי שמוכרים את זה רק ב-BUG אז עשה טובה אל תפרש לעצמך דברים שלא אמרתי. רשמתי באג כי אנשים מכירים את החברה ואני אישית לא מצאתי אחד שתומך בעברית אז אם יש לך מאיפה לקנות שלח לי בבקשה בפרטי זה דבר אחד. ואם הייתי רוצה להמיר סרטים הייתי עושה את זה לפורמטים שגם הDVD יכול לקרוא אבל ממש אין לי כח לזה וזה כן מוריד קצת מהאיכות. מה שכן לXBOX ואני לא מאמין שעד עכשיו מייקרוסופט לא סידרו את זה. זה העובדה שלXBOX אין תמיכה בקבצים של כתוביות כלל וכלל.
נערך לאחרונה על ידי OmriYaHoo; 04-07-2009 בשעה 00:13.
אז כנראה יש לך עין מזוינת.
ראית בטלוויזיה גדולה אחרי המרה של mkv2vob כן?
לגבי המכשיר
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog...899942=1255782
וגם גוגל אני בטוח שיעזור לך.
ווא ווא כמה שטויות...
דבר ראשון: XBOX מבחינה גרפית נחשב הרבה יותר חזק וזה מוכח ע"פ השוואת משחקים שאינם בלעדיים.
ה-PS3 חזק יותר מבחינת המעבדים אך מבחינה גרפית הבוקס לוקח בגדול.
דבר שני: לבוקס יש ספריה הרבה יותר גדולה מאשר ל-PS3 וגם יותר בלעדיים ככה שאל תדברו שווה שווה בגלל שאתם פאנבויז...
ל-PS3 יש כיום בערך 200 כולל בלעדיים.
הבוקס מתקרב ל-450 כולל בלעדיים.
ככה שאיך אתם יכולים להשוות ביניהם מבחינה גרפית וספריה? אגב בקשר למשחקים ב-120 שקל, רק משחקים שנת 2007 וישנים כאלה אפשר. לעומת זאת תנסה לקנות MGS4 יעלה לך 350 והוא די ישן
הכי שווה אקסבוקס אין עליו יש לחבר שלי PS3 ועד היום הוא מצטער שהוא קנה אותו אין על XBOX 360 !
הנה רשימה של משחקים אקסקלוסיביים לPS3
http://news.softpedia.com/news/The-L...ed-74758.shtml
עכשיו אתה תביא לי רשימה של משחקים אקסקלוסיביים לבוקס.
זה מבחינת כמות, מבחינת איכות לדעתי ולדעת רבים אחרים גם משחקים איכותיים יש לPS3 בכמויות יותר גדולות.
גרפיקה טובה יותר? נו באמת תפסיק לשקר לעצמך.
מתקדם יותר? החומרה של הPS3 יותר חזקה ויש לו כונן יותר מתקדם שכרגע לא מנוצלים כמו שצריך זה נכון ואולי סוני הקדימו מדי אבל עדיין הPS3 יותר מתקדם.
אני לא חושב כלום, אני סתם מתווכח איתך, אל תקח קשה, אני לא שונא אותך או משהו
ואחרי שהילדים האלה קצת משוטטים עוד קצת ברשת הם מגלים שיש דבר כזה ויזה נטען והם קונים איתו את כל המשחקים.עוד פעם אתה, וואיי נמאס ממך סתום כבר אתה בא וחש פה כאילו אתה הכי מבין אבל אתה לא מבין כלום, כל מה שרשמת פה זבל ואפילו לא קראתי, בגלל ההודעות הקודמות שלך אני מבין שאין לך ידע בגרוש.
נערך לאחרונה על ידי Peace; 11-07-2009 בשעה 00:19.