|
|
לא אני לא לובשת חצאיות ארוכות או דברים כאלה , אבל אמון במה שקורה למעלה כן יש לי , וגם שיהיה תגוג ומגוג , בגלל זה אני גם שומרת שבת , בגלל זה וגם בגלל המצוות ..
אתה לא מבין , שלפי המצוות אסור לחשוף את הגוף שלך ?
היא יכולה להיות גם מנקה כדי לפרנס , אם אין לה השכלה !
כשהיא זונה זה גם ניקרא זרע לבטלה , היא חוטאת פעמיים !! אתה לא מבין
איזה דברים איומים קורים לאנשים כאלה ..
אני לא אומרת שלים אי אפשר ללכת , או משהו כזה , בטח שמותר הרי בים אתה לא מענג אף אחד וכו' ...
אני לא מתכוון מאמינה חזק לא דתיה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-07-2009 בשעה 04:57.
תשמע לי טוב , אם היית רואה את הסירטון היית מבין , שהבנאדם הזה חטא הוא נישלח אל השמיים הנשמה שלו יצאה מהגוף שלו , ועברה את כל הסיפור שהוא סיפר , ואז לרדת חזרה לארץ ולחזור אל הגוף שלו רק כדי לספר מה מתרחש שם למעלה ! אלוקים יתברך שמו שלח אותו לפה כדי לספר לנו ולהודיע לנו שיש מישהו מעלינו , ששומר שרואה הכל שיודע הכל , ווממנו כדאי להיזהר !
אני מאמינה , לפי לוחות הברית , התנ"ך וכל זה ..
הוא לא צריך להראות לי , זאת אמונה עיוורת , כמו שאברהם אבינו שמע בקולו של אלוקים יתברך שמו אמונה עיוורת מובן ?
לפי מה שאני רואה גם מדברים על צדקה וכל אלה..
שהבנ'אדם הזה לא הביא צדקה..
אני מתי שיש לי כסף ואני רואה משהו עני או משהו או שנשאר לי טיפה כסף אני תורם.. ושאני רואה משהו שצריך עזרה בלהרים משהו בלעשות משהו ברחוב בשמחה אני עוזר לו..
זה דברים שקורים לי יום יום..
אני לא עומד לבקש על זה תמורה..
וזה משהו בסיסי שצריך לעשות.. אני מבטיח לך אין אדם שלא תרם בחיים שלו משהו מעצמו או עזר..
טוב זה כבר מוגזם שבת דיי לדבר על זה חכו ליום ראשון או משהו אל דברו על זה יותר
נו .. כל הכבוד !!
על דברים כאלה תתוגמל , הוא סיפר שיש להם מן מקרן כזה שהם רואים את כל החטאים שהוא עשה , ואת כל המעשים הטובים שהוא עשה (כמו צדקה),
הם וויתרו לו על חצי מהעונשים רק בגלל הצדקה , גם אם זאת הייתה רק פרוטה מסכנה ! ויש עוד הרבה אנשים שחוו את זה , ואצל כולם הגרסאות דומות !